OPTIMER JERES GLOBALE KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Har I udfordringer i samarbejdet med globale partnere og kolleger? Vil I have maksimalt udbytte af jeres internationale udstationeringer? Eller ønsker I at geare jeres ledelse til at navigere globalt?

C3 Consulting kan hjælpe jer

Vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at kommunikere og samarbejde globalt. Vi skræddersyr træningsforløb, så de 100 % matcher jeres virksomheds og den enkelte deltagers behov. Og vi tager ansvar for jeres læring, så I bringer den nye viden i spil og får skabt stærke resultater.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Se alle produkter

Træning i kulturforståelse og globalt mindset

Skærp jeres kulturforståelse. Få et globalt mindset. Og øg effektiviteten i jeres globale aktiviteter.

Læs mere

Landespecifik kulturtræning

Optimer samarbejdet med globale kolleger og forretningspartnere. Minimér misforståelserne. Maksimér udbyttet.

Læs mere

Udstationering

Forbered den udstationerede medarbejder og familie, så udstationeringen bliver en succes for både familie og virksomhed.

Læs mere

Derfor gør vores træning en forskel

LÆS MERE OM C3 OG HVORDAN VI ARBEJDER

Hvorfor skal du vælge C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3? Det kan vi give dig mange grunde til. Se de 6 vigtigste.

Læs mere

Vi tager ansvar for jeres læring

C3 laver træninger og workshops, der skaber synlige og langsigtede resultater hos jer. Læs hvordan vi sikrer effekten af træningen.

Læs mere

Mød vores trænere

C3 Consulting trækker på et stort netværk af interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Mød nogle af dem her.

Læs mere

Nyt fra C3 Consulting

SE ALLE NYHEDER

Workshop: Hybrid Acceleration

05.08.2021

Get inspiration and tools to bring your hybrid collaboration up a notch.Læs mere

Vi fejrer 15-års jubilæum!

25.04.2021

Det er her i april 15 år siden, C3 Consultings stifter, Annette Dahl, besluttede at tage springet og starte som selvstændig. Det har været 15 vilde, travle, udviklende, hårde, lærerige, udfordrende og alt i alt forrygende år! Se...Læs mere

Nyt fra vores verden: Et forår fyldt med spændende projekter!

01.03.2021

Trods de fortsatte nedlukninger ser vi her i C3 ind i et forår fyldt med spændende projekter. Her bare et udpluk af dem: > Et 3-måneders train-the-trainer-forløb for en ledergruppe, der uddanner dem til at være 'global...Læs mere

Ny viden og inspiration

SE ALLE BLOGINDLÆG

Få succes i jeres hybride globale samarbejde: 7 hurtige råd

09.08.2021

Alle snakker om det: hybridarbejde. I takt med at corona-pandemien løsner sit greb, vender stadig flere medarbejdere tilbage til kontorerne. Og du genkender det sikkert: Mens nogle nærmest ikke kan vente med at komme tilbage på...Læs mere

Tips og inspiration for expats

08.08.2021

Læs vores blog-serie om hvad succesfulde expats og deres familier gør inden de tager afsted, mens de er afsted og inden de tager hjem igen.Læs mere

Hvad gør du, hvis du er uenig med din chef? Set fra dansk, kinesisk, russisk og amerikansk perspektiv

10.06.2021

Forestil dig den her situation: Du arbejder i en privat virksomhed og er til et internt møde på arbejdspladsen. Din chef kommer med et forslag til en løsning på et teknisk problem. Du ved, at den pågældende løsning...Læs mere

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev