NytNews article
SitemapPrint
06-05-2019

Tre nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om tre nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i hhv. København og Kolding.

Annette Dahl, CEO og cheftræner i C3 Consulting

Annette Dahl, CEO og cheftræner i C3 Consulting. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

De fleste af C3s interkulturelle træninger er virksomhedsinterne forløb, som vores kunder vælger at tilbyde grupper af ledere og medarbejdere i deres egen virksomhed.

Hvis du selv ønsker at styrke dine kulturelle forretningskompetencer, men din arbejdsplads ikke lige har planer om at tilbyde et internt forløb, så har du nu chancen for at deltage i tre åbne kurser, der afholdes i hhv. København og Kolding.

Læs mere om de tre forskellige kurser herunder.

# Åbent kursus afholdt i Kolding: Træning i globalt mindset – med fokus på Kina

På dette åbne endags-kursus vil du skærpe din kulturelle intelligens, lære at undgå misforståelser og styrke kommunikation og samarbejde med medarbejdere og forretningspartnere fra forskellige kulturer.

Fokus på kurset er kommunikation og samarbejde på tværs af Danmark, Europa og Kina. Kurset er relevant for ledere og medarbejdere på alle niveauer og inden for alle brancher.

Kurset udbydes af IBA Confucius Institute i samarbejde med C3 Consulting, og underviser på kurset er C3s CEO og cheftræner Annette Dahl. Kurset foregår d. 18. juni 2019 i Kolding.

Kurset afholdes på engelsk.

> Læs mere om kurset og tilmeld dig her

# Åbent kursus afholdt i København: Få succes i det tværfaglige samarbejde

Kultur er rigtig meget andet end national kultur. På et nyt, åbent 2-dags kursus med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser er fokus, hvordan du får succes i samarbejde på tværs af fagkulturer.

Kurset udbydes af Djøf, men det er åbent for alle at deltage. Kurset holdes i København i både juni og oktober 2019.

På kurset lærer du at få alle fagligheder i spil, du styrker dine evner til at skabe resultater i samarbejdet med andre fagligheder, og du bliver bedre til at læse den organisatoriske kontekst.

Kurset afholdes på dansk.

> Læs mere om kurset og tilmeld dig her

# Åbent kursus afholdt i København: Styrk dine tværkulturelle kompetencer

Hvis du vil styrke dine tværkulturelle kompetencer og din evne til at se nye perspektiver og løsninger i tværkulturelle eller globale sammenhænge, så er dette åbne 1-dags-kursus for dig.

Kurset vil styrke din kulturelle intelligens, så du oplever færre frustrationer og større arbejdsglæde. Du vil få Aha-oplevelser, når du begynder at forstå hvorfor dine globale kolleger faktisk reagerer, som de gør – og du vil få redskaber til at justere din egen ageren derefter.

Kurset udbydes af Djøf, men det er åbent for alle at deltage. Kurset holdes i København i oktober 2019, og underviser på kurset er C3s CEO og cheftræner Annette Dahl.

Kurset bliver afholdt på engelsk, med mindre alle deltagere taler dansk.

> Læs mere om kurset og tilmeld dig her

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Tre nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om tre nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i hhv. København og...

Nu kan du snart få C3's træning i bogform!

Arbejder du på tværs af kulturer? Og kunne du godt bruge en håndbog fyldt med praktiske råd og enkle redskaber, som kan...

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470