Hvem vi erWho We Are
SitemapPrint

Hvem vi er og hvor vi kommer fra

C’erne i C3 Consulting står for Culture, Communication, Collaboration – Kultur, Kommunikation, Samarbejde. Det gør det, fordi vi brænder for at udvikle jeres interkulturelle kompetencer og optimere jeres globale kommunikation og samarbejde.

Hvor I har behov for det og når I har behov for det.

Vi er baseret i Danmark, men leverer træning i alle de lande, hvor I er til stede – fx Kina, Indien, USA, Brasilien og Rusland.

Udover landespecifik træning har vi stor erfaring med at udvikle ledere og medarbejderes kulturelle intelligens generelt, så de bliver i stand til at navigere og performe bedre globalt.

C3 fungerer i dag som strategisk partner for en række af Danmarks største virksomheder. Mød nogle af dem her og læs om, hvorfor og hvordan de samarbejder med os.

Førende på Kina og stærke på resten af verden

C3 Consulting blev sat i verden i 2006 af Kina-ekspert og MA i kinesisk Annette Dahl, der fortsat er virksomhedens kreative drivkraft. Annette var pionér inden for at omsætte forskningsbaseret viden om Kina – kombineret med egne erfaringer fra landet – til virkelighedsnær kinesisk kulturtræning.

C3 er stadig førende på Kina, men på opfordring af vores kunder begyndte vi hurtigt også at tilbyde træning på en lang række andre lande og kulturer.

Vi trækker i dag på et omfattende netværk af trænere, der alle er nøje udvalgte specialister på de kulturer, de arbejder med. Vi bruger kun lande-specialister, der er stærke på både teori og praksis, som har boet i det pågældende land og typisk taler det lokale sprog, og som er begejstrede for at dele deres erfaring. Mød nogle af dem her.

Ligegyldigt hvilket land eller kultur, I har behov for træning på, er processen omkring og kerneelementerne i træningen de samme:

Få et redskab til at forbedre dit tværkulturelle samarbejde

Har du globale partnere, kolleger eller medarbejdere?

I podcasten herunder præsenterer adm. direktør for C3 Consulting Annette Dahl et helt konkret redskab, som kan forbedre din kommunikation og samarbejde på tværs af kulturer.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

Nu kan du snart få C3's træning i bogform!

Arbejder du på tværs af kulturer? Og kunne du godt bruge en håndbog fyldt med praktiske råd og enkle redskaber, som kan...

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470