MØD VORES TRÆNERE

Forside - Om C3 Consulting - Mød vores trænere

C3 Consulting trækker på et stort netværk af højt kvalificerede interkulturelle trænere, coaches og landespecialister.

Når vi laver interkulturel træning for jer, afklarer vi først jeres behov og mål med træningen – og udvælger så den eller de trænere, der matcher netop jeres projekt.

Mød et udvalg af vores mest brugte trænere herunder. Og finder du ikke en specialist på netop det land eller det felt, I ønsker træning på – så kontakt os for at høre, hvem vi typisk bruger.

Annette Dahl

Administrerende direktør, cheftræner, landespecialist på Kina og Danmark

Anne Katrine Skovenborg

Kommunikations- og administrationsansvarlig

Jan Vælds

Specialist i global lederudvikling og executive coaching

Hanne Boutrup

Interkulturel konsulent og træner, specialist på dansk kultur og globalt mindset

Bente Kjems Dyring

Interkulturel konsulent og træner, specialist på Singapore, Kina, Danmark og globale teams

Rikke Lindekilde

Erhvervspsykologisk træner og coach, specialist i distanceledelse og virtuelle teams

Lene Rindom

Interkulturel konsulent og træner, specialist på expat-træning målrettet børn og unge

Line Mørkbak

Seniorkonsulent – Global facilitering & lærings-implementering, landespecialist på USA og Danmark

Terry Dunne

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på USA

Kay Xander Mellish

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på USA og Danmark

Sharjeel Antoine Moutier

Interkulturel konsulent og træner, specialist på Mellemøsten, Golf-regionen, Nordafrika og Indien

Vijay Jain

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Indien

Dorthe Serles

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Brasilien

Morten Smith-Hansen

Interkulturel konsulent og træner, specialist på Spanien og Latinamerika

Helena Drewes

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Rusland

Lena Hørlyk Petersen

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Kina

Maria Pastorelli

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Kina og Italien

Patti McCarthy

Interkulturel konsulent, træner og coach, landespecialist på Storbritannien og Australien

Dániel Gergely Szabó

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Ungarn

Szilárd Burján

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Rumænien og Ungarn

Ann Langwadt

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Sydafrika

Ethan Weisgard

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Japan

Steve L. Muhs

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Malaysia og Canada

Silke Irmscher

Interkulturel konsulent, træner og coach, landespecialist på Indonesien og Tyskland

Carina Graversen

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Italien

Birgitte Høxbroe

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Tyskland

Peter Møller Nielsen

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Schweiz

Vi synes, at indlægsholderne var meget kompetente, fordi de havde en relation til det område, de talte om. De havde boet og levet der.

Bent Just Petersen, Managing Director, ENKOTEC

Annette Dahl

Administrerende direktør, cheftræner, landespecialist på Kina og Danmark

Annette kickstartede C3 Consulting i 2006 som selvstændig Kina-ekspert – og gjorde på få år virksomheden til en anerkendt leverandør af en bred vifte af interkulturelle træningsforløb.

Annette fordeler i dag sin tid på rollerne som daglig leder og interkulturel træner.

Hun udvikler C3’s træningskoncept og oplærer den voksende skare af trænere og lande-specialister i konceptet.

Og hun faciliterer global mindset-workshops, udvikler globale ledere og teams, træner i dansk og kinesisk kultur, coacher topledere, er keynote speaker på konferencer og strategidage og forbereder medarbejdere og familier, der skal udstationeres. Hun leverer en stadig større del af træningen virtuelt, fx til globale teams med medlemmer spredt over hele kloden.

Som MA i kinesisk, kultur og kommunikation taler Annette kinesisk og har boet og arbejdet jævnligt i Kina, siden hun første gang besøgte landet i 1995. Annette var pionér i at omsætte Kina-forskning til hands-on kulturtræning og er i dag en af Danmarks førende eksperter på kinesisk forretningskultur.

Annette har lavet interkulturel træning for en lang række organisationer fra forskellige brancher – fx Grundfos, Siemens, Coloplast, J. Lauritzen, DTU og den danske ambassade i Beijing. Hun er proceskonsulent, EQ/SQ lederuddannet og udvikler konstant sine træner-kompetencer – senest med en H NLP coach-uddannelse og kurser i hjernebaseret ledelse.

Annettes oprigtige nysgerrighed og direkte stil bringer hende i øjenhøjde med såvel toplederen som den 8-årige pige, der skal udstationeres til Kina med familien. Intenst nærvær, skarpe budskaber og smittende begejstring er andre ord, mange hæfter på Annette.

Ved siden af arbejdet i C3 er Annette frivillig i Foreningen Nydanskers erhvervsmentorkorps og sidder i flere aftagerpaneler for uddannelser med fokus på kultur og globalisering. Skal hun slappe af, foregår det gerne på klatrevæggen i den lokale klub, hvor uddannelsen som klatretræner nu er føjet til CV’et.

Kontakt

M (DK): + 45 6017 0817
E: ad@c3consulting.dk 
www.linkedin.com/in/annettedahl

Anne Katrine Skovenborg

Kommunikations- og administrationsansvarlig

Anne Katrine har siden 2009 udgjort den administrative og kommunikative rygrad i C3 Consulting.

Anne Katrine er kandidat i kinesisk og historie, exam.art. i antropologi og uddannet proceskonsulent.

Hendes to helt store interesser er kulturforståelse og kommunikation. Hun har bl.a. arbejdet som foredragsholder og underviser i dansk og kinesisk sprog og kultur, og har selv boet, læst og arbejdet i Japan og Kina. Som international koordinator i uddannelsesverdenen har hun desuden arbejdet med web og international markedsføring, og har rekrutteret og vejledt internationale studerende i Danmark.

Anne Katrine elsker at få ting til at ske, at knuse problemer og at gøre hverdagens arbejdsprocesser nemmere og sjovere. Du kan møde hende med mange forskellige kasketter på i C3, hvor arbejdsområderne omfatter kommunikation, web, markedsføring, produktudvikling, kvalitetssikring, research, rekruttering og administration.

På tværs af opgaverne er drivkraften at sikre, at kunder og samarbejdspartnere får den bedst mulige oplevelse i mødet med C3 Consulting.

Når Anne Katrine ikke arbejder for C3, er det rejser, natur og alverdens mad, der fylder.

Kontakt

M (DK): + 45 2126 7788
E: aks@c3consulting.dk 
www.linkedin.com/in/annekatrineskovenborg

Jan Vælds

Specialist i global lederudvikling og executive coaching

Jan er blandt Danmark mest erfarne coaches. Han har boet i både Danmark og USA, har selv arbejdet som topleder i danske og globale virksomheder, og har som coach og konsulent for ledere i mere end 20 lande fået stor global erfaring.

Jan er uddannet civilingeniør, har en HD i international business og er internationalt certificeret coach. Han står bag udviklingen af flere lederudviklingsprogrammer, koncepter og træningssystemer, og er blandt pionererne inden for udvikling af følelsesmæssig og social intelligens (EQ & SQ).

Jan kører for C3 forløb i EQ/SQ global lederudvikling både i og udenfor Danmark, hvor deltagerne nyder godt af hans menneskeforståelse og store erfaring med både selv at lede og at coache og træne ledere på alle niveauer.

Hanne Boutrup

Interkulturel konsulent og træner, specialist på dansk kultur og globalt mindset

Hanne har siden 1993 arbejdet internationalt og har erfaring fra mere end 56 lande – fordelt over Europa, Asien, USA – bl.a. fra sin rolle som Communications Director hos LEGO Gruppen.

Hanne er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har siden modtaget ledertræning ved Center for Creative Leadership (Colorado USA), er certificeret inden for erhvervspsykologi og er desuden LEGO Serious Play Facilitator.

Siden 2004 har Hanne drevet sin egen konsulentvirksomhed med workshops og seminarer der inspirerer, motiverer og involverer.

Hanne elsker at dyrke sport, herunder golf, løb, svømning og tennis, og hun har en passion for islandske heste. Hun bringer sin store energi med sig ind i C3, når hun leverer træning i dansk kultur, generel kulturforståelse og global teamudvikling.

Hanne forstår at være faglig og underholdende på samme tid, og med hendes globale erfaring er en af hendes spidskompetencer at arbejde med store grupper med mange forskellige nationaliteter.

Bente Kjems Dyring

Interkulturel konsulent og træner, specialist på Singapore, Kina, Danmark og globale teams

Bente har arbejdet med global leder-, team- og organisationsudvikling siden 2001 – bl.a. for Danfoss – og driver i dag sin egen konsulentvirksomhed.

Med en MA i kinesisk og som tidligere expat i Singapore i 3,5 år har Bente både teoretisk og hands-on erfaring med kinesisk kultur; en erfaring hun deler rundhåndet ud af, når hun laver kulturtræning med fokus på Singapore og Kina for C3. Hun har desuden omfattende erfaring med at undervise internationale medarbejdere i dansk sprog og kultur.

Bente kører også forløb i global leder- og teamudvikling og er certificeret i en lang række udviklingsredskaber – bl.a. Jungiansk Type Indeks og E-DISC – der kan inddrages i træningen.

Bente er dybt optaget af at skabe udvikling, og evner med sit engagement og indlevelse altid at møde den enkelte leder, medarbejder eller expat-familie præcis hvor de er.

Rikke Lindekilde

Erhvervspsykologisk træner og coach, specialist i distanceledelse og virtuelle teams

Rikke har 15+ års erfaring med erhvervspsykologi fra forskellige stillinger, fx som virksomhedsrådgiver hos CfL (Center for Ledelse).

Gennem årene er Rikke blevet særligt optaget af virtuelle samarbejdsmønstre, og hun har i samarbejde med CfL, Grundfos og Aarhus Universitet skrevet en erhvervs-ph.d. med fokus på virtuelt samarbejde. Her udforskede hun, sammen med en gruppe ledere og medarbejdere i Grundfos, hvilke mindsets og vaner, der prægede hverdagens samarbejde på distancen, og hvordan gruppen ved at bryde med gamle vaner kunne skabe bedre resultater i samarbejdet.

I dag arbejder Rikke som selvstændig erhvervspsykolog, hvor hun tilbyder rådgivning og træning inden for ledelsesudvikling og team-samarbejde samt individuel karriere- og stresscoaching. Hos C3 laver Rikke træning med fokus på distanceledelse og virtuelt, globalt samarbejde.

Lene Rindom

Interkulturel konsulent og træner, specialist på expat-træning målrettet børn og unge

Lenes spidskompetence er at ruste børn og unge, der flytter udenlands sammen med forældrene, på den nye tilværelse.

Hun har siden år 2000 udviklet en række træningsforløb skræddersyet til børn og unge fra 5 til 18 år og har forberedt familier på udstationeringer til lande verden over. Som kapacitet på området har hun bidraget til flere bøger om, hvordan man som familie bedst håndterer en international udstationering.

Lene startede sin karriere med 15 år som efterskolelærer. Efter det har hun arbejdet og rejst i over 25 lande og bor i dag med sin amerikanske mand i Danmark.

Også hos C3 arbejder Lene med træning målrettet børn og unge – en træning, der vækker lige stor begejstring hos børnene som hos deres forældre! Lene er mester i at skabe en afslappet stemning, hvor de medrejsende børn / unge trygt kan vende de bekymringer, de måtte have. Samtidig får de masser af praktiske redskaber og går fra træningen med mod på det nye eventyr.

Line Mørkbak

Seniorkonsulent – Global facilitering & læringsimplementering, landespecialist på USA og Danmark

Line har hele sit liv boet og arbejdet verden over og har kunnet kalde både Danmark, Spanien, Storbritannien og USA sit hjem. Hun er medforfatter til den populære udstationeringsguide "Verden kalder - inspiration til en global hverdag".

