Om C3 ConsultingAbout C3 Consulting
SitemapPrint

Interkulturel træning, der gør en forskel

C3 Consulting er sat i verden for at optimere jeres globale kommunikation og samarbejde.

Derfor laver vi interkulturel træning, der gør en forskel. Træning, I husker. Træning der gør, at jeres ledere, medarbejdere og teams kan skabe stærke resultater globalt.

Læs om:

Få inspiration til at løfte de globale strategier

Det kræver god global ledelse at løfte de globale strategier – men hvad kendetegner egentlig den dygtige globale leder? Og hvordan kan du arbejde med at udvikle dine globale lederkompetencer?
 
Det giver administrerende direktør for C3 Consulting Annette Dahl sit bud på i podcasten herunder.

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

Vi har i C3 Consulting valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse gennem et erhvervspartnerskab.

Overvejer din virksomhed også at deltage i kampen mod kræft? Så klik på logoet til venstre og læs mere om mulighederne for at støtte Kræftens Bekæmpelse.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

"C3’s kulturtrænings-koncept har givet os en fælles platform, fælles redskaber, et fælles sprog til at tale om kultur. Og det har hjulpet os til at forstå og anerkende forskelle – i stedet for bare at se forskellene og opfatte dem som 'problematiske' fordi vi ikke 'aligner'."

Christian Brix Jacobsen, Director Mechanical Hydraulic Development, Development & Engineering, Grundfos

> Se flere referencer

Glædelig jul og godt nytår!

Vi i C3 ønsker alle en skøn jul og et festligt nytår! Og siger tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre...

5 Questions with Max Lehmann, Project Leader, Vestas

We've asked Max Lehmann from Vestas 5 questions about his experience with global communication and collaboration.

Max...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt(at)c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470