Hvem vi erWho We Are
SitemapPrint

Hvem vi er og hvor vi kommer fra

C’erne i C3 Consulting står for Culture, Communication, Collaboration – Kultur, Kommunikation, Samarbejde. Det gør det, fordi vi brænder for at udvikle jeres interkulturelle kompetencer og optimere jeres globale kommunikation og samarbejde.

Hvor I har behov for det og når I har behov for det.

Vi er baseret i Danmark, men leverer træning i alle de lande, hvor I er til stede – fx Kina, Indien, USA, Brasilien og Rusland.

Udover landespecifik træning har vi stor erfaring med at udvikle ledere og medarbejderes kulturelle intelligens generelt, så de bliver i stand til at navigere og performe bedre globalt.

C3 fungerer i dag som strategisk partner for en række af Danmarks største virksomheder. Mød nogle af dem her og læs om, hvorfor og hvordan de samarbejder med os.

Førende på Kina og stærke på resten af verden

C3 Consulting blev sat i verden i 2006 af Kina-ekspert og MA i kinesisk Annette Dahl, der fortsat er virksomhedens kreative drivkraft. Annette var pionér inden for at omsætte forskningsbaseret viden om Kina – kombineret med egne erfaringer fra landet – til virkelighedsnær kinesisk kulturtræning.

C3 er stadig førende på Kina, men på opfordring af vores kunder begyndte vi hurtigt også at tilbyde træning på en lang række andre lande og kulturer.

Vi trækker i dag på et omfattende netværk af trænere, der alle er nøje udvalgte specialister på de kulturer, de arbejder med. Vi bruger kun lande-specialister, der er stærke på både teori og praksis, som har boet i det pågældende land og typisk taler det lokale sprog, og som er begejstrede for at dele deres erfaring. Mød nogle af dem her.

Ligegyldigt hvilket land eller kultur, I har behov for træning på, er processen omkring og kerneelementerne i træningen de samme:

Få et redskab til at forbedre dit tværkulturelle samarbejde

Har du globale partnere, kolleger eller medarbejdere?

I podcasten herunder præsenterer adm. direktør for C3 Consulting Annette Dahl et helt konkret redskab, som kan forbedre din kommunikation og samarbejde på tværs af kulturer.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

"C3 anvender et unikt træningskoncept som meget hurtigt formår at øge selvforståelsen og interessen for samarbejdslandet og dets befolkning – uanset hvilken kultur man selv kommer fra."

Tatjana Harttung, Director, Global People Development, Human Resources, Sauer-Danfoss ApS

> Se flere referencer

C3 Trainers Q&A Series: Meet Line Mørkbak, Our Global Leadership and Virtual Collaboration Specialist

Every C3 training programme is unique – and so are our trainers.

That's why we've asked some of our trainers 5...

Vidste du, at det meste af vores træning også kan leveres virtuelt?

Vi bliver kontaktet af stadig flere virksomheder, der har brug for interkulturel træning til en gruppe medarbejdere...

8 ting succesfulde expats og deres familier gør, inden de tager afsted

En succesfuld international udstationering kræver god planlægning. I blogindlægget her får du tips til, hvordan du og eventuelt medfølgende familie bedst kan forberede jer på en kommende udstationering.

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470