Hvorfor C3 Consulting?Why C3 Consulting?
SitemapPrint

Hvorfor skal du vælge C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3?

Det kan vi give dig mange grunde til.

Her er de 6 vigtigste:

1. Fleksibel og skræddersyet træning til jeres organisation – og hver enkelt deltager

Vi garanterer, at jeres behov aldrig bliver presset ned i et stift koncept. Uanset om I har brug for kulturtræning til en enkelt udstationeret medarbejder, udvikling af et globalt mindset i afdelingen eller noget helt tredje, så designer vi forløbet i tæt dialog med jer. Vi skræddersyer al træning ikke bare til jeres organisation, men til hver enkelt deltager – for det er først, når vi arbejder med jeres egne, helt konkrete udfordringer og erfaringer, at træningen virkelig rykker.

2. Synlige og langsigtede resultater

Det er et succeskriterium, at jeres træningsforløb giver mærkbare resultater. Ikke flere handouts, der ender i papirkurven, og kursusmapper, der samler støv i reolen. Forvent en læringsproces, hvor vi gør alt for at sikre den ønskede effekt af træningen. Læs her, hvordan vi gør dét.

3. Aha-oplevelser og skarpe redskaber

’NU forstår jeg bedre hvorfor!’. Dén slags aha-oplevelser får du mange af, når vi arbejder med cases og udfordringer fra jeres hverdag. Samtidig får du en håndfuld knivskarpe redskaber, der er lige til at putte i værktøjskassen og tage frem, når du skal navigere i det globale samarbejde. Det hele er enkelt, virkelighedsnært og nemt at anvende.

4. Et fælles sprog til at tale om kultur

Lige meget hvilken type træning I vælger, så bruger vi en række praktiske kulturelle modeller og en særlig tilgang til kultur, der går som en rød tråd gennem alle forløb. Det betyder, at I får et fælles sprog, der gør det nemt at tale om kulturelle spørgsmål i jeres organisation, og træningen skaber sammenhæng på tværs af afdelinger, funktioner og niveauer. Ved langvarigt samarbejde skaber vi ekstra værdi ved at indarbejde jeres virksomhedskultur i træningen.

Læs mere her om, hvordan vi arbejder med kultur og kulturelle forskelle.

5. Hos os forsvinder du aldrig i mængden

Nærhed og nærvær er nøgleord for os – lige fra vores første kontakt til selve træningen og den løbende opfølgning. Fordi vi elsker samarbejdet med vores kunder. Og fordi nærhed og nærvær er afgørende for, at træningen gør en forskel, hvad enten du skal udvikle kulturel intelligens hos ledelsen eller give en familie et trygt fundament for en international udstationering.

6. Autentiske og passionerede trænere

Alle vores trænere har global erfaring. Vi har boet og arbejdet i de kulturer, vi træner i. Vi har mærket kulturforskelle på egen krop, fået kulturen ind under neglene. Vi brænder for de kulturer, vi arbejder med. Og vi brænder for at skabe virkelig forandring hos jer. Mød nogle af vores trænere her.

Vil du vide mere?

Har du endnu ikke besluttet dig for at vælge C3 som leverandør?

Genvej til kulturforståelse

I podcasten herunder giver adm. direktør for C3 Consulting Annette Dahl en genvej til den kulturforståelse, der er helt afgørende for succes, når du arbejder globalt.

 

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

 

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

Nye åbne kurser, der styrker dine tværkulturelle kompetencer

Læs om to nye åbne kurser med C3s CEO og cheftræner Annette Dahl som underviser. Kurserne afholdes i København.

Nu kan du snart få C3's træning i bogform!

Arbejder du på tværs af kulturer? Og kunne du godt bruge en håndbog fyldt med praktiske råd og enkle redskaber, som kan...

Sådan er dansk arbejdskultur – ifølge dine danske kolleger

Et fladt hierarki, masser af ironi, direkte kommunikation og glæde ved at tage ansvar. Det mener danskerne selv er de vigtigste ting ved dansk arbejdskultur, som du skal kende til, når du som ikke-dansker samarbejder...

Web: Jyskweb.dk | Grafik: Sandahls.net 
C3 Consulting ApS | Mølleparken 2 | DK-8723 Løsning | M: +45 6017 0817 | kontakt@c3consulting.dk | Cvr: 3226 6282 | Bank: 3627 4806149470