Praktik hos C3 ConsultingPraktik hos C3 Consulting
SitemapPrint

Praktik hos C3 Consulting

I C3 Consulting er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede studerende til samarbejde omkring praktik, projektarbejde eller specialeskrivning.

Vi forventer, at næste ledige praktikstilling er i efteråret 2020.

Vi har endnu ikke opslået den konkrete praktikstilling, men send en mail til kommunikations- og administrationsansvarlig Anne Katrine Skovenborg på aks@c3consulting.dk, hvis du måske er interesseret i at ansøge – så giver vi dig besked, når vi opslår stillingen.


Læs herunder, hvad tidligere praktikanter siger om praktikopholdet hos C3 Consulting.

Testimonials

Phoebe, MA student, Linguistics:

Phoebe Berke

"I feel very fortunate to have been C3 Consulting's intern during the Fall 2018 semester. Throughout the internship, I worked on projects that created real, tangible value for the company, which was exciting and motivating.

Anne Katrine and Annette are knowledgeable, experienced, and a joy to work with. They made me feel valued and appreciated, and they cared about my development, including me in projects they knew I would be interested in.

The projects I worked on required thoughtfulness, creativity, and a good understanding of language and communication, and I received advice and support whenever I needed help or had questions.

It was quite special to work for a smaller Danish company that partners with businesses of all sizes, including large, international organizations. Through trainings and interviews, I met many interesting and dedicated professionals working across industries and roles. It was especially important for me, as an American, to gain a better understanding of Danish workplace culture, and this internship gave me a unique and varied experience that I couldn't have gotten anywhere else.

I was a bit apprehensive at first about working from home, but I really enjoyed the flexibility it gave me. It also sharpened my time-management skills, which I appreciate now that I am writing my M.A. thesis."

Phoebe Berke, internship period August – December, 2018

Nina, MA-studerende, Culture, Communication and Globalization:

Nina Bejer Jørgensen

"Jeg var i praktik hos C3 Consulting fra september til december 2017. Gennem hele forløbet følte jeg, at Annette og Anne Katrine så mig som en ligeværdig og værdsat del af virksomheden, og jeg fik ansvar for udførelsen af mange forskelligartede og spændende opgaver.

Samtidig har praktikforløbet givet mig en indsigt i, hvordan mine akademiske kompetencer kan bruges i praksis, hvilket har været meget lærerigt.

Hos C3 fik jeg i høj grad muligheden for at have medbestemmelse på, hvilke opgaver jeg skulle varetage. Jeg ville især gerne udvikle mine færdigheder indenfor sprog og skriftlig kommunikation, og mine opgaver bestod derfor bl.a. både af korrektur- og oversættelsesopgaver og udarbejdelse af blog-indlæg baseret på interviews med kunder og interkulturelle trænere. Derudover har jeg researchet på og lavet anmeldelser af bøger om dansk og nordisk kultur og lavet opfølgninger på kulturtræninger.

Udover at være involveret i de daglige opgaver hos C3 gav praktikken mig også et eneståenede indblik i, hvordan professionelle konsultenter arbejder med interkulturel træning. Jeg har i løbet af praktikken været med flere af C3’s interkulturelle trænere ude hos virksomheder, hvor jeg for alvor fik en forståelse for, hvordan man får interkulturelle samarbejder til at fungere. Det har været en utrolig lærerig oplevelse for mig, og har også givet mig inspiration og kontakter, som jeg har brugt i forbindelse med mit speciale på studiet.

Alt i alt har praktikken hos C3 været en berigende oplevelse, hvor jeg har udviklet mine kompetencer og fået nye erfaringer jeg kan bruge fremadrettet. Som praktikant har jeg følt mig utrolig godt taget imod og er hele vejen igennem blevet mødt med åbenhed og hjælpsomhed af de andre medarbejdere. Jeg vil derfor til hver en tid anbefale en praktikplads hos C3 Consulting."

Nina Bejer Jørgensen, praktikperiode september 2017 – december 2017

Naja, BA-studerende, Antropologi og Kinastudier:

Naja Morell Hjortshøj

"Jeg havde fornøjelsen af at være i praktik hos C3 fra september 2016 til januar 2017. Praktikperioden har været en øjenåbner, jeg ikke ville have været foruden i mit studieforløb.

Fra den første uge i praktikperioden kom jeg til at varetage vigtige og spændende opgaver, der kunne udfordre mig fagligt. Eftersom jeg særligt ønskede at arbejde med skriftlig kommunikation, fik jeg under praktikken bl.a. mulighed for at skrive flere blogindlæg på baggrund af interviews med kunder og interkulturelle trænere.

I løbet af praktikken fik jeg desuden et unikt og inspirerende indblik i, hvordan professionelle konsulenter omsætter deres teoretiske viden til løsninger, der er konkrete og brugbare for medarbejdere i virksomheder og andre institutioner. Når man som mig tidligere kun har opholdt sig indenfor universitetsverdenen, har det været virkelig sundt at opleve, hvordan den daglige drift faktisk foregår i en privat virksomhed. Du får simpelthen din egen faglighed sat i perspektiv ved at se, hvordan dine styrker og kompetencer kan sættes i spil i praksis.

Fordelen ved en lille virksomhed som C3 er desuden, at du bliver inddraget som en vigtig og ligeværdig medarbejder og løbende får mulighed for sparring med resten af C3-teamet. "

Naja Morell Hjortshøj, praktikperiode september 2016 – januar 2017

Tine, BA-studerende, International Business Communication:

Tine Rosser

"Min praktikperiode hos C3 Consulting strakte sig fra februar til juli 2016. Jeg blev taget utrolig godt imod, og jeg følte mig velkommen i virksomheden fra dag 1. Jeg havde lavet en deltidsaftale med C3, således at jeg kunne passe mit studie i virksomhedskommunikation og skrive min bachelor sideløbende med praktikken. Det fungerede rigtig godt, fordi C3 gennem hele perioden har været meget fleksible og hensynsfulde.

Som praktikant hos C3 har jeg følt mig som en meget værdsat del af den lille virksomhed. Jeg fik hurtigt meget ansvar og blev inddraget i beslutninger. Det har betydet, at jeg gennem hele praktikken har følt, at Annette og Anne Katrine satte pris på min arbejdskraft og lyttede til min mening.

Hele min praktikperiode har været præget af stor variation og bredde i mine arbejdsopgaver. Jeg har fået lov at prøve kræfter med de ting, som jeg har beskæftiget mig med på min uddannelse, og har både været med til kulturtræning, lavet interviews, kundecases, blogindlæg, oversættelser, opfølgninger, research etc. Dette har i høj grad motiveret mig, fordi der altid var nye og spændende udfordringer at tage fat på. Samtidig har det betydet, at jeg har udviklet mig meget, og nu er en masse erfaring rigere, som jeg kan skrive på mit CV og bruge i et kommende job.

Alt i alt har praktikken givet mig to dejlige bekendtskaber, styrket mine kulturelle og kommunikative evner, givet mig masser af erfaring, et lærerigt indblik i en meget spændende branche og en lyst til at fortsætte med kommunikativt og tværkulturelt arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale en praktikplads hos C3 Consulting."

Tine Rosser, praktikperiode februar 2016 – juli 2016

Frederik, MA-studerende, Informationsvidenskab:

Frederik Søgaard Kjær

”Jeg var i praktik ved C3 Consulting fra september 2015 til februar 2016. Det var en meget lærerig periode, hvor jeg både fik afprøvet mine egne kompetencer i praksis og samtidig fik et indblik i, hvordan en moderne og global konsulentvirksomhed arbejder.

Jeg føler, at praktikopholdet har givet mig en god ballast, som jeg kan gøre brug af, når jeg for alvor skal ud på arbejdsmarkedet. Det har desuden udviklet mine evner til at omdanne teoretiske kompetencer til konkrete løsninger.

Jeg oplevede, at jeg som praktikant ved C3 blev taget alvorligt, og at de andre medarbejdere lyttede til mine ideer og input. Det var motiverende for mig at være en del af en lille konsulentvirksomhed, hvor jeg, via de arbejdsopgaver jeg udførte, spillede en central rolle i at få ting til at lykkes.

Det har været utrolig spændende at deltage ved kulturtræninger rundt omkring i Danmark. Her fik jeg set slutresultatet af alt det bagvedliggende og grundlæggende arbejde, som jeg selv var med til udføre i løbet af min praktikperiode.

Det er fedt, at det som praktikant ved C3 er muligt at være med til så mange forskellige ting, som tilfældet er. Ved nogle af de arbejdsopgaver, jeg blev stillet overfor, oplevede jeg at være på hjemmebane, mens jeg ved andre opgaver var nødt til at tilegne mig ny viden. Dette gjorde, at jeg løbende udviklede mine egne kompetencer.

Mit praktikophold ved C3 står tilbage som en positiv og berigende oplevelse. Dette både på grund af de erfaringer og indsigter jeg har fået gennem forskellige arbejdsopgaver og den varme og åbenhed, jeg blev mødt af fra C3's andre medarbejdere.”

Frederik Søgaard Kjær, praktikperiode september 2015 februar 2016

Sine, MA-studerende, Kinastudier:

Sine Falk Mikkelsen

"Jeg var i praktik ved C3 Consulting i foråret 2015. Jeg følte mig som en vigtig og værdsat del af virksomheden lige fra allerførste møde og frem til den sidste dag.

Gennem hele praktikperioden fik jeg det fulde ansvar for mange forskellige, spændende og vigtige opgaver. Nogle opgaver havde jeg allerede erfaring med, og andre var helt nye for mig. Her var både Anne Katrine og Annette meget behjælpelige, hvis jeg skulle i gang med opgaver, som jeg ikke havde prøvet at løse før.

Jeg var i høj grad med til at bestemme, hvilke slags opgaver jeg skulle beskæftige mig med. Da jeg interesserer mig for sprog, fik jeg lov til at arbejde meget med forskellige aspekter af den skriftlige kommunikation såsom at skrive blogindlæg, oversættelser, korrekturlæsning osv. Man kan altså være med til at præge typen af arbejdsopgaver, alt efter hvad man interesserer sig for, og hvad man er god til.

Da C3 Consulting ikke har faste lokaler, arbejdede jeg hjemmefra, hvilket ikke var fremmed for mig som universitetsstuderende. Det styrkede derimod mine evner til at arbejde selvstændigt og til at strukturere min egen hverdag. Udover arbejdssted er arbejdstiderne også meget fleksible som praktikant ved C3 Consulting, og jeg kunne derfor nemt passe mine studiejobs ved siden af praktikforløbet. 

Jeg ser tilbage på min praktik ved C3 Consulting som en meget fri og fleksibel periode, hvor jeg havde muligheden for at afprøve og udvikle mine akademiske færdigheder i praksis. Det var et rart, trygt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, som jeg varmt kan anbefale enhver, der ønsker en praktikplads med søde medarbejdere, forskelligartede opgaver, en masse at skrive på CV’et og en høj grad af medbestemmelse."

Sine Falk Mikkelsen, praktikperiode februar 2015 – juni 2015

Mia, MA-studerende, Retorik:

Mia Martensen

”Allerede fra første dag af praktikken hos C3 Consulting blev jeg mødt med en gejst og entusiasme, der straks smittede af på mig og fik mig til at føle mig godt tilpas.

Selvom jeg ”kun” var praktikant, blev jeg altid taget seriøst, og min mening blev hørt. Igennem praktikken var der derfor rig mulighed for at udveksle viden og erfaring. Desuden har jeg prøvet kræfter med en bred vifte af opgaver, hvilket har styrket mig fagligt.

At C3 Consulting ikke har et fysisk kontor, har for mit vedkommende været en gave. At arbejde hjemmefra har beriget mig med evner til at strukturere min hverdag, prioritere opgaver og ikke mindst at arbejde selvstændigt. Desuden har det stillet høje krav til mine kommunikationskompetencer, som jeg har haft mulighed for at optimere.

Så selvom C3 Consulting er en lille virksomhed, har udbyttet af mit praktikophold været stort.

Efter mit praktikophold har jeg haft et studiejob hos C3, hvilket beviser at mulighederne hos C3 strækker sig ud over praktikken.”

Mia Martensen, praktikperiode september 2014 – januar 2015

Kirsten, MA-studerende, Kognitiv Semiotik:

Kirsten Evers

”Jeg var i praktik hos C3 i efteråret/vinteren 2014. Min aftale gik ud på en slags deltids-praktik, hvor jeg varetog opgaver, som primært lå inden for mine personlige og faglige interesseområder, eftersom Anne Katrine og Annette allerede havde ansat en praktikant for perioden, da jeg søgte.

Denne “light” version gjorde det muligt for mig at passe praktikken ind ved siden af studie og studiejob uden problemer, og jeg havde stadig rig mulighed for at opleve C3’s varierede, spændende og for mig meget inspirerende arbejde.

I perioden arbejdede jeg primært med blogindlæg om de forskellige landespecialister, som C3 arbejder med. Dvs. analyse af spørgeskemaundersøgelser og udarbejdelse af relevante spørgsmål som kunne være interessante for potentielle kunder, interviews med specialisterne og formulering af interview-artikler til hjemmesiden.

Derudover lavede jeg en lille video-kundecase med en af C3’s store kunder Grundfos, en for mig meget spændende proces, hvor jeg fik stort set hele ansvaret for planlægning og udførelse af projektet.

Selvfølgelig fik jeg også lov til at deltage i træningsforløb og en sparringsdag med alle C3’s kulturtrænere, hvor jeg tog billeder og videodokumenterede, hvilket ikke holdt mig fra at opsnappe en masse gode tips og tricks til effektiv kulturudveksling, hvilket jeg helt sikkert vil tage med mig videre både i mit personlige og arbejdsliv.

Selvom jeg ikke varetog de “normale” praktikantopgaver, følte jeg at mit arbejde blev værdsat på lige fod med alle andre, at min indsats, mit input og min faglige baggrund blev taget seriøst, og at jeg med min specifikke fagkombination kunne gøre en forskel, hvilket jeg fandt meget motiverende.

Desuden fik jeg et enestående indblik i en lille, men spirende virksomhed, og mødte to meget inspirerende og kompetente kvinder, der gav mig lyst til straks at færdiggøre mit studie og komme ud og få fingrene ned i den jord der udgør det tværkulturelle arbejde.”

Kirsten Evers

Hardy, MA-studerende, Kina-studier:

Hardy Schøber

”Fra den 15. februar til den 31. juni 2014 var jeg i praktik hos C3 Consulting. Hos C3 Consulting oplevede jeg fra første dag at blive taget seriøst. Jeg fik fra starten af mulighed for at gøre brug af mine akademiske fagligheder og indsigt, hvilket for mig har været det vigtigste, da det har videreudviklet disse kompetencer og vist mig hvad de kan bruges til i en erhvervsmæssig sammenhæng.

Da C3 er en forholdsvis lille virksomhed, bliver man som praktikant inddraget i alle facetter af arbejdet. Dette har resulteret i en meget alsidig hverdag og jeg er derfor blevet udfordret med en lang række forskellige opgaver. Disse opgaver har været alt fra interviews af andre konsulenter og højtstående ledere i nogle af de største virksomheder i Danmark, til udformning og analyse af spørgeskemaer.

Skønt C3 Consulting som sagt er en lille virksomhed, hjælper de en bred vifte af de største virksomheder i Danmark, hvorfor en praktikstilling hos C3 Consulting bliver et godt springbræt ud i erhvervslivet.  

Jeg valgte at ansøge om praktikstillingen ved C3 fordi jeg har en ambition om et lignende arbejde når uddannelsen afsluttes i 2015. Det har således været af stor betydning for mig at jeg har haft mulighed for at hjælpe Annette til diverse træningsforløb over hele Danmark, hvilket har givet mig en uvurderlig indsigt i de problemer som globale virksomheder slås med. Jeg fik ved disse træningsforløb muglighed for at opleve Annette som coach hvilket har været en stor inspiration.

C3 Consulting gør en dyd ud af, at du får opgaver som er relevante og givtige og man har i høj grad også selv mulighed for at forme opgaverne efter egne interesser. Jeg har i Anne Katrine og Annette oplevet to meget engagerede og vidende mennesker som begge har taget venligt imod mig og givet mig den tid jeg skulle bruge til at løse de meget forskelligartede opgaver.

Jeg vil derfor stærkt anbefale praktikken hos C3 Consulting, hvor jeg er blevet behandlet som en medarbejder på lige fod med alle andre. Dette har givet mig en masse konkrete nye værktøjer, som jeg tager med mig videre i mit professionelle liv.”

Hardy Schøber

Malene, BA-studerende, Kultur og kommunikation:

"C3 Consulting har fra start tillagt mig en masse ansvar, da jeg selvstændigt har skullet varetage en masse nye alsidige arbejdsopgaver, hvor 'learning-by-doing' har været nøglen til brugbare resultater. Jeg har selv kunnet bidrage med nye tiltag og løsningsforslag via mine arbejdsopgaver – dette var for mig den største motivationsfaktor, udfordring og ikke mindst anerkendelse ved praktikopholdet!

Under praktikopholdet har jeg selv kunne vælge hvilke typer opgaver jeg ønskede at fordybe mig i, hvilket gav mig mulighed for at lægge energi i arbejdsopgaver jeg i forvejen ikke havde så stort kendskab til – således lærte jeg meget nyt og samtidig fik jeg styrket nogen af de områder jeg i forvejen havde kendskab til.

Eksempelvis havde jeg før praktikken hos C3 tilbragt et semester i Indien, hvorfor C3 mente at det ville være relevant og spændende for mig at deltage under C3's Indien-kulturtræning hos en stor kunde. Dette var en spændende og lærerig oplevelse, der gav mig indblik i virksomhedens globale forretningsmæssige samarbejde med Indien, og styrkede endvidere min kulturelle baggrundsviden om Indien.

Arbejdsopgaverne har spændt bredt, og rummet alt fra deltagelse under kulturtræningsforløb til overvågning af sociale medier og daglige administrative ad hoc opgaver af enhver art. Variationen i arbejdsopgaverne har ofte givet mig daglige udfordringer, hvilket har gjort at hjemmearbejdspladsen aldrig har været den store udfordring for mig. Dynamikken i arbejdsopgaverne har holdt mig interesseret og fokuseret, og til gengæld har jeg nydt roen ved at kunne arbejde i stilhed på egen hånd hjemmefra.

C3 har under hele praktikopholdet taget min stemme seriøst, og har man nye tanker og ideer til virksomheden, bliver der gladeligt lyttet og talt om emnet. C3 har været en uformel, varm, livlig og dynamisk virksomhed at besøge, hvor innovation og kreativitet livligt bliver drøftet på de månedlige møder. Jeg kan derfor varmt anbefale C3 Consulting som en lærerig praktikplads, hvor man uden tvivl får en god portion varieret erfaring med sig i bagagen!"

Malene Hoffmann Jessen, praktikperiode september 2013 – februar 2014

Nanna, BA-studerende på Kina-studier:

”Fra februar 2013 til midt juni 2013 var jeg i praktik hos C3 Consulting, og det var en oplevelse jeg sent vil glemme.

Hos C3 blev jeg taget alvorligt, og allerede fra dag 1 af blev jeg betragtet som en del af teamet hvoraf mine arbejdsopgaver var betydningsfulde for virksomheden, og jeg følte derfor at jeg gjorde en forskel.

Mine arbejdsopgaver var meget varierende, men som oftest foregik mine opgaver bag en computerskærm, og jeg havde min arbejdsplads hjemme. At arbejde hjemmefra vænnede jeg mig hurtigt til, og jeg så hurtigt fordelene i det, eftersom jeg selv kunne disponere mine timer – og med et fuldtidsstudie ved siden af var det især en fordel.

Når jeg ikke arbejdede hjemme, var jeg med Annette ude på kulturtræning, og det var en meget interessant og spændende oplevelse hver gang, hvor Annettes engagement og entusiasme for sit arbejde i den grad var en inspiration at opleve.

Generelt er C3 Consulting en arbejdsplads hvor man oplever en passioneret gejst og oprigtig interesse for sit arbejde, og det har en smittende effekt på andre. Det har været en kæmpe oplevelse at være i praktik hos C3 Consulting, og det har givet mig en masse lærerigt med i bagagen som jeg kan tage med mig videre. ”

Nanna Marie Jensen

Mette, MA-studerende, Corporate Communcation:

Mit praktikophold hos C3 Consulting har givet mig så meget, at det er svært at få ned på skrift. Det har været en oplevelse, som ikke blot har øget min erhvervserfaring, men udviklet mig såvel fagligt som personligt.

Det at blive en del af C3 Consulting har først og fremmest givet mig indsigt i, hvordan tingene fungerer i en mindre virksomhed. Har man en god idé, er der ikke lang vej til, at den bliver en realitet. Ydermere, spændte mine opgaver vidt og bredt, og jeg havde selv indflydelse på opgavetyperne.

Det var for mig en udfordring at skulle have hjemmearbejdsplads, men gennem praktikken har jeg udviklet min evne til at strukturere og motivere mig selv. Selvom hjemmearbejdspladsen var en stor del af praktikken, har jeg oplevet, hvordan det er at være en del af et tempofyldt, men varmt og trygt miljø. 

Ydermere tog jeg del i kulturel træning og udstationeringsforløb sammen med C3’s direktør Annette Dahl. Dette gav mig både et indblik i de kulturelle og kommunikative problematikker større danske virksomheder har, sammen med en forståelse for C3’s træningsform og oplevelsen af hvor meget Annette’s engagement og brændende interesse for Kina, smitter af.

Sidst men ikke mindst, har praktikken hos C3 udviklet mig rent personligt. Der er blevet udvist stor interesse for min viden og tro på mine kompetencer, hvilket har fået mig til at indse, at praktikken hos C3 Consulting ikke kun har været værdifuld for mig. ”

Mette Kaae Olesen

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

Nu kan du snart få C3's træning i bogform!

Arbejder du på tværs af kulturer? Og kunne du godt bruge en håndbog fyldt med praktiske råd og enkle redskaber, som kan...

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470