NytNews article
SitemapPrint
12-11-2018

Ny kundecase: Fra Tyskland til Danmark til Kina og videre ud i Østasien

En forfremmelse indebar for denne leder en udstationering fra Tyskland til Danmark og forretningsrejser til Østasien. For at blive forberedt på sin nye rolle kombinerede han interkulturel executive coaching med C3's virtuelle læringsforløb GLOBAL STEPS.

I sommers blev vi kontaktet af en tysk leder med ingeniør-baggrund. Han havde arbejdet for den samme produktionsvirksomhed i Tyskland i mere end seks år og havde nu takket ja til en mulighed for udstationering til Danmark.

Lederens nye stilling indebar daglig kontakt med produktionssteder i Østasien og forretningsrejser adskillige gange om året. Han ledte nu efter en hurtig og målrettet træningsløsning, der kunne klæde ham kulturelt på til de nye opgaver.

For at møde lederens træningsbehov kombinerede vi C3's virtuelle læringsforløb GLOBAL STEPS med målrettet 1:1 coaching.

Lederen indså undervejs i træningen, at den ikke bare rustede ham godt til at få succes i sine samarbejder i Østasien, men samtidig gjorde det nemmere for ham at tilpasse sig kulturen på den nye, danske arbejdsplads.

Læs hele kundecasen her og se, hvordan lederen gennem træningen lærte at bruge C3's 4R-model til at blive bevidst om kulturelle forskelle, at kommunikere mere effektivt med sine globale forretningspartnere og at justere sin arbejdsstil til de forskellige arbejdskulturer i Tyskland, Danmark og Østasien.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Glædelig jul og godt nytår!

Vi i C3 ønsker alle en skøn jul og et festligt nytår! Og siger tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre...

5 Questions with Max Lehmann, Project Leader, Vestas

We've asked Max Lehmann from Vestas 5 questions about his experience with global communication and collaboration.

Max...

Derfor er det vigtigt, hvordan I håndterer kultur i jeres virksomhed

I C3 Consulting er vi meget bevidste om, hvordan vi arbejder med kultur, når vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at lede, kommunikere og samarbejde globalt.

Det bør I også være i jeres...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt(at)c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470