HVORFOR SKAL DU VÆLGE C3 CONSULTING?

Forside - Om C3 Consulting - Hvorfor C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3?

Det kan vi give dig mange grunde til.

Her er de 6 vigtigste:

1. Fleksibel og skræddersyet træning til jeres organisation – og hver enkelt deltager

Vi garanterer, at jeres behov aldrig bliver presset ned i et stift koncept. Uanset om I har brug for kulturtræning til en enkelt udstationeret medarbejder, udvikling af et globalt mindset i afdelingen eller noget helt tredje, så designer vi forløbet i tæt dialog med jer. Vi skræddersyer al træning ikke bare til jeres organisation, men til hver enkelt deltager – for det er først, når vi arbejder med jeres egne, helt konkrete udfordringer og erfaringer, at træningen virkelig rykker.

2. Synlige og langsigtede resultater

Det er et succeskriterium, at jeres træningsforløb giver mærkbare resultater. Ikke flere handouts, der ender i papirkurven, og kursusmapper, der samler støv i reolen. Forvent en læringsproces, hvor vi gør alt for at sikre den ønskede effekt af træningen. Læs her, hvordan vi gør dét.

3. Aha-oplevelser og skarpe redskaber

’NU forstår jeg bedre hvorfor!’. Dén slags aha-oplevelser får du mange af, når vi arbejder med cases og udfordringer fra jeres hverdag. Samtidig får du en håndfuld knivskarpe redskaber, der er lige til at putte i værktøjskassen og tage frem, når du skal navigere i det globale samarbejde. Det hele er enkelt, virkelighedsnært og nemt at anvende.

4. Et fælles sprog til at tale om kultur

Lige meget hvilken type træning I vælger, så bruger vi en række praktiske kulturelle modeller og en særlig tilgang til kultur, der går som en rød tråd gennem alle forløb. Det betyder, at I får et fælles sprog, der gør det nemt at tale om kulturelle spørgsmål i jeres organisation, og træningen skaber sammenhæng på tværs af afdelinger, funktioner og niveauer. Ved langvarigt samarbejde skaber vi ekstra værdi ved at indarbejde jeres virksomhedskultur i træningen.

Læs mere her om, hvordan vi arbejder med kultur og kulturelle forskelle.

5. Hos os forsvinder du aldrig i mængden

Nærhed og nærvær er nøgleord for os – lige fra vores første kontakt til selve træningen og den løbende opfølgning. Fordi vi elsker samarbejdet med vores kunder. Og fordi nærhed og nærvær er afgørende for, at træningen gør en forskel, hvad enten du skal udvikle kulturel intelligens hos ledelsen eller give en familie et trygt fundament for en international udstationering.

6. Autentiske og passionerede trænere

Alle vores trænere har global erfaring. Vi har boet og arbejdet i de kulturer, vi træner i. Vi har mærket kulturforskelle på egen krop, fået kulturen ind under neglene. Vi brænder for de kulturer, vi arbejder med. Og vi brænder for at skabe virkelig forandring hos jer. Mød nogle af vores trænere her.

De kulturelle værktøjer, som C3 Consulting gav os, er nemme at bruge og meget effektive i mit daglige arbejde.

Peter K. Fröhlich, Senior Department Manager, DEIF A/S

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev