STUDIEJOB OG PRAKTIK HOS C3 CONSULTING

Forside - Om C3 Consulting - Studiejob og praktik

Her på siden kan du læse om mulighederne for studiejob og praktik hos C3 Consulting.

Studiejob:

Vi samarbejder i C3 på freelance-basis med studerende omkring en lang række opgaver inden for administration, kommunikation og markedsføring.

Hvis du er interesseret i at blive kontaktet, når der er nye muligheder, så send en mail med lidt info om dig selv til kommunikations- og administrationsansvarlig Anne Katrine Skovenborg på aks@c3consulting.dk.

Praktik:

Vi har i C3 gennem årene samarbejdet med mange praktikanter fra forskellige uddannelsesbaggrunde. Du kan se testimonials fra nogle af vores tidligere praktikanter herunder (nogle på dansk, nogle på engelsk).

Vi har endnu ikke besluttet, hvornår vi vil opslå et nyt praktikforløb.

Kontakt kommunikations- og administrationsansvarlig Anne Katrine Skovenborg på aks@c3consulting.dk, hvis du vil have besked når/hvis vi opslår et nyt praktikforløb.

Testimonials

Addie, MA student, Culture, Communication and Globalization:

"I am so fortunate to have spent the fall of 2021 with everyone at C3 Consulting.

As a remote based collaboration, C3 does remote work right! C3 offers clear guidelines and a friendly and transparent onboarding and work experience.

From the start, the work was fun and interesting. I collaborated on different communication and content creation tasks with C3's trainers. I felt welcomed, respected, and appreciated as C3's new intern and communication's assistant.

I gained great insight into the field of intercultural communication through these collaborations. These insights as well as C3's book Global Perspectives will continue to guide me in my future work.

Alongside the internship, I produced a project for my master’s program at AAU. Both Anne Katrine and Annette understand the balance of school and work life of an intern at C3. They were not only helpful but also generous with resources and time.

On the days where "life happened," everyone at C3 was supportive and flexible. You don’t need to hide at C3 because being professional and personal is part of the work culture.

I highly recommend C3 as an internship place to be yourself and grow your potential."

Nadia, MA-studerende, Globale områdestudier:

"I efteråret 2020 var jeg i praktik hos C3 Consulting. Det var en fantastisk mulighed for at sætte min teoretiske viden i spil i praksis.

Fra den allerførste dag var mine egne ønsker til opgaver i højsædet. Derfor har jeg undervejs i praktikken arbejdet meget med skriftlig kommunikation, bl.a. i form af blogindlæg.

Derudover havde jeg selv kæmpestor indflydelse på, hvor stort et ansvar, jeg ville have. Det betød, at jeg med det samme kunne kaste mig ud i et omfattende videoprojekt, som jeg selv var tovholder på. Både Anne Katrine og Annette gjorde dog en dyd ud af at vise, at de var tilgængelige, når jeg havde spørgsmål.

Jeg ville til enhver tid have værdsat den fri arbejdsform i C3, hvor man arbejder hjemmefra og i høj grad selv styrer sin tid. Når praktikken så også faldt i en Corona-tid, var det blot endnu mere tydeligt, at jeg var kommet ind i en virksomhed med stor erfaring inden for virtuelt samarbejde. Jeg var aldrig i tvivl om, hvilke forventninger, der var knyttet til de opgaver, jeg fik stillet, selvom situationen betød, at jeg havde meget få fysiske møder med C3.

Hele forløbet har givet mig indsigt i, hvordan jeg konkret kan bruge mine akademiske færdigheder i en virksomhed. Jeg kan varmt anbefale at søge praktik ved C3 Consulting!"

Rasmus, MA-studerende, Kinastudier:

"Fra september 2019 til januar 2020 var jeg i praktik hos C3 Consulting. I løbet af perioden lærte jeg enormt meget og fik mulighed for at bruge meget af den viden, jeg havde med fra mit studie, i praksis.

Det var fantastisk spændende at være en del af en lille, men global konsulentvirksomhed, og jeg føler helt bestemt, at mit praktikforløb har rustet mig til at komme ud på arbejdsmarkedet efter mit studie.

Mit praktikforløb faldt på et travlt halvt år for C3 Consulting, og derfor var jeg heldig at være en del af et praktikant-team med 2 andre praktikanter, Stine og Mikkel. Vi havde hver især vores projekter, men fik også mulighed for at samarbejde ved flere lejligheder. Anne Katrine og Annette var fra første dag gode til at få mig til at føle, at jeg var en del af C3, og jeg blev gennem hele forløbet hørt og tildelt stort ansvar.

Noget af det, der har defineret mit praktikforløb hos C3 var først og fremmest, at man hos C3 arbejder hjemmefra og samarbejder virtuelt. Dette gør praktikforløbet meget fleksibelt, da man selv vælger arbejdssted og tid, men det er selvfølgelig også en udfordring, da ens evner til at arbejde selvstændigt kommer på prøve. Jeg synes, at det har været interessant at prøve kræfter med at samarbejde virtuelt, og det har styrket mine kompetencer inden for både strukturering af eget arbejde, men også inden for virtuel kommunikation.

Mine arbejdsopgaver var meget alsidige, og jeg fik prøvet kræfter med både skriftlig og visuel formidling, mødefacilitering samt planlægning og afholdelse af events. Derudover var jeg flere gange med Annette på workshops, hvor jeg både observerede Annettes facilitering og blev inddraget i forskellige øvelser. Som studerende på Kinastudier var det meget givende at overvære, hvordan man kan omsætte sin kulturforståelse til konkrete redskaber målrettet personer, der vil styrke deres interkulturelle samarbejdsevner.

Alt i alt havde jeg et fremragende praktikforløb, hvor jeg blev inddraget, respekteret og behandlet ligeværdigt. Jeg fik rig mulighed for at afprøve mine kompetencer af i praksis, og jeg fik mange spændende opgaver, som jeg føler har gjort mig mere klar til at komme ud på arbejdsmarkedet efter min uddannelse. Jeg kan på det varmeste anbefale C3 Consulting som praktikvirksomhed, og til Anne Katrine og Annette som praktikværter."

Stine, MA-studerende, Globale områdestudier:

"Jeg var rigtig spændt på at starte i praktik hos C3 Consulting, og jeg glædede mig til at komme ud at afprøve noget af alt det, jeg havde lært i den akademiske verden, i ”det rigtige liv”.

Praktikken levede helt sikkert op til mine forventninger. Jeg havde rigtig mange og forskellige opgaver. Vi var så heldige, at C3 havde hele tre praktikanter i løbet af efteråret 2019, hvilket betød, at vi havde endnu mere mulighed for at få de opgaver, som vi lige præcis var gode til og syntes var sjove at lave.

Jeg havde meget fokus på den sproglige del, hvor jeg fx læste korrektur på både dansk og engelsk og lavede nogle oversættelsesopgaver, men jeg havde også masser af andre spændende opgaver; nogle små, hurtige opgaver og andre større projekter.

Det var også rigtig spændende at være med ude til nogle workshops sammen med Annette, hvor hun trænede medarbejdere i forskellige virksomheder og institutioner i kultur på forskellige måder.

Det, at man arbejdede hjemmefra, gjorde, at der var en del mere fleksibilitet. Så hvis jeg fx en dag havde mere tid til at arbejde en lørdag end om fredagen, var der stor forståelse for det.

Der blev også taget godt hånd om én, så jeg var ikke i tvivl om, hvad praktikken gik ud på, og hvad jeg skulle, når jeg fik nye opgaver.

Så jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at jeg søgte praktikpladsen hos C3, og jeg kan helt sikkert anbefale andre at gøre det samme!"

Mikkel, MA-studerende, Globale områdestudier:

"Jeg var så heldig at være praktikant hos C3 Consulting i efteråret 2019. Desuden var jeg så heldig, at jeg kunne få lov at skabe værdi hos C3 via mine kompetencer indenfor foto- og videoarbejde, som længe har været en af mine helt store interesser.

Praktikken hos C3 Consulting har været utrolig lærerig for mig, da jeg fik et indblik i, hvordan ens akademiskopnåede kompetencer kan blive gjort værdiskabende for en virksomhed. Opgaverne jeg har arbejdet med i praktikken har været varierede og interessante og jeg har altid følt, at der var en klar mening med opgaverne og jeg var altid 100 procent indforstået med formålet. Jeg kunne desuden mærke, at man blev givet meget tillid og det var helt fra dag et, hvor de første arbejdsopgaver allerede lå klar.

Det var også en fantastisk oplevelse at udvikle sine egne kompetencer i en kontekst, hvor man kunne se at det gjorde en forskel og hvor man kunne se det fremtidige potentiale i de færdigheder man tillærte sig under praktikken. Jeg er ikke i tvivl om, at den viden jeg har opbygget i praktikforløbet, kommer til at have en positiv indvirkning på min fremtidige jobsøgning og derefter arbejde.

Praktikken hos C3 Consulting var præget af en høj grad af fleksibilitet, da jeg arbejde hovedsageligt hjemmefra. Det vil sige at jeg også kunne arbejde ved siden af praktikken, samtidig med at jeg kunne passe mine studier. Det var heller ikke noget problem at få feedback på mine opgaver, da Anne Katrine og jeg havde cirka et telefonmøde om ugen.

Annette og Anne Katrine følger desuden deres egne råd, så helt fra starten bliver man mødt med ”open arms and a warm heart”. Jeg har altid følt at hvis jeg var i tvivl om noget, var feedback blot en mail eller et telefonopkald væk. Desuden bliver man set som en værdsat medarbejder, med dertilhørende ansvar, tillid og respekt. Derfor ser jeg tilbage på mit praktikforløb som berigende og lærerigt, og en tid der har gjort mig klogere på min fremtid."

Phoebe, MA student, Linguistics:

"I feel very fortunate to have been C3 Consulting's intern during the Fall 2018 semester. Throughout the internship, I worked on projects that created real, tangible value for the company, which was exciting and motivating.

Anne Katrine and Annette are knowledgeable, experienced, and a joy to work with. They made me feel valued and appreciated, and they cared about my development, including me in projects they knew I would be interested in.

The projects I worked on required thoughtfulness, creativity, and a good understanding of language and communication, and I received advice and support whenever I needed help or had questions.

It was quite special to work for a smaller Danish company that partners with businesses of all sizes, including large, international organizations. Through trainings and interviews, I met many interesting and dedicated professionals working across industries and roles. It was especially important for me, as an American, to gain a better understanding of Danish workplace culture, and this internship gave me a unique and varied experience that I couldn't have gotten anywhere else.

I was a bit apprehensive at first about working from home, but I really enjoyed the flexibility it gave me. It also sharpened my time-management skills, which I appreciate now that I am writing my M.A. thesis."

Nina, MA-studerende, Culture, Communication and Globalization:

"Jeg var i praktik hos C3 Consulting fra september til december 2017. Gennem hele forløbet følte jeg, at Annette og Anne Katrine så mig som en ligeværdig og værdsat del af virksomheden, og jeg fik ansvar for udførelsen af mange forskelligartede og spændende opgaver.

Samtidig har praktikforløbet givet mig en indsigt i, hvordan mine akademiske kompetencer kan bruges i praksis, hvilket har været meget lærerigt.

Hos C3 fik jeg i høj grad muligheden for at have medbestemmelse på, hvilke opgaver jeg skulle varetage. Jeg ville især gerne udvikle mine færdigheder indenfor sprog og skriftlig kommunikation, og mine opgaver bestod derfor bl.a. både af korrektur- og oversættelsesopgaver og udarbejdelse af blog-indlæg baseret på interviews med kunder og interkulturelle trænere. Derudover har jeg researchet på og lavet anmeldelser af bøger om dansk og nordisk kultur og lavet opfølgninger på kulturtræninger.

Udover at være involveret i de daglige opgaver hos C3 gav praktikken mig også et eneståenede indblik i, hvordan professionelle konsultenter arbejder med interkulturel træning. Jeg har i løbet af praktikken været med flere af C3’s interkulturelle trænere ude hos virksomheder, hvor jeg for alvor fik en forståelse for, hvordan man får interkulturelle samarbejder til at fungere. Det har været en utrolig lærerig oplevelse for mig, og har også givet mig inspiration og kontakter, som jeg har brugt i forbindelse med mit speciale på studiet.

Alt i alt har praktikken hos C3 været en berigende oplevelse, hvor jeg har udviklet mine kompetencer og fået nye erfaringer jeg kan bruge fremadrettet. Som praktikant har jeg følt mig utrolig godt taget imod og er hele vejen igennem blevet mødt med åbenhed og hjælpsomhed af de andre medarbejdere. Jeg vil derfor til hver en tid anbefale en praktikplads hos C3 Consulting."

Naja, BA-studerende, Antropologi og Kinastudier:

"Jeg havde fornøjelsen af at være i praktik hos C3 fra september 2016 til januar 2017. Praktikperioden har været en øjenåbner, jeg ikke ville have været foruden i mit studieforløb.

Fra den første uge i praktikperioden kom jeg til at varetage vigtige og spændende opgaver, der kunne udfordre mig fagligt. Eftersom jeg særligt ønskede at arbejde med skriftlig kommunikation, fik jeg under praktikken bl.a. mulighed for at skrive flere blogindlæg på baggrund af interviews med kunder og interkulturelle trænere.

I løbet af praktikken fik jeg desuden et unikt og inspirerende indblik i, hvordan professionelle konsulenter omsætter deres teoretiske viden til løsninger, der er konkrete og brugbare for medarbejdere i virksomheder og andre institutioner. Når man som mig tidligere kun har opholdt sig indenfor universitetsverdenen, har det været virkelig sundt at opleve, hvordan den daglige drift faktisk foregår i en privat virksomhed. Du får simpelthen din egen faglighed sat i perspektiv ved at se, hvordan dine styrker og kompetencer kan sættes i spil i praksis.

Fordelen ved en lille virksomhed som C3 er desuden, at du bliver inddraget som en vigtig og ligeværdig medarbejder og løbende får mulighed for sparring med resten af C3-teamet."

Tine, BA-studerende, International Business Communication:

"Min praktikperiode hos C3 Consulting strakte sig fra februar til juli 2016. Jeg blev taget utrolig godt imod, og jeg følte mig velkommen i virksomheden fra dag 1. Jeg havde lavet en deltidsaftale med C3, således at jeg kunne passe mit studie i virksomhedskommunikation og skrive min bachelor sideløbende med praktikken. Det fungerede rigtig godt, fordi C3 gennem hele perioden har været meget fleksible og hensynsfulde.

Som praktikant hos C3 har jeg følt mig som en meget værdsat del af den lille virksomhed. Jeg fik hurtigt meget ansvar og blev inddraget i beslutninger. Det har betydet, at jeg gennem hele praktikken har følt, at Annette og Anne Katrine satte pris på min arbejdskraft og lyttede til min mening.

Hele min praktikperiode har været præget af stor variation og bredde i mine arbejdsopgaver. Jeg har fået lov at prøve kræfter med de ting, som jeg har beskæftiget mig med på min uddannelse, og har både været med til kulturtræning, lavet interviews, kundecases, blogindlæg, oversættelser, opfølgninger, research etc. Dette har i høj grad motiveret mig, fordi der altid var nye og spændende udfordringer at tage fat på. Samtidig har det betydet, at jeg har udviklet mig meget, og nu er en masse erfaring rigere, som jeg kan skrive på mit CV og bruge i et kommende job.

Alt i alt har praktikken givet mig to dejlige bekendtskaber, styrket mine kulturelle og kommunikative evner, givet mig masser af erfaring, et lærerigt indblik i en meget spændende branche og en lyst til at fortsætte med kommunikativt og tværkulturelt arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale en praktikplads hos C3 Consulting."

Frederik, MA-studerende, Informationsvidenskab:

”Jeg var i praktik ved C3 Consulting fra september 2015 til februar 2016. Det var en meget lærerig periode, hvor jeg både fik afprøvet mine egne kompetencer i praksis og samtidig fik et indblik i, hvordan en moderne og global konsulentvirksomhed arbejder.

Jeg føler, at praktikopholdet har givet mig en god ballast, som jeg kan gøre brug af, når jeg for alvor skal ud på arbejdsmarkedet. Det har desuden udviklet mine evner til at omdanne teoretiske kompetencer til konkrete løsninger.

Jeg oplevede, at jeg som praktikant ved C3 blev taget alvorligt, og at de andre medarbejdere lyttede til mine ideer og input. Det var motiverende for mig at være en del af en lille konsulentvirksomhed, hvor jeg, via de arbejdsopgaver jeg udførte, spillede en central rolle i at få ting til at lykkes.

Det har været utrolig spændende at deltage ved kulturtræninger rundt omkring i Danmark. Her fik jeg set slutresultatet af alt det bagvedliggende og grundlæggende arbejde, som jeg selv var med til udføre i løbet af min praktikperiode.

Det er fedt, at det som praktikant ved C3 er muligt at være med til så mange forskellige ting, som tilfældet er. Ved nogle af de arbejdsopgaver, jeg blev stillet overfor, oplevede jeg at være på hjemmebane, mens jeg ved andre opgaver var nødt til at tilegne mig ny viden. Dette gjorde, at jeg løbende udviklede mine egne kompetencer.

Mit praktikophold ved C3 står tilbage som en positiv og berigende oplevelse. Dette både på grund af de erfaringer og indsigter jeg har fået gennem forskellige arbejdsopgaver og den varme og åbenhed, jeg blev mødt af fra C3's andre medarbejdere.”

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev