OPTIMER JERES GLOBALE KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Har I udfordringer i samarbejdet med globale partnere og kolleger? Vil I have maksimalt udbytte af jeres internationale udstationeringer? Eller ønsker I at geare jeres ledelse til at navigere globalt?

C3 Consulting kan hjælpe jer

Vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at kommunikere og samarbejde globalt. Vi skræddersyr træningsforløb, så de 100 % matcher jeres virksomheds og den enkelte deltagers behov. Og vi tager ansvar for jeres læring, så I bringer den nye viden i spil og får skabt stærke resultater.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Se alle produkter

Træning i kulturforståelse og globalt mindset

Skærp jeres kulturforståelse. Få et globalt mindset. Og øg effektiviteten i jeres globale aktiviteter.

Læs mere

Landespecifik kulturtræning

Optimer samarbejdet med globale kolleger og forretningspartnere. Minimér misforståelserne. Maksimér udbyttet.

Læs mere

Udstationering

Forbered den udstationerede medarbejder og familie, så udstationeringen bliver en succes for både familie og virksomhed.

Læs mere

Derfor gør vores træning en forskel

LÆS MERE OM C3 OG HVORDAN VI ARBEJDER

Hvorfor skal du vælge C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3? Det kan vi give dig mange grunde til. Se de 6 vigtigste.

Læs mere

Vi tager ansvar for jeres læring

C3 laver træninger og workshops, der skaber synlige og langsigtede resultater hos jer. Læs hvordan vi sikrer effekten af træningen.

Læs mere

Mød vores trænere

C3 Consulting trækker på et stort netværk af interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Mød nogle af dem her.

Læs mere

Nyt fra C3 Consulting

SE ALLE NYHEDER

Glædelig jul og godt nytår til alle!

21.11.2022

Tusind tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for jeres støtte gennem hele 2022. Den er vi ekstremt taknemlige for.Læs mere

Farvel til vores YouTube-kanal – vi ses på Vimeo!

15.08.2022

Siden vi oprettede vores YouTube-kanal i 2012, er vores videoer blevet set næsten 20.000 gange. Vi har altid været på YouTube af en eneste grund: For at komme med interkulturelle tips og inspiration til vores followers, der er...Læs mere

Mød vores nye landespecialist på Frankrig, Frédéric Bernard

14.03.2022

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores nye landespecialist på Frankrig, Frédéric Bernard! Som landespecialist kombinerer Frédéric sin dybe viden om både fransk og dansk kultur med flere årtiers international...Læs mere

Ny viden og inspiration

SE ALLE BLOGINDLÆG

HURTIGT TIP: Sådan kan du hjælpe din hjerne til at samarbejde bedre med folk, der er forskellige fra dig selv

21.11.2022

De fleste af os arbejder sammen med folk, der er forskellige fra os selv. Vi kan have kolleger, der er fra en anden generation, har en anden faglig baggrund eller bare ser anderledes på verden end os selv. Og måske samarbejder...Læs mere

Den ultimative liste med bøger, film og serier, der gør dig klogere på Danmark

23.10.2022

Værsgo: Vi har samlet en skattekiste fuld af bøger, film og serier, der kan gøre dig klogere på Danmark! Der er masser af godt at hente for dig, der har international baggrund og bor eller arbejder i Danmark – og også for dig,...Læs mere

Derfor skal I varme op, når I holder møder i jeres tværkulturelle teams

28.08.2022

Hvis du skal spille en sportskamp, varmer du sikkert op inden kampen går i gang. Men husker du også at varme hjernen op, når du skal holde et vigtigt møde med dine globale kolleger? Det er altid en god idé at starte med at...Læs mere

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev