Advisory BoardAdvisory Board
SitemapPrint

Advisory Board

C3 Consultings Advisory Board består af en række fremtrædende erhvervsfolk med omfattende erfaring inden for virksomhedsledelse, internationale forretningsrelationer og det globale marked.

Boardet sikrer, at vores produkter giver størst mulig værdi for vores kunder.

Mød medlemmerne af vores Advisory Board herunder.

Jette Ditlev, medlem af C3 Consultings Advisory Board

Jette Ditlev

Cand. merc. i afsætning og strategi. Ejer af Ditlev Consulting. Har mange års erfaring inden for virksomhedsledelse, salgs- og markedsføringsledelse samt strategi- og forretningsudvikling både nationalt og internationalt.

Thorkil Kastberg Christensen, medlem af C3 Consultings Advisory Board

Thorkil Kastberg Christensen

Civilingeniør, professionelt bestyrelsesmedlem. CFO i Novo A/S 2003-15. Har boet og arbejdet 13 år i Asien, herunder som CEO for Novo Nordisk China og Regional Vice President for Novo Nordisk - Asia Pacific.

Tom Jensen, medlem af C3 Consultings Advisory Board

Tom Jensen

Indehaver af konsulentvirksomheden China Advice. Generalsekretær for Danish-Chinese Business Forum 2005-2016. Tidligere en lang karriere inden for Udenrigsministeriet, bl.a. som generalkonsul i Guangzhou og som direktør for Asien i ministeriets organisation for investeringsfremme Invest in Denmark.

Børge Korsgaard, medlem af C3 Consultings Advisory Board

Børge Korsgaard

Direktør for handelsselskabet BOKO Foods ApS. Tidligere administrerende direktør for Sanovo. Har stor erfaring med indkøb og salg i Asien. 

Jan Sønderlyng, medlem af C3 Consultings Advisory Board

Jan Sønderlyng

Produktionsingeniør og ejer af OPTi ApS og OSA - One Stop Advice. Har arbejdet med flytning af produktion og outsourcing til Asien i 15+ år.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

"Set fra mit perspektiv er den største ændring efter C3’s træningsforløb bevidstheden om forskelle mellem kulturer og hvordan dette påvirker måden vi kommunikerer, handler og samarbejder."

Richard Jia, Department Head Controls, Electronic Development, Development & Engineering, Grundfos

> Se flere referencer

Glædelig jul og godt nytår!

Vi i C3 ønsker alle en skøn jul og et festligt nytår! Og siger tusind tak til alle jer, der har været med til at gøre...

5 Questions with Max Lehmann, Project Leader, Vestas

We've asked Max Lehmann from Vestas 5 questions about his experience with global communication and collaboration.

Max...

Derfor er det vigtigt, hvordan I håndterer kultur i jeres virksomhed

I C3 Consulting er vi meget bevidste om, hvordan vi arbejder med kultur, når vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at lede, kommunikere og samarbejde globalt.

Det bør I også være i jeres...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt(at)c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470