KUNDECASES UD FRA BRANCHE

Find kundecases og udtalelser fra virksomheder i netop din branche.

Forside - Kundereferencer - Kundecases ud fra branche

I C3 samarbejder vi med kunder fra en bred vifte af forskellige brancher.

Vores kunders behov er forskellige. Nogle står med en akut kultur-relateret udfordring, som et par enkelte workshops giver dem redskaber til at løse. Andre samarbejder vi med over flere år om at styrke hele organisationens globale mindset.

Find kundecases og udtalelser fra virksomheder i netop din branche:

PRODUKTION

Grundfos

C3 er en fast samarbejdspartner for Grundfos omkring optimering af koncernens globale aktiviteter, og Grundfos har valgt at gøre os til 'Recommended Vendor'. Siden 2009 har vi designet og afholdt en bred vifte af skræddersyede træningsforløb for Grundfos’ ledere og medarbejdere i fx Danmark, Ungarn, USA, Kina og Filippinerne.

Læs mere

Danfoss

C3 har siden 2006 været en fast samarbejdspartner for Danfoss, og vi har trænet en bred vifte af ledere, medarbejdere og teams i at kommunikere og samarbejde globalt. Fx kører vi løbende åbne kurser i landespecifik kulturtræning. Kurserne sikrer videndeling om samarbejdet med fokus-landet / kulturen på tværs i organisationen.

Læs mere

OJ Electronics

OJ Electronics, der har såvel produktion som kunder og partnere verden over, ønskede i foråret 2014 at skærpe de globale kommunikations-kompetencer i udviklingsafdelingen. C3 gennemførte et skræddersyet forløb i global kommunikationstræning, hvor deltagerne fik redskaber til at kommunikere mere bevidst, præcist og effektivt i deres globale samarbejder.

Læs mere

CT-TECHNOLOGIES

CT-TECHNOLOGIES laver energi-effektive temperaturkontrollerede faciliteter til brug i fødevareproduktion og andre brancher. Virksomheden, der har hovedkvarter i København og kontorer verden over, ønskede at tilbyde medarbejderne træning, der kunne styrke deres globale kommunikation. Da alle medarbejdere på tværs af lokationer skulle have mulighed for at deltage i træningen, blev løsningen at afholde online-workshops i globalt mindset.

Læs mere

Fiberline Composites

Da Fiberline Composites var i gang med at etablere produktion i Kina, afholdt C3 en række halvdags-workshops i kinesisk kulturforståelse – først for ledelsen, så for andre grupper medarbejdere, der ville få kontakt med kinesiske kolleger og samarbejdspartnere. Vi fungerede desuden som sparringspartner for Fiberlines Kina-ansvarlige projektleder.

Læs mere

ENKOTEC

Sømmaskine-producenten ENKOTEC har kunder verden over. En workshop-række med fokus på udvalgte markeder – fx Latinamerika, Rusland, Østafrika og Nigeria – har givet ENKOTECs medarbejdere redskaber til at opnå en endnu tættere dialog med kunderne globalt.

Læs mere

Nilfisk

C3’s Global Mindset Train-the-trainer programme is a service for companies that want to offer employees global mindset training taught by their own staff. We asked Marcus Faber Kappendrup, Project Manager at Nilfisk, 5 questions about why he wanted to become a Global Mindset Trainer and what he thinks about the Train-the-trainer programme.

Læs mere

Novenco

I slutningen af 2012 og hen over foråret 2013 gennemgik Novenco China’s lederteam, med teknologi- og produktionsfaciliteter i Wuxi samt salgs- og sourcing-faciliteter i Shanghai, det globale ledertræningsforløb, der er udviklet af Jan Vælds’ Leadership & Coaching Group samt Annette Dahls C3 Consulting.

Læs mere

LINAK

C3 Consulting har for LINAK kørt forløb i både kinesisk kulturforståelse for grupper og kulturtræning for individuelle medarbejdere og familier, der skulle udstationeres.

Læs mere

Til toppen

MEDICO OG PHARMA

Coloplast

C3 har siden 2007 samarbejdet med Coloplast om at styrke det globale mindset hos virksomhedens ledere og medarbejdere. Vi bruger i alle træningsforløbene den samme tilgang til kultur og de samme praktiske, kulturelle modeller. Det giver Coloplast et fælles sprog, der gør det nemt at tale om spørgsmål, hvor kulturforskelle indgår – på tværs af afdelinger, funktioner og niveauer.

Læs mere

NNE Pharmaplan

Siden 2009 har C3 Consulting løst en bred vifte af opgaver for NNE Pharmaplans forskellige forretningsenheder – fx dansk kulturtræning for internationale medarbejdere, der skal arbejde i Danmark, og dansk og kinesisk kulturtræning for ledere og mellemledere i NNE Pharmaplans kinesiske datterselskab.

Læs mere

Til toppen

ENERGI OG CLEANTECH

Siemens Wind Power

C3 har siden 2010 designet og gennemført en lang række interkulturelle træningsforløb for Siemens Wind Power. Nogle eksempler er: Tværkulturel teambuilding. 'Velkommen til Danmark'-forløb. Landespecifik kulturtræning for grupper af ledere og medarbejdere - med fokus på fx Danmark, Tyskland, Brasilien, Indien, Kina og USA.

Læs mere

Vestas

C3 har siden 2006 løst en bred vifte af opgaver for Vestas’ forskellige forretningsenheder både i og udenfor Danmark. Læs fx om vores tværkulturelle teambuilding-forløb for et nyt teknologi-team, om et kulturtrænings-projekt på tværs af Rusland, Spanien og Danmark og om kinesisk kulturtræning for forskellige leder- og medarbejdergrupper.

Læs mere

Til toppen

SHIPPING OG LOGISTIK

Dampskibsselskabet NORDEN

Vi har siden 2010 lavet interkulturel træning for forskellige grupper af ledere og medarbejdere i NORDEN. Træningsforløbene omfatter global mindset-træning for ledere og for trainees, global teamtræning og kulturtræning for udstationerede.

Læs mere

Prime Cargo

Som led i Prime Cargos vækststrategi blev virksomheden i foråret 2015 købt af den japanske logistikudbyder Mitsui-Soko Group, der har hovedkvarter i Tokyo. Vi designede i samarbejde med Prime Cargo 3 workshops, der gav deltagerne en nuanceret forståelse af det japanske samfund og redskaber til at optimere kommunikation og samarbejde med de japanske ejere.

Læs mere

Til toppen

IT, ELEKTRONIK, TELE OG MEDIA

DEIF

I 2012 designede og implementerede C3 et træningsforløb i kulturel bevidsthed for ledere hos DEIF med det formål at forbedre deltagernes globale ledelseskompetencer. 12 ledere deltog i efteråret 2012 i et dynamisk træningsforløb bestående af 3 moduler for at lære mere om, hvordan de leder kulturelle forskelle i en global forretning.

Læs mere

NNIT

Vi samarbejder løbende med NNIT omkring udvikling af kulturel intelligens, tværkulturel teambuilding, landespecifik kulturtræning og forberedelse af medarbejdere og familier, der skal udstationeres.

Læs mere

Til toppen

HANDEL OG FORBRUGERVARER

LEGO

Hos LEGO har vi kørt et 2-måneders modulforløb i kinesisk kultur og sprog for 24 ledere og medarbejdere. Her fik deltagerne redskaber til at kommunikere og samarbejde mere effektivt med kinesiske kolleger og underleverandører. Samtidig delte de værdifulde erfaringer og fik opbygget en fælles referenceramme, der bragte LEGO videre i det Kina-relaterede arbejde.

Læs mere

Til toppen

OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

Bycirklen

Kommune-samarbejdet Bycirklen har siden 2007 samarbejdet med storbyen Wuxi. C3’s løbende rådgivning og træning har bidraget til et styrket samarbejde med den kinesiske partner.

Læs mere

Vestre Fængsel

C3 Consultings adm. direktør Annette Dahl har i regi af kursusvirksomheden EDUCTOR været kursusleder for 3-dagskurset "Interkulturelle kompetencer i jobsituationer", der var målrettet fængselsfunktionærer i Vestre Fængsel. Kurset fik top-evalueringer og blev derfor gentaget flere gange.

Læs mere

Til toppen

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev