KULTURTRÆNING FOR UDSTATIONEREDE - UDTALELSER

Se hvad udstationerede medarbejdere og familier siger om vores kulturtræningsforløb.

Forside - Kundereferencer - Kundecases ud fra produkt - Kulturtræning for udstationerede - udtalelser

Vores mest populære service, når vi skal klæde kommende expats på til en international udstationering, er et forløb med ca. 7 timers kulturtræning, som vi skræddersyer til den enkelte medarbejder og eventuelt medfølgende familie.

Se herunder, hvad de udstationerede medarbejdere og familier siger om træningen.

Og læs mere om vores kulturtræning for udstationerede her.

Udstationering til Schweiz: Virkelig god indsigt i lokale forhold

"Det var virkelig en fornøjelse at have besøg af Peter som på alle måder levede op til vores forventninger. Peter gav os en virkelig god indsigt i lokale forhold og hvordan man tackler tingene i Schweiz. Ud over dette er Peter et meget behageligt og rart menneske, der absolut efterlader et super godt indtryk."

Lars Hove-Nielsen, Group Treasurer, Treasury, GRUNDFOS Holding AG, Switzerland

Expat-træning målrettet børn og unge: Simpelthen fantastisk

"Setup’et for mine 2 piger var simpelthen fantastisk. Træneren var ekstremt dygtig og træningen gav helt sikkert vores piger konkrete og engagerende værktøjer til at håndtere de udfordringer, der måtte komme."

Claus Villekjær Nielsen, Director, HR GME, Grundfos

Udstationering til Danmark: Jeg var glad for, at jeg selv kunne vælge tid og sted for træningen

"Jeg var glad for, at jeg selv kunne vælge tid og sted for træningen og at min partner også havde mulighed for at deltage ved behov. Bente var skøn og jeg følte mig meget afslappet og tilpas i hendes selskab."

Sinéad Joanne Kelly, Grundfos

Udstationering til Kina: Jeg kan varmt anbefale denne træning

"Jeg kan varmt anbefale denne træning. Jeg var en smule skeptisk inden træningen og tænkte ‘Hvad skal vi bruge al den tid på?’

Men jeg blev virkelig imponeret over alle de konkrete redskaber og eksempler, der pludselig gav mig nye indsigter i forhold til noget af den ’underlige opførsel’ jeg allerede havde oplevet under min indledende kommunikation og besøg i Kina.

Annette var fantastisk god til at tilpasse træningen præcis til mine behov, og jeg føler mig virkelig godt klædt på til mit nye liv i Kina. " 

Sinne B. Nielsen, Technology Manager, Arla Foods

Udstationering til USA: En virkelig god dag med mange gode snakke

"Det var meget fleksibelt, vi kunne selv vælge dato og sted, og det var rigtig godt at træningen kunne afholdes i vores hjem.

Vi nød virkelig at have Terry til at afholde træningen hjemme hos os, det var en virkelig god dag med mange gode og også personlige snakke."

Anita Krogh Johannessen, medfølgende partner, udstationering til USA for SGRE

Udstationering til Indien: Træneren gjorde det rigtig godt

"Træneren gjorde det rigtig godt. Han havde stor indsigt i de kulturelle forskelle mellem landene." 

Claus Mailand Jensen, medfølgende partner, udstationering til Indien for Danfoss

Udstationering til Ungarn: Det fungerede rigtig godt at gøre det over SKYPE

"Vores træner var virkelig dygtig og professional, og det fungerede rigtig godt at gøre det over SKYPE, da det gav os muligheden for at planlægge træningen stort set som det passede os." 

Carsten Lindkvist, Coloplast

Udstationering til USA: Vi satte meget stor pris på fleksibiliteten

"Terry var meget fleksibel og kom også hjem til os privat. Vi satte meget stor pris på fleksibiliteten, da vi var meget pressede på tid.

Jeg værdsatte virkelig Terrys personlige tilgang og det var en fornøjelse at have denne uformelle trænings-session med ham."

Maria Karlebo, medfølgende partner, udstationering til USA for Coloplast

Udstationering til Danmark: Både Annette og Bente var fremragende

"Jeg sætter pris på, at både Bente og Annette tog udgangspunkt i min baggrund og forventninger og designede noget ad hoc til mig. Desuden kunne jeg godt lide den u-påtrængende måde at følge op på detaljerne i træningen.

Når du flytter udenlands kan du være noget følelsesmæssigt forvirret på grund af alle de ukendte forandringer, og både Annette og Bente var fremragende."

Daniele Spizzirri, Grundfos

Udstationering til Rusland: Nyttige refleksioner over de konkrete udfordringer, jeg stod overfor

"Træningen tog udgangspunkt i min personlige situation og inkluderede mange nyttige refleksioner over de konkrete udfordringer, jeg stod overfor i mit set-up.

Den 2. del af træningen, hvor min hustru også deltog, foregik i Moskva, hvilket bidrog til at gøre det relevant og interessant."

Henrik Dueholm, General Manager for Engineering production and Technical Service, HALDOR TOPSOE, Moscow

Udstationering til Brasilien: C3 Consulting gjorde et fremragende stykke arbejde

"Min hustru og jeg skal flytte til Brasilien i januar 2012 og var opsatte på at forberede os bedst muligt på vores nye liv i en ny kultur. Da vi begge har boet i udlandet i længere perioder, ved vi at interkulturel træning spiller en vigtig rolle i forhold til at gøre vores udstationering til en succes.

C3 Consulting gjorde et fremragende stykke arbejde ved at hjælpe os med forberedelserne over en periode på flere måneder, herunder en hel dags kulturtrænings-session med Dorthe Serles, der kunne bygge bro mellem dansk og brasiliansk kultur og facilitere vores diskussion om hvad vi skulle forvente.

Dorthe har også hjulpet med at aflive myter og har givet gode råd om at arbejde sammen med brasilianere professionelt. Jeg er overbevist om at den forberedelse, C3 Consulting har leveret, vil hjælpe min hustru og jeg til hurtigere at tilpasse os hverdagen i Brasilien og til at få mest muligt ud af vores år der."

Andreas Kolind, Sales Manager, Bombas Grundfos do Brasil

Udstationering til Slovenien: Jeg er ekstremt tilfreds

"Begge trænere har været langt ud over, hvad man kunne forvente. Jeg er ekstremt tilfreds."

Anders Kruse, Danfoss

Udstationering til Sydkorea: Kan ikke forestille os nogen, der ved mere om koreanske forhold

"Vi var bare så glade for Brit Kims besøg og træning. Vi kan ikke forestille os nogen, der ved mere end hende om koreanske forhold."

Pia Bjerring Jensen, medfølgende partner, udstationering til Sydkorea

Udstationering til Indien: Træneren var meget fleksibel

"Vi nød at træneren var meget fleksibel og tog sig tid til at svare på alle vores spørgsmål når som helst vi havde nogle :-)"

Helena, medfølgende partner, udstationering til Indien for Danfoss

Udstationering til Ghana: Rigtig godt at have noget tid til refleksion

"Vores træning foregik over tre moduler. Det var rigtig godt at have noget tid til refleksion mellem sessionerne."

Morten Thougaard Nielsen, Grundfos

Udstationering til Danmark: Meget tilfreds med kulturtræningen

"Meget tilfreds med kulturtræningen. Annette kender de forskellige kulturer rigtig godt og formåede at forklare forskellene meget tydeligt med udgangspunkt i vores spørgsmål."

Antoine Papoz, Vice-President Emerging Markets, Coloplast

Udstationering til Schweiz: En grundig gennemgang af relevante ting

"Vi fik en grundig gennemgang af relevante ting. Peter var grundig i sit arbejde og inddragede vores børn hele dagen. Peter kunne svare på alle vores spørgsmål."

Susanne Falck, medfølgende partner, udstationering til Schweiz for Grundfos

Udstationering til Kina: Det var professionelt, relevant og