Line har gennem årene samarbejdet med C3 om et bredt spænd af opgaver, herunder kulturtræning for udstationerede, dansk og amerikansk kulturtræning for grupper, træning i globalt mindset, global ledertræning og træning i virtuelt samarbejde.

I dag er Lines helt store passion at hjælpe ledere, teams og organisationer med at udvikle nye tilgange, der stimulerer innovation og styrker samarbejdet – ikke mindst i det virtuelle rum, hvor en stadig større del af samarbejdet foregår.

Hun elsker at tænke ud af boksen og henter selv inspiration til nye metoder og værktøjer i bl.a. designtænkning, innovationsteori og agil ledelse.

Terry Dunne

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på USA

Terry er født og opvokset i USA, og har siden boet og arbejdet i længere perioder i Frankrig, Taiwan og Danmark. Han har beskæftiget sig med global forretningsudvikling, markedsførings- og salgsledelse i mere end 20 år, bl.a. som General Manager for LEGO's datterselskab på Taiwan.

Terry har rig erfaring med at udvikle workshops og læringsprocesser, og er bl.a. fra sin tid i LEGO Learning Institute kommet tæt på leg, læring og kreativitet.

Terry har arbejdet som selvstændig konsulent siden 2004, hvor han samarbejder med et bredt netværk af forretningspartnere i både Danmark, England og USA. Terry fungerer desuden som C3’s USA- specialist, og med sin personlige erfaring som både leder og expat rammer hans amerikanske kulturtræning altid plet – både hos ledergruppen og hos den enkelte familie, der står foran en udstationering.

Kay Xander Mellish

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på USA og Danmark

Kay er amerikaner og en aktiv blogger, podcaster og forfatter, der bl.a. står bag bøgerne "How to Live in Denmark", "How to Work in Denmark" og "Working with Americans: Tips for Danes - An entertaining guide to business co-operation".

Som foredragsholder og kultur-ekspert hjælper Kay danskere med at forstå deres amerikanske kolleger og kommunikere bedre på engelsk – og internationale medarbejdere med at forstå Danmark og danskerne.

Kay er opvokset i den amerikanske stat Wisconsin. Hun har læst journalistik og historie ved New York University, leveret artikler til aviser som The Wall Street Journal og The Guardian og arbejdet med TV-produktion for bl.a. CNN. I år 2000 flyttede Kay til Danmark, hvor hun har boet og arbejdet lige siden.

Vi samarbejder i C3 med Kay om kulturtræning, hvor vores kunder nyder godt af hendes skarpe og underholdende analyser af både dansk og amerikansk kultur.

Sharjeel Antoine Moutier

Interkulturel konsulent og træner, specialist på Mellemøsten, Golf-regionen, Nordafrika og Indien

Sharjeel er fransk, af indisk oprindelse, voksede op i Saudi Arabien og taler både flydende fransk og engelsk. Han er i sig selv virkelig multikulturel og har boet og arbejdet i mere end 10 lande spredt over 4 kontinenter.

Sharjeel driver sin egen konsulentvirksomhed med fokus på tværkulturel ledelse. Her beskæftiger han sig bl.a. med globalt lederskab, ledelse af globale teams, virtuel teambuilding og ledelse af internationale joint ventures & projekter. Siden 2003 har han coachet, trænet og rådgivet ledere på højt niveau af over 150 forskellige nationaliteter i mere end 35 lande.

Sharjeel er certificeret i en række psykometriske værktøjer som MBTI, FIRO-B og Hogan Assessments.

Med base i både Dubai og Paris bruger Sharjeel meget af sin tid på at arbejde og rejse mellem Europa, Mellemøsten og Asien. I C3 nyder vores kunder godt af Sharjeels enorme viden, varme og nærvær, når han coacher og træner med fokus på Indien og forskellige mellemøstlige og nordafrikanske lande.

Vijay Jain

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Indien

Vijay er født og opvokset i Indien og har bl.a. boet i Canada, Østrig, Tyskland – og siden 1972 Danmark. Han er dansk gift, har 2 børn og taler flydende dansk, engelsk, tysk og hindi.

Vijay er handelsuddannet og har bl.a. en MBA. Tidligere ejede han sin egen handels- og produktionsvirksomhed i Indien, og i dag driver han, udover at rådgive andre virksomheder, en outsourcing-virksomhed i Indien for bl.a. tyske kunder. Han har trænet og løst konsulentopgaver i Danmark og Indien for danske og udenlandske virksomheder, og hans erfaring med interkulturel træning tæller nogle af de største danske organisationer, f.eks. Danida og Dansk Industri.

Hos C3 kører Vijay workshops i indisk kulturforståelse, og med sit personlige tilhørsforhold, sin professionelle erfaring og sine sigende anekdoter om Indien er han en karismatisk formidler, som altid brænder igennem hos deltagerne.

Dorthe Serles

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Brasilien

Dorthe tabte sit hjerte til Brasilien tilbage i 1995, og har siden boet i landet i 3 år, bl.a. som eksportkonsulent på Det Danske Generalkonsulat i São Paulo.

Med en baggrund som cand.merc. i international virksomhedsøkonomi har Dorthe siden år 2000 beskæftiget sig med dansk-brasilianske forretningsrelationer, og hun taler flydende portugisisk. I dag arbejder hun som selvstændig konsulent med at fremme forretningsudviklingen mellem danske og brasilianske virksomheder.

Dorthe har tidligere undervist i de brasilianske rytmer på en danseskole – og også deltagerne på C3’s træning kender Dorthe som en passioneret underviser, der på vores brasilianske kulturworkshops slår stemningen an med brasiliansk musik.

Morten Smith-Hansen

Interkulturel konsulent og træner, specialist på Spanien og Latinamerika

Med en MA i spansk og historie i baggagen har Morten siden 1989 boet, studeret, arbejdet, rejst, spist og danset sig gennem spansk og latinamerikansk kultur. Han har været på flere langvarige ophold i både Spanien, Chile, Argentina og Mexico.

Morten har arbejdet 7 år med ledelse af spansktalende i forsikringsverdenen og har erfaring med kundekontakt, forhandling og salg i en latinamerikansk kontekst. Han har personligt oplevet, hvor vigtig relationsopbygning er i forretningsverdenen, og har selv et vidtforgrenet netværk i Spanien, hele Latinamerika og Miami.

Morten underviser i dag i spansk og historie på Ørestad Gymnasium og samarbejder selv sideløbende med en række spanske aktører om innovativ undervisning i det spanske skolesystem. Og så laver han kulturtræning for C3, hvor han øser rundhåndet ud af sine mangeårige erfaringer med spansk og latinamerikansk kultur.

Helena Drewes

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Rusland

Helena har rejst, boet og arbejdet i Rusland siden 1995 og startede med at lave kulturtræning i 2000. Helena har blandt andet boet i Taskhent, Veliky Novgorod og Moskva, og hun åbnede sammen med sin daværende mand 6 skobutikker i Moskva, hvor hun var daglig leder for 25 russiske medarbejdere.

Helena har en diplomgrad i humanøkologi og pendler i dag som selvstændig konsulent inden for økologisk landbrug og fødevarer fast mellem Valby og Moskva. Hun udgav i 2014 en bog om økologiske fødevarer på russisk, sandsynligvis den første af sin slags på markedet.

Hos C3 øser Helena med fornøjelse af sin store personlige erfaring med Rusland og livet som expat, når hun laver kulturtræning for både større grupper og enkelte medarbejdere og familier, der skal udstationeres.

Desuden skriver hun på sin blog RUSLAND SET FRA ET KØKKENBORD. Og så elsker hun at rejse og synge!

Lena Hørlyk Petersen

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Kina

Lena har mere end 20 års erfaring fra traditionelle industrier i forandring og nye forretningsområder i hurtig vækst. Som forretningsorienteret Project Manager har hun solid erfaring med interkulturel kommunikation og projektledelse i globale organisationer, hvor hun har ledet teams til succesfuldt at implementere nye forretningskoncepter, brands, forretningsmodeller og produkter.

Med Lenas procesorienterede approach, stærke kommunikationsevner og analytiske tilgang har hun hjulpet ledere, management teams og organisationer med at realisere strategier og udvikle ledelse og kommunikation. Lena har en passion for at hjælpe mennesker og organisationer til at udfolde deres potentiale og nå deres mål, og igennem hendes karriere har hun coachet både individer og teams til at finde, forfølge og nå personlige såvel som professionelle mål.

Lena har boet og arbejdet i Beijing, Kina, siden 2008; her hjælper hun virksomheder med at udvikle organisationer og ledere til at skabe en succesfuld forretning med en bæredygtig ledelse. For C3 laver hun workshops i kulturforståelse, global ledelsesudvikling, coaching og kulturtræning.

Maria Pastorelli

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Kina og Italien

Maria er født og opvokset i Italien, hvor hun i 2009 fik sin BA i interkulturel kommunikation fra universitetet i Milano. I 2010 flyttede Maria til Shanghai, Kina, for at studere kinesisk ved Fudan University.

Maria har i dag stadig base i Shanghai, hvor hun siden 2011 har arbejdet som interkulturel træner og facilitator. Maria tilbyder forskellige typer interkulturel træning, fx lande-specifik træning og tværkulturel træning for ledere og team-ledere, og kan levere træningen på både italiensk, engelsk og kinesisk – sprog, som hun alle taler flydende.

Maria deler også med glæde ud af sine erfaringer med expat-livet, når hun laver træning for medarbejdere og familier, der skal udstationeres til eller fra Kina.

Når hun ikke arbejder, nyder Maria at kokkerere, strikke tæpper, gå ud med vennerne og løbe ture i de skyggefulde gader i Shanghais franske koncession.

Patti McCarthy

Interkulturel konsulent, træner og coach, landespecialist på Storbritannien og Australien

Patti er et 'third-culture kid', der er vokset op i England, Belgien og USA og siden har boet i Botswana, Singapore og Australien.

I dag er Patti baseret i Oxford, hvor hun gennem sin egen tværkulturelle trænings- og coaching-virksomhed arbejder med expat-coaching og interkulturel ledertræning. Med sin egen årelange expat-erfaring i baggagen hjælper hun sine kunder med at kommunikere mere effektivt, skabe stærkere teams, samarbejde bedre på distancen, få mest muligt ud af expat-tilværelsen og få det bedste ud af kulturelle forskelle.

Patti er uddannet coach, certificeret i det psykometriske værktøj til måling af kulturel intelligens CQ Assessments og forfatter til bogen Cultural Chemistry: Simple Strategies for Bridging Cultural Gaps.

Som C3's landespecialist på Storbritannien og Australien kombinerer Patti sin store forretningsmæssige viden med følelsesmæssig støtte og praktiske strategier, når hun træner og coacher vores kunder.

Dániel Gergely Szabó

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Ungarn

Dániel er født og opvokset i Ungarn. Han har studeret jura og statskundskab i Budapest og efterfølgende arbejdet som trainee i advokatfirmaet Holczer, Jákó & Boross Solicitors, hvor han bl.a. havde ansvar for kunderelationer og kontakt til de relevante myndigheder.

I 2006 flyttede Dániel til Danmark for at fortsætte sine studier og fik her en kandidatgrad i European Studies og en MSc i European Business and Law. I 2013 færdiggjorde han sin ph.d. om CSR-rapportering i Europa. Siden da har han forsket i bæredygtig international handel og lovgivning omkring vedvarende energi ved hhv. Aarhus Universitet i Danmark og UC Berkeley i USA.

Dániel har lavet ungarsk kulturtræning for C3 Consulting siden 2010. Med et glimt i øjet og humoristisk sans formidler han ikke bare forskellene mellem dansk og ungarsk kultur. Han er også skarp til at forklare, hvorfor forskellene er der, hvordan man vender dem fra forhindringer til muligheder, og hvordan man bedst får et samarbejde til at fungere på tværs af dem.

Szilárd Burján

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Rumænien og Ungarn

Szilárd er født og opvokset i en transsylvansk landsby i Rumænien, men flyttede tidligt i livet til Budapest, Ungarn. Siden da har han læst i internationale studiemiljøer ved flere af Europas førende universiteter og fået arbejdserfaringer hele vejen fra Seoul til London.

Med sine rødder i Ungarn og Rumænien har Szilárd gennem årene boet i Holland, Danmark, England, Sydkorea og Wales. I dag bor han i Holland sammen med sin hollandske partner.

Szilárd taler ungarsk, rumænsk og engelsk og har tværkulturel arbejdserfaring fra forskellige områder, fx det internationale uddannelsesmarked, international kommunikation og international projektledelse.

Udover det trækker han på mange års erfaring som underviser og foredragsholder, når han laver rumænsk og ungarsk kulturtræning for C3.

Ann Langwadt

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Sydafrika

Ann har siden 1987 rejst, studeret og arbejdet i Sydafrika og ser landet som sit andet hjem. Hun rejser jævnligt til Sydafrika og har et stort både personligt og arbejdsrelateret netværk i landet.

Ann er kandidat i Engelsk med et fokus på Sydafrika og fik sin BA i South African Studies som en af de første danske studerende ved University of Cape Town.

Sydafrika har været den røde tråd i hele hendes karriere, hvor hun fx har undervist på flere universiteter, rådgivet om sydafrikanske forhold, fungeret som DR’s Sydafrika-ekspert, lavet projektarbejde med sydafrikanske samarbejdspartnere og forberedt medarbejdere på udstationering til landet.

Ann taler flydende engelsk og har kendskab til de sydafrikanske sprog afrikaans og isixhosa.

For C3 Consulting træner Ann både grupper og expats i sydafrikansk kultur, hvor hun med sin professionalisme, omfattende viden og afslappede natur skaber de perfekte rum for læring.

Ethan Weisgard

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Japan

Ethan er født og opvokset i USA, men flyttede til Danmark i 1969. Han har boet og rejst i Japan siden 1984 og begyndte allerede efter første besøg i landet at studere japansk. I dag er han japansk gift, mestrer det japanske sprog og er ekspert på japansk forretningskultur og etikette, som han har mange års erfaring med at træne danske virksomheder i – bl.a. i regi af C3 Consulting.

Deltagerne på træningen kender Ethan som en imødekommende og engageret formidler, der formår både at skabe en afslappet stemning og omsætte sin store viden om Japan til praktiske råd.

Ethan har en baggrund som professionel trommeslager og spiller stadig i flere bands. Desuden driver Ethan sin egen dojo – Copenhagen Aiki Shuren Dojo – hvor han træner i den japanske kampsport Aikido, som han selv har det sorte bælte i.

Steve L. Muhs

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Malaysia og Canada

Steve har de seneste 10 år arbejdet bredt med undervisning og træning i Malaysia, herunder i både uddannelsesverdenen og erhvervslivet.

Steve har prøvet på egen krop at tilpasse sig nye kulturelle omgivelser: Han boede i Canada, hvor han arbejdede med compliance og uddannelse i en børsmæglervirksomhed, indtil han i 2002 besluttede sig for at udleve sin passion for at undervise og flyttede til Malaysia.

Siden 2011 har Steve været adm. direktør og cheftræner i sin egen virksomhed, der bl.a. tilbyder tværkulturel træning for udstationerede, global kommunikationstræning og ledercoaching. Han har trænet folk fra mere end 30 forskellige lande og arbejdet med organisationer fra en bred vifte af brancher.

For C3 Consulting laver Steve tværkulturel træning for expats, der flytter til Malaysia eller Canada, og vi kender ham som en entusiastisk og dedikeret træner, der altid formår at engagere og involvere deltagerne i træningen.

Silke Irmscher

Interkulturel konsulent, træner og coach, landespecialist på Indonesien og Tyskland

Silke er født og opvokset i Tyskland, men har siden år 2000 boet i Indonesien og er indonesisk gift.

Silke er certificeret interkulturel træner og kommunikations-psykolog. Hun brænder for interkulturel udveksling, som hun selv praktiserer dagligt i hendes udvidede indonesiske familie og med naboer, expat-venner og kolleger fra hele verden.

Silke har 15+ års arbejdserfaring fra det tværkulturelle felt. I dag driver hun sin egen virksomhed, hvor hun bl.a. tilbyder træning i interkulturel forretningskommunikation, 1:1 interkulturel coaching og udviklingsforløb for mangfoldige teams. Hun laver også træning for expat-familier, der hjælper dem med at falde godt til i deres nye hjem i Indonesien.

Silke taler flydende tysk, engelsk og indonesisk og kan levere træning og coaching på alle tre sprog. I C3 nyder vores kunder godt at Silkes dybe indsigt i indonesisk og tysk kultur, når hun laver lande-specifik kulturtræning og interkulturel coaching.

Carina Graversen

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Italien

Carina er uddannet translatør og tolk i italiensk fra CBS og har selv italienske rødder. Hun har boet, studeret og arbejdet i Italien af flere omgange og har et indgående kendskab til italiensk forretningskultur, kulturelle og samfundsmæssige forhold.

Carina har mere end 15 års erfaring med at tolke og oversætte mellem italiensk og dansk. Som oversætter, tolk og kulturtræner har hun arbejdet for en bred vifte af danske virksomheder med aktiviteter i Italien og italienske virksomheder på vej ind på det danske marked.

I dag driver hun egen virksomhed, hvor hun tilbyder tolkning og oversættelse. Hun tilbyder desuden kurser i italiensk sprog og kultur for offentlige og private virksomheder samt på Københavns Universitet.

Carina besøger flere gange årligt Italien, hvor hun løbende efteruddanner sig. Hun har et skarpt blik for forskelle og ligheder mellem dansk og italiensk kultur, som hun formidler underholdende og præcist, når hun laver italiensk kulturtræning for C3 Consulting.

Birgitte Høxbroe

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Tyskland

Birgitte er født og opvokset i Danmark, men har boet og arbejdet en stor del af sit liv i udlandet, herunder mere end 20 år i Tyskland. Hun er internationalt certificeret businesscoach, har en uddannelse i erhvervsøkonomi og en baggrund som lektor ved et internationalt akademi i Frankfurt. Herudover har Birgitte ledererfaring inden for salg og marketing, bl.a. fra en tysk HR virksomhed.

Siden 2009 har Birgitte drevet egen konsulentvirksomhed inden for tysk kulturforståelse, karriererådgivning og coaching. Hos C3 udnytter Birgitte sin omfattende viden om tysk forretningskultur på workshops i tysk kulturforståelse og træning af kommende expats.

Birgittes formidlingsstil har et ”tysk” præg – hun væver aldrig, fordi hun i den grad ved, hvad hun taler om. Også derfor er hun god til at give træningsdeltagerne konkrete og enkle råd, der giver et effektivt samarbejde med tyske kollegaer og forretningspartnere.

Peter Møller Nielsen

Interkulturel konsulent og træner, landespecialist på Schweiz

Peter bor med sin familie i Schweiz, der er base for hans arbejde som tværkulturel træner og coach. Han har siden 2005 kørt 500+ tværkulturelle træningsforløb og har arbejdet med såvel ledergrupper på alle niveauer som individuelle medarbejdere og familier med en udstationering på trapperne.

Peter startede sin karriere i Danmark, hvor han bl.a. var landechef for en international udvekslingsorganisation. I 2002 flyttede han med familien til Basel, Schweiz. Her arbejdede han først en årrække i et karrierecenter, hvor han hjalp medfølgende partnere til udstationerede medarbejdere med at falde til i landet og rådgav om fx jobsøgning.

For C3 forbereder Peter kommende expats på at bo og arbejde i Schweiz. Han investerer virkelig sig selv i træningen, fordi det er så vigtigt for ham, at den enkelte medarbejder eller familie får det bedst mulige ophold i landet – på både det professionelle og personlige plan.

Peter taler flydende dansk, engelsk og tysk og har et godt kendskab til schweizertysk.

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.