HVEM VI ER OG HVOR VI KOMMER FRA

Forside - Om C3 Consulting - Hvem vi er

C’erne i C3 Consulting står for Culture, Communication, Collaboration – Kultur, Kommunikation, Samarbejde. Det gør det, fordi vi brænder for at udvikle jeres interkulturelle kompetencer og optimere jeres globale kommunikation og samarbejde.

Hvor I har behov for det og når I har behov for det.

Vi er baseret i Danmark, men leverer træning i alle de lande, hvor I er til stede – fx Kina, Indien, USA, Brasilien og Rusland.

Udover landespecifik træning har vi stor erfaring med at udvikle ledere og medarbejderes kulturelle intelligens generelt, så de bliver i stand til at navigere og performe bedre globalt.

C3 fungerer i dag som strategisk partner for en række af Danmarks største virksomheder. Mød nogle af dem her og læs om, hvorfor og hvordan de samarbejder med os.

Førende på Kina og stærke på resten af verden

C3 Consulting blev sat i verden i 2006 af Kina-ekspert og MA i kinesisk Annette Dahl, der fortsat er virksomhedens kreative drivkraft. Annette var pionér inden for at omsætte forskningsbaseret viden om Kina – kombineret med egne erfaringer fra landet – til virkelighedsnær kinesisk kulturtræning.

C3 er stadig førende på Kina, men på opfordring af vores kunder begyndte vi hurtigt også at tilbyde træning på en lang række andre lande og kulturer.

Vi trækker i dag på et omfattende netværk af trænere, der alle er nøje udvalgte specialister på de kulturer, de arbejder med. Vi bruger kun lande-specialister, der er stærke på både teori og praksis, som har boet i det pågældende land og typisk taler det lokale sprog, og som er begejstrede for at dele deres erfaring. Mød nogle af dem her.

Ligegyldigt hvilket land eller kultur, I har behov for træning på, er processen omkring og kerneelementerne i træningen de samme:

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev