NytNews article
SitemapPrint
30-04-2019

Nu kan du snart få C3's træning i bogform!

Arbejder du på tværs af kulturer? Og kunne du godt bruge en håndbog fyldt med praktiske råd og enkle redskaber, som kan styrke dit globale eller tværkulturelle arbejde? Så kan du glæde dig til efteråret, hvor du kan få C3 Consultings træning i bogform.

Vi har drømt om det længe, og nu er det snart en realitet: C3 udgiver en bog!

Forfatter til bogen er C3's CEO og cheftræner Annette Dahl.

Annette har siden hun startede C3 i 2006 været pionér i at omsætte forskning til hands-on kulturtræning og er i dag en af Danmarks førende eksperter på interkulturelt samarbejde og global ledelse.

Med den nye bog får du en værktøjskasse med enkle og knivskarpe redskaber til at navigere på tværs af kulturer. Samtidig får du et kraftfuldt sprog til at håndtere alle slags situationer, hvor der er kulturforskelle på spil.

Der er også masser af konkrete tips og teknikker til dig, der måske arbejder i virtuelle, globale teams.

Bogen er skrevet til dig, der arbejder tværkulturelt eller globalt

Bogen er for dig, der har tværkulturelt samarbejde som en del af hverdagen – ligegyldigt hvor på kloden du arbejder og hvad din egen kulturelle baggrund er. For at nå ud til flest muligt er bogen skrevet på engelsk.

Og så er bogen spækket med case-historier og interviews med andre ledere, projektledere og medarbejdere, som arbejder globalt.

Mød det forlag, der skal udgive vores bog

Vi er rigtig glade for at fortælle, at vi nu har aftalen på plads med det forlag, der skal udgive vores bog: Forlaget Granhof & Juhl.

Granhof & Juhl er et nyere forlag, der på alle måder er et perfekt match for os i C3. Her nogle af grundende til, at vi har valgt at samarbejde med netop Granhof & Juhl om vores kommende bog:

# Hos Granhof & Juhl er den gode læseroplevelse i centrum. Det betyder bl.a., at bøgerne trykkes på lækkert papir og garnhæftes for bedre holdbarhed.

# Granhof & Juhl lægger også vægt på den gode forfatteroplevelse. Alle bogprojekter foregår i et meget tæt og ligeværdigt samarbejde mellem forfatter og forlag.

# Forlaget har en stærk udgivelsesprofil inden for faglitteratur om, hvordan du med helt konkrete redskaber kan udvikle og fremtidssikre din organisation – præcis det fokus, vi har i C3s træning.

Læs mere om Granhof & Juhl og hvem der står bag forlaget her.

Vil du være den første til at vide, hvornår bogen udkommer?

Præcis hvornår i efteråret bogen udkommer ved vi ikke endnu.

Men hvis du vil have det at vide, så snart vi selv ved det, så tilmeld dig vores nyhedsbrev – hvor du desuden løbende får masser af inspiration til, hvordan du arbejder effektivt på tværs af kulturer.

Læs mere om nyhedsbrevet og tilmeld dig her.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Vi ønsker alle en skøn sommer!

Tak til kunder og samarbejdspartnere for et travlt og spændende første halvår af 2019! Vi glæder os til at fortsætte...

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470