OPTIMER JERES GLOBALE KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Har I udfordringer i samarbejdet med globale partnere og kolleger? Vil I have maksimalt udbytte af jeres internationale udstationeringer? Eller ønsker I at geare jeres ledelse til at navigere globalt?

C3 Consulting kan hjælpe jer

Vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at kommunikere og samarbejde globalt. Vi skræddersyr træningsforløb, så de 100 % matcher jeres virksomheds og den enkelte deltagers behov. Og vi tager ansvar for jeres læring, så I bringer den nye viden i spil og får skabt stærke resultater.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Se alle produkter

Træning i kulturforståelse og globalt mindset

Skærp jeres kulturforståelse. Få et globalt mindset. Og øg effektiviteten i jeres globale aktiviteter.

Læs mere

Landespecifik kulturtræning

Optimer samarbejdet med globale kolleger og forretningspartnere. Minimér misforståelserne. Maksimér udbyttet.

Læs mere

Udstationering

Forbered den udstationerede medarbejder og familie, så udstationeringen bliver en succes for både familie og virksomhed.

Læs mere

Derfor gør vores træning en forskel

LÆS MERE OM C3 OG HVORDAN VI ARBEJDER

Hvorfor skal du vælge C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3? Det kan vi give dig mange grunde til. Se de 6 vigtigste.

Læs mere

Vi tager ansvar for jeres læring

C3 laver træninger og workshops, der skaber synlige og langsigtede resultater hos jer. Læs hvordan vi sikrer effekten af træningen.

Læs mere

Mød vores trænere

C3 Consulting trækker på et stort netværk af interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Mød nogle af dem her.

Læs mere

Nyt fra C3 Consulting

SE ALLE NYHEDER

Vi ønsker alle en skøn sommer!

21.06.2022

Tak til kunder og samarbejdspartnere for jeres støtte i første halvår af 2022. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i august.Læs mere

Mød vores nye landespecialist på Frankrig, Frédéric Bernard

14.03.2022

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores nye landespecialist på Frankrig, Frédéric Bernard! Som landespecialist kombinerer Frédéric sin dybe viden om både fransk og dansk kultur med flere årtiers international...Læs mere

Global Mindset Train-the-trainer Programme Helps Nilfisk to Train 100 Global IT Employees In-house

13.01.2022

We asked Marcus Faber Kappendrup, Project Manager at Nilfisk, 5 questions about why he wanted to become a Global Mindset Trainer and what he thinks about the Train-the-trainer programme.Læs mere

Ny viden og inspiration

SE ALLE BLOGINDLÆG

Dansk humor: Tips til danskere, der arbejder globalt – og til internationals, der samarbejder med danskere

14.06.2022

Da en gruppe internationale studerende i Danmark bliver bedt om at beskrive danskerne generelt med tre ord, dominerer ord som 'åbne', 'glade', 'frie', 'venlige', 'afslappede' og 'ligefremme'. Alle ret positive ord. Da samme...Læs mere

HURTIGT TIP: Brug perspektivtagning til at styrke inklusion og kulturel intelligens

07.06.2022

Husker du jævnligt at se verden fra andre perspektiver end dit eget? Hvis ja, så bliv endelig ved med det! Hvis nej, så er det nok på tide, at du får en ny vane. I det mindste hvis du arbejder med diversitet og inklusion...Læs mere

25 stærke bøger til dig, der arbejder på tværs af kulturer

16.05.2022

Værsgo: Her får du vores opdaterede liste med boganbefalinger til dig, der har tværkulturel kommunikation, samarbejde eller ledelse som en del af hverdagen. Vi har knoklet løs i flere måneder for at få listen færdig. Men vi har...Læs mere

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev