GLOBAL STEPS - udtalelserGLOBAL STEPS - Testimonials
SitemapPrint

GLOBAL STEPS: Udtalelser

GLOBAL STEPS er et 6-ugers virtuelt, faciliteret læringsforløb, som styrker dine globale forretningskompetencer.

Du kan enten køre GLOBAL STEPS som internt forløb i jeres virksomhed eller tage det som åbent forløb, hvor deltagerne kommer fra forskellige virksomheder og kan sidde hvor som helst på kloden.

Se herunder, hvad deltagere på både interne og åbne forløb siger om GLOBAL STEPS.

Og læs mere om GLOBAL STEPS her.

Jeg fandt feedbacken på udfordringerne meget nyttig, men også de andre deltageres input

"Jeg nød virkelig at arbejde med udfordringerne, da de øvelser får dig til at tænke over konkrete forskelle, som du måske ikke er bevidst om.

Jeg fandt feedbacken på udfordringerne meget nyttig, men også de andre deltageres input, da du på den måde også blev opmærksom på kommunikative udfordringer mellem andre lande."

Dr. Olga Kattan, Researcher – Separation Technology, tysk/salvadoriansk, Holland

Videoerne på læringsplatformen var virkelig gode

"Jeg kunne godt lide muligheden for at udveksle viden med de andre deltagere, og at det er op til dig selv hvilket land du vil fokusere på, så forløbet opfylder dine egne specifikke behov.

Videoerne på læringsplatformen var virkelig gode."

Yvonne Thoben, BEUMER Group, Tyskland

Det fleksible set-up passede mig ekstremt godt

"Jeg har deltaget på C3s virtuelle læringsforløb GLOBAL STEPS – på et af de åbne hold – og kan varmt anbefale forløbet.

Jeg har gennem arbejdet med forløbets 3 udfordringer fået nogle konkrete redskaber, der er virkelig enkle at anvende i praksis. Hele forløbet var logisk og pædagogisk opbygget, så det var nemt at gå til.

Gennem den halvanden måned, som forløbet strakte sig over, sendte træneren løbende opfølgningsmails, og de ’reminders’ var en stor hjælp. Det var også rigtig interessant at se de andre deltageres løsninger på udfordringerne, det gav helt sikkert nogle ekstra input.

Det fleksible set-up, hvor man kan tilgå alt materiale online hvor og når man vil, og arbejde med forløbets udfordringer i sit eget tempo, passede mig ekstremt godt.

Jeg kunne fx se videoerne hjemmefra eller fra hotellet, når jeg besøgte vores tyske hovedkontor. Kickoff-webinaret kunne jeg ikke deltage i, men så blev det optaget, så jeg kunne se det senere. Når jeg havde set videoerne til en af udfordringerne, kunne jeg summe over det et par dage, og så gå i gang med at løse udfordringen. Og det, at forløbet strakte sig over så mange uger, gjorde det også nemt at passe ind i en travl hverdag.

Jeg har efterfølgende haft glæde af de kulturelle redskaber og metoder fra forløbet i flere forskellige sammenhænge.

Fx har vi som ledere i Beumer Group for nylig været igennem en test for bl.a. at identificere udviklingspunkter i vores personlige profiler. Her kan jeg bruge redskaberne fra GLOBAL STEPS i min udvikling som leder, fx ift. at opbygge relationer og bruge mere tid på at forklare tingene."

Michael Nielsen, Head of Software Products, BEUMER Group, Danmark

En stor øjenåbner, en styrket selvforståelse, en udvidet horisont

"Jeg lærte en masse om min egen personlige stil, det var en stor øjenåbner. 4R-modellen var virkelig nyttig, og det var metoden med 'info big group, input small group' også."

"Det har udvidet min horisont og skærpet min selvforståelse."

"Jeg har lært at træde et skridt tilbage og være nysgerrig. Nu stiller jeg flere spørgsmål undervejs i processen, frem for at gå ud fra at alle har forstået det."

"Jeg gør det mere tydeligt nu hvad baggrunden er, forklarer hvorfor og giver flere informationer. Jeg undgår e-mails og skifter til Skype i stedet for."

"Jeg forklarer tingene grundigere og er mere tålmodig nu. Jeg ved mere nu om den danske kultur, det har styrket min egen kulturelle selvforståelse. Og nu har vi en hel gruppe af 'go-to-people', det er rigtig godt."

Refleksioner fra en gruppe af Danfoss-medarbejdere af forskellige nationaliteter

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Vi ønsker alle en skøn sommer!

Tak til kunder og samarbejdspartnere for et travlt og spændende første halvår af 2019! Vi glæder os til at fortsætte...

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470