NytNews article
SitemapPrint
04-12-2018

Glædelig jul og godt nytår!

Vi i C3 ønsker alle en skøn jul og et festligt nytår! Og siger tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre 2018 til endnu et forrygende år.

Hvad end du er kunde eller samarbejdspartner, eller du bare følger med her, fordi du som os brænder for global kultur, kommunikation og samarbejde:

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og alt godt i det nye år.

Inden vi lader julefreden sænke sig, vil vi gerne dele lidt af, hvad der er sket i det forgangne år – og hvad du kan glæde dig til næste år!

Læs med herunder.

Tre spændende projekter fra året, der gik

Vi har igen i år hjulpet vores kunder med at løse en bred vifte af forskellige udfordringer gennem skræddersyet interkulturel træning.

Nogle kunder står med en akut kultur-relateret udfordring, som en enkelt halvdags-workshop giver dem redskaber til at løse. Andre samarbejder vi med over flere måneder om at styrke hele organisationens globale mindset.

Her et par eksempler på forskellige projekter fra det forgangne år:

> Halvdags-workshop: Forbedring af det virtuelle samarbejde i et globalt Vestas-team

Hos Vestas skal der opstartes et nyt, globalt team af finance business partners. Teamet har ca. 45 medlemmer af 12 forskellige nationaliteter.

Da hele teamet skal samles i det danske hovedkvarter i august 2018, beder de C3 om at facilitere en halvdags-workshop med det formål at forbedre teamets virtuelle samarbejde og distanceledelse mellem hovedkvarter og lokale sites.

Læs hele kundecasen her og se et video-interview med Vice President og CFO hos Vestas René Jensen Nystrup, der fortæller hvorfor teamet har valgt at afholde workshoppen og hvad deres udbytte er.

> GLOBAL STEPS kombineret med 1:1 coaching: Tysk leder udstationeret i Danmark forberedt på ny, global rolle

En tysk leder blev i forbindelse med en forfremmelse udstationeret fra Tyskland til Danmark. Lederens nye stilling indebar daglig kontakt med produktionssteder i Østasien og forretningsrejser adskillige gange om året.

For at blive forberedt på sin nye rolle kombinerede han C3's virtuelle læringsforløb GLOBAL STEPS med interkulturel executive coaching.

Læs hele kundecasen her og se, hvordan lederen gennem træningen lærte at bruge C3's 4R-model til at blive bevidst om kulturelle forskelle, at kommunikere mere effektivt med sine globale forretningspartnere og at justere sin arbejdsstil til de forskellige arbejdskulturer i Tyskland, Danmark og Østasien.

> Kulturtræning af ledere og medarbejdere på tværs af Rusland, Spanien og Danmark

I forbindelse med at Vestas opførte en ny fabrik i Ulyanovsk (Rusland) og medarbejderne på Vestas' fabrik i Daimiel (Spanien) skulle samarbejde med deres nye russiske kolleger omkring træning og viden-overførsel, leverede C3's Rusland-specialist Helena Drewes:

  • træning for de russiske medarbejdere med fokus på interkulturel kommunikation + Vestas' værdier,
  • russisk kulturtræning for de spanske medarbejdere,
  • interkulturel træning for projektlederne i Danmark,
  • og 1:1 interkulturel coaching af den spanske fabrikschef.

Læs hele kundecasen her og se, hvad projektleder hos Vestas Max Lehmann siger om træningen og om samarbejdet med C3's Rusland-specialist Helena Drewes.

TAK til alle I modige, talentfulde og ambitiøse ledere, mellemledere, projektledere, medarbejdere og udstationerede familier, som vi har arbejdet med i 2018. Vi er stolte over at samarbejde med jer!

Næste år kan du få C3's træning i bogform

Arbejder du på tværs af kulturer? Og kunne du godt bruge en håndbog fyldt med praktiske råd og enkle redskaber, som kan styrke dit globale eller tværkulturelle arbejde?

Så kan du glæde dig til næste år, hvor du kan få C3's træning i bogform!

Præcis hvornår bogen udkommer ved vi ikke endnu. Men hvis du vil have det at vide, så snart vi selv ved det, så tilmeld dig vores nyhedsbrev – hvor du desuden løbende får masser af inspiration til, hvordan du arbejder effektivt på tværs af kulturer.

Læs mere om nyhedsbrevet og tilmeld dig her.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig jul og godt nytår – og så ses vi igen i 2019!

C3 Consulting holder ferielukket fra d. 21. december 2018 til d. 6. januar 2019.

Vi ses igen i 2019 og glæder os til et nyt år fyldt med masser af spændende projekter!

Med varme julehilsner,

Annette Dahl,
Adm. direktør og cheftræner


PS. Skal du som expat fejre din første nytårsaften i Danmark? Så finder du en hurtig guide til de vigtigste danske nytårstraditioner i blogindlægget her :)

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Glædelig jul og godt nytår!

Vi i C3 ønsker alle en skøn jul og et festligt nytår! Og siger tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre...

5 Questions with Max Lehmann, Project Leader, Vestas

We've asked Max Lehmann from Vestas 5 questions about his experience with global communication and collaboration.

Max...

Derfor er det vigtigt, hvordan I håndterer kultur i jeres virksomhed

I C3 Consulting er vi meget bevidste om, hvordan vi arbejder med kultur, når vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at lede, kommunikere og samarbejde globalt.

Det bør I også være i jeres...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt(at)c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470