PRIVATLIVSPOLITIK

Forside - Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for C3 Consulting

1. Om C3 Consulting og om denne privatlivspolitik

På siden her kan du læse privatlivspolitikken for virksomheden:

C3 Consulting ApS
CVR: 3226 6282

Mølleparken 2
DK - 8723 Løsning
Danmark

E-mail: kontakt@c3consulting.dk
Tlf. (DK): + 45 6017 0817


Hos C3 Consulting træner vi ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at kommunikere og samarbejde globalt.

Som led i vores virksomhed indsamler og behandler C3 Consulting personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

Denne privatlivspolitik henvender sig til:

  • C3 Consultings kunder (herunder både kontaktpersoner hos C3 Consultings kunder og deltagere på C3 Consultings træninger)
  • Modtagere af C3 Consultings nyhedsbrev
  • Brugere af C3 Consultings hjemmeside

C3 Consultings privatlivspolitik målrettet andre grupper (medarbejdere, samarbejdspartnere m.v.) formidles til disse parter på anden vis.

2. Principper i vores behandling af dine personoplysninger

I afsnittet her kan du læse om de principper i vores behandling af dine personoplysninger, der gælder uafhængigt af hvilke personoplysninger, der er tale om.

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificérbar fysisk person.

Vi indsamler og behandler i C3 Consulting udelukkende personoplysninger, når det er nødvendigt.

Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til det formål, de er blevet indsamlet til, og vi sletter dem igen, når dette formål er opfyldt, eller i henhold til gældende lovgivning, hvis lovgivningen kræver at vi opbevarer personoplysningerne i en længere periode.

Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder EU-persondataforordningen GDPR og dansk databeskyttelseslovgivning.

Vi udvikler løbende C3 Consultings tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for, hvordan vi indsamler, opbevarer, behandler og overfører dine personoplysninger, så vi sikrer oplysningerne imod uautoriseret adgang, ændring og sletning. 

3. Hvilke typer personoplysninger behandler vi, og hvordan behandler vi dem?

I afsnittet her kan du læse mere om, hvilke typer personoplysninger vi indsamler og behandler i hvilke situationer, hvor vi får oplysningerne fra, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvorfor vi har brug for at indsamle og behandle dem.

For alle situationer gælder, at C3 Consulting som udgangspunkt kun indsamler og behandler almindelige personoplysninger.

3a. Personoplysninger fra C3 Consultings kunder

Kontaktpersoner hos C3 Consultings kunder

Hvis du er i kontakt med C3 Consulting, fordi du ønsker at vi laver træning for dig eller din virksomhed, får vi typisk følgende personoplysninger fra dig via C3 Consultings hjemmeside, via e-mail eller via telefon:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Hvilken virksomhed, du arbejder i
  • Stillingsbetegnelse
  • (Evt. skype-navn eller andre typer kontaktinfo)

C3 Consulting har brug for oplysningerne for at kunne kommunikere med dig omkring forberedelse, afholdelse og opfølgning på træningen.

C3 Consulting overfører kun oplysningerne i det omfang, det er strengt nødvendigt for at kunne forberede, afholde og følge op på træningen, til:

  • C3 Consultings databehandlere – som vi har indgået databehandleraftaler med, hvilket er vores garanti for, at de overholder de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
  • C3 Consultings samarbejdspartnere – som ved indgåelse af samarbejdet og løbende forpligter sig til at overholde de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvis du vil have oplyst, hvilke specifikke databehandlere og samarbejdspartnere, vi overfører oplysninger til i forbindelse med vores samarbejde med dig som kunde, så kontakt os.

Deltagere på C3 Consultings træning

Hvis du er i kontakt med C3 Consulting, fordi du deltager på en af vores træninger, får vi typisk nogle eller alle af følgende personoplysninger via e-mail eller via telefon, enten direkte fra dig eller fra vores kontaktperson i den virksomhed, du arbejder i:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Hvilken virksomhed, du arbejder i
  • Stillingsbetegnelse
  • (Evt. skype-navn eller andre typer kontaktinfo)

C3 Consulting har brug for oplysningerne for at kommunikere med dig omkring forberedelse, afholdelse og opfølgning på træningen.

Ved nogle typer træninger får vi desuden yderligere oplysninger om din baggrund og dine ønsker til træningen via en pre-survey, som du selv udfylder online på platformen SurveyMonkey. Nogle gange får vi også oplysninger om, hvad du har lært på træningen, via en evaluation-survey, som du selv udfylder online på platformen SurveyMonkey. Vi har indgået en databehandleraftaler med SurveyMonkey, hvilket er vores garanti for, at virksomheden overholder de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

C3 Consulting har brug for oplysningerne fra disse pre-surveys til at kunne skræddersy træningen til dig, og vi har brug for oplysningerne fra disse evaluation-surveys til at følge op på træningen, sikre at resultaterne af træningen forankres og til at udvikle vores samarbejde med den virksomhed, du arbejder i.

Ved enkelte typer træning, fx online-træninger, kan vi også modtage andre oplysninger om dig, fx i form af dine egne online-løsninger på opgaver, der indgår i træningen. I sådanne tilfælde sender vi dig inden træningen begynder supplerende oplysninger om behandling af persondata i forbindelse med den konkrete træning.

For alle ovennævnte typer oplysninger gælder det, at C3 Consulting kun overfører oplysningerne i det omfang, det er strengt nødvendigt for at kunne forberede, afholde og følge op på træningen, til:

  • C3 Consultings databehandlere – som vi har indgået databehandleraftaler med, hvilket er vores garanti for, at de overholder de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
  • C3 Consultings samarbejdspartnere – som ved indgåelse af samarbejdet og løbende forpligter sig til at overholde de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvis du vil have oplyst, hvilke specifikke databehandlere og samarbejdspartnere, vi overfører oplysninger til i forbindelse med den træning, du deltager på, så kontakt os.

3b. Personoplysninger fra modtagere af C3 Consultings nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage C3 Consultings nyhedsbrev, har vi brug for følgende personoplysninger fra dig:

  • Navn
  • E-mailadresse

Vi modtager typisk oplysningerne direkte fra dig via den tilmeldingsformular, du udfylder på C3 Consultings hjemmeside. Nogle gange kan vi også modtage oplysningerne via andre kanaler, fx ved at du ved vores træninger skriver dig på en tilmeldingsliste til nyhedsbrevet. 

Når du tilmelder dig C3 Consultings nyhedsbrev giver du dit samtykke til, at C3 Consulting må sende nyhedsbreve til den e-mailadresse, du tilmelder dig med. Vi opbevarer og behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål, at vi kan sende dig nyhedsbreve.

Til udsendelse af vores nyhedsbreve bruger vi rent praktisk online-platformen eMailPlatform ApS. Vi har indgået en databehandleraftaler med eMailPlatform ApS, hvilket er vores garanti for, at de overholder de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage C3 Consultings nyhedsbrev, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på afmeldingslinket der står i bunden af alle de nyhedsbreve, som vi sender til dig.

3c. Personoplysninger fra brugere af C3 Consultings hjemmeside

Henvendelser via hjemmesidens kontaktformular

Hvis du kontakter C3 Consulting via den kontaktformular, der ligger på vores hjemmeside, får vi typisk følgende personoplysninger fra dig, som du selv indtaster:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • (Telefonnummer)
  • Besked-tekst

C3 Consulting har brug for oplysningerne for at kunne kommunikere med dig omkring det emne, din besked handler om.

Cookies

Vi arbejder altid på at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. Til det formål bruger vi cookies.

Du kan læse mere om hvilke cookies vi bruger og hvordan vi bruger dem i vores cookie-politik her.

4. Dine rettigheder

Du kan altid kontakte C3 Consulting, hvis du:

  • Ønsker at for at få oplyst hvilke personoplysninger, vi har liggende om dig.
  • Ønsker at få rettet fejl i personoplysninger, vi har liggende om dig.
  • Ønsker at få udleveret de personoplysninger, vi har liggende om dig.
  • Ønsker at få slettet de personoplysninger, vi har liggende om dig.

C3 Consultings kontaktinfo er:

C3 Consulting ApS
Mølleparken 2
DK - 8723 Løsning
Danmark

E-mail: kontakt@c3consulting.dk
Tlf. (DK): + 45 6017 0817

Du kan også kontakte C3 Consultings kommunikations- og administrationsansvarlige Anne Katrine Skovenborg direkte på aks@c3consulting.dk.

Hvis du ønsker at klage over C3 Consultings behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet i Danmark.

5. Opdatering af denne privatlivspolitik

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte C3 Consultings kommunikations- og administrationsansvarlige Anne Katrine Skovenborg på aks@c3consulting.dk.

C3 Consulting evaluerer og opdaterer løbende privatlivspolitikken.

Privatlivspolitikken er senest opdateret: 6. februar 2019.

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.