OPTIMER JERES GLOBALE KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Har I udfordringer i samarbejdet med globale partnere og kolleger? Vil I have maksimalt udbytte af jeres internationale udstationeringer? Eller ønsker I at geare jeres ledelse til at navigere globalt?

C3 Consulting kan hjælpe jer

Vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at kommunikere og samarbejde globalt. Vi skræddersyr træningsforløb, så de 100 % matcher jeres virksomheds og den enkelte deltagers behov. Og vi tager ansvar for jeres læring, så I bringer den nye viden i spil og får skabt stærke resultater.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Se alle produkter

Træning i kulturforståelse og globalt mindset

Skærp jeres kulturforståelse. Få et globalt mindset. Og øg effektiviteten i jeres globale aktiviteter.

Læs mere

Landespecifik kulturtræning

Optimer samarbejdet med globale kolleger og forretningspartnere. Minimér misforståelserne. Maksimér udbyttet.

Læs mere

Udstationering

Forbered den udstationerede medarbejder og familie, så udstationeringen bliver en succes for både familie og virksomhed.

Læs mere

Derfor gør vores træning en forskel

LÆS MERE OM C3 OG HVORDAN VI ARBEJDER

Hvorfor skal du vælge C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3? Det kan vi give dig mange grunde til. Se de 6 vigtigste.

Læs mere

Vi tager ansvar for jeres læring

C3 laver træninger og workshops, der skaber synlige og langsigtede resultater hos jer. Læs hvordan vi sikrer effekten af træningen.

Læs mere

Mød vores trænere

C3 Consulting trækker på et stort netværk af interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Mød nogle af dem her.

Læs mere

Nyt fra C3 Consulting

SE ALLE NYHEDER

Vi ønsker alle en skøn sommer!

17.06.2024

Tak til kunder og samarbejdspartnere for jeres støtte i første halvår af 2024. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i august.Læs mere

Brug for et inspirerende indspark om kulturel diversitet og inklusion?

22.04.2024

Vil I have masser af aha-oplevelser og redskaber til at navigere i kulturelle forskelle og skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at bidrage? Vores dygtige specialister bliver inviteret til at holde...Læs mere

6 grunde til at vælge C3 som leverandør af jeres D&I-træning

09.04.2024

Måske ved du, at I har brug for træning inden for diversitet og inklusion – men hvorfor vælge C3? Her er 6 grunde til at vælge os som leverandør.Læs mere

Ny viden og inspiration

SE ALLE BLOGINDLÆG

Kulturel diversitet, inklusion og samarbejde på tværs af forskelle: 35 stærke bøger

30.05.2024

Vi har netop opdateret vores populære liste med boganbefalinger til dig, der har kulturel diversitet, inklusion og samarbejde på tværs af forskelle som en del af hverdagen. Herunder kan du læse om 5 af de nye bøger, vi har...Læs mere

HURTIGT TIP: Vær opmærksom på den forskellige tilgang til planlægning i tysk og dansk arbejdskultur

23.05.2024

Selvom Tyskland og Danmark er nabolande, så er der betydelige forskelle mellem arbejdskulturen i de to lande. En af de vigtige forskelle har at gøre med tilgangen til planlægning. På nogle punkter elsker danskere at lægge...Læs mere

6 Tips for Working Effectively With the Dutch

24.04.2024

In this blog post, our Netherlands country specialist, Laura Weller, presents you with 6 tips on working with the Dutch. Growing up in Rotterdam, Laura was interested in different cultures and languages from an early age. She...Læs mere

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev