NytNews article
SitemapPrint
15-08-2016

Hvilke udfordringer kan kulturtræning løse? Bliv inspireret her.

I C3 hjælper vi vores kunder med at løse mange forskellige udfordringer gennem skræddersyet interkulturel træning. Se et udpluk af de træningsforløb, som vi har leveret det seneste år.

C3 Consulting - Workshop i dansk kultur og globalt mindset

Workshop i dansk kultur og globalt mindset for 120 filippinske medarbejdere i Grundfos IS, januar 2016.

Arbejder I på at skabe en tættere dialog med jeres kunder verden over? Vil I gerne have det fulde udbytte af jeres internationale udstationeringer? Eller ønsker I at øge performance i jeres globale projekter?

Det er bare nogle få eksempler på udfordringer, som interkulturel træning kan hjælpe med at løse.

Herunder finder du et udpluk af de meget forskellige opgaver, vi har løst for vores kunder det sidste års tid. Læs med og bliv inspireret!

Måske har I en helt anden udfordring, som interkulturel træning kan hjælpe jer med at løse? Så kontakt os for en snak om, hvilken effekt I ønsker at opnå af træningen – så designer vi et forløb, der møder netop jeres behov.

6 eksempler på opgaver, vi har løst for vores kunder gennem det seneste år

ENKOTEC booster kulturforståelsen

Sømmaskine-producenten ENKOTEC har kunder verden over. En workshop-række med fokus på udvalgte markeder – fx Latinamerika, Rusland, Østafrika og Nigeria – har givet ENKOTECs medarbejdere redskaber til at opnå en endnu tættere dialog med kunderne globalt.

Læs mere


Workshop i dansk kultur og globalt mindset for 120 filippinske medarbejdere i Grundfos IS

Grundfos IS Support & Operations Centre i Metro Manila ønskede i vinteren 2016 at sætte fokus på, hvordan man kunne skabe en ny virksomhedskultur med det rette mix af elementer fra hhv. dansk og filippinsk arbejdskultur, og hvordan man kunne optimere kommunikation og samarbejde mellem filippinske ansatte og danske ledere. C3 designede i tæt samarbejde med Grundfos IS en interaktiv halvdags-workshop i dansk kultur og globalt mindset.

Læs mere


Danfoss: Kulturtræning for medarbejdere og familier, der skal udstationeres globalt

C3 samarbejder med Danfoss omkring kulturtræningsforløb for individuelle medarbejdere og familier, der skal udstationeres til lande verden over. Læs hvad Senior Specialist i Global Mobility Anne Stounberg Keller siger om samarbejdet: 'Jeg oplever samarbejdet med C3 omkring kulturtræningen som meget fleksibelt, og vi bliver som kunde altid mødt med et åbent mindset og en ’alt-kan-lade-sig-gøre’-tilgang'…

Læs mere


GLOBAL STEPS brugt til at øge performance i global projektledelse

I Grundfos IS arbejder en gruppe projektledere baseret i hhv. Kina, Ungarn og Danmark alle med global projektledelse. Typisk har projekterne deltagere med mange forskellige nationale og kulturelle baggrunde. I efteråret 2015 ønskede projektleder-gruppen at skærpe bevidstheden om kulturelle forskelle og lære at håndtere forskellene bedst muligt for at øge performance i projekterne.

Læs mere


Online workshop i dansk kulturforståelse for indisk datterselskab

I Danfoss India, et datterselskab i Danfoss-koncernen, samarbejder en gruppe indiske ledere og medarbejdere med kolleger baseret i Danmark. Gruppen ønskede at styrke den daglige kommunikation med de danske kolleger og kontaktede C3 for at få designet et dansk kulturtræningsforløb. Da Danfoss India havde behov for en hurtig og praktisk træningsløsning, afholdt vi en 4-timers online workshop opdelt i 2 sessioner á hver 2 timer.

Læs mere


Træning i globalt mindset for Siemens-elever

Da Siemens er en global organisation, kommunikerer og samarbejder virksomhedens kontorelever jævnligt med kolleger, kunder og forretningspartnere fra en bred vifte af lande og af forskellige nationaliteter. Siemens besluttede derfor at styrke elevernes globale mindset gennem et heldags skræddersyet træningsforløb.

Læs mere

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Vi ønsker alle en skøn sommer!

Tak til kunder og samarbejdspartnere for et travlt og spændende første halvår af 2019! Vi glæder os til at fortsætte...

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470