NYHEDER

06.05.2019

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

De fleste af C3s interkulturelle træninger er virksomhedsinterne forløb, som vores kunder vælger at tilbyde grupper af ledere og medarbejdere i deres egen virksomhed.

Hvis du selv ønsker at styrke dine kulturelle forretningskompetencer, men din arbejdsplads ikke lige har planer om at tilbyde et internt forløb, så har du nu chancen for at deltage i to åbne kurser, der afholdes i København.

Læs mere om de to forskellige kurser herunder.

# Åbent kursus: Få succes i det tværfaglige samarbejde

Kultur er rigtig meget andet end national kultur. På et nyt, åbent 2-dags kursus med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser er fokus, hvordan du får succes i samarbejde på tværs af fagkulturer.

Kurset udbydes af Djøf, men det er åbent for alle at deltage. Kurset holdes i København i oktober 2019. Det udbydes også flere gange i løbet af 2020.

På kurset lærer du at få alle fagligheder i spil, du styrker dine evner til at skabe resultater i samarbejdet med andre fagligheder, og du bliver bedre til at læse den organisatoriske kontekst.

Kurset afholdes på dansk.

> Læs mere om kurset og tilmeld dig her

# Åbent kursus: Styrk dine tværkulturelle kompetencer

Hvis du vil styrke dine tværkulturelle kompetencer og din evne til at se nye perspektiver og løsninger i tværkulturelle eller globale sammenhænge, så er dette åbne 1-dags-kursus for dig.

Kurset vil styrke din kulturelle intelligens, så du oplever færre frustrationer og større arbejdsglæde. Du vil få Aha-oplevelser, når du begynder at forstå hvorfor dine globale kolleger faktisk reagerer, som de gør – og du vil få redskaber til at justere din egen ageren derefter.

Kurset udbydes af Djøf, men det er åbent for alle at deltage. Kurset holdes i København i juni 2020, og underviser på kurset er C3s CEO og cheftræner Annette Dahl.

Kurset bliver afholdt på engelsk, med mindre alle deltagere taler dansk.

> Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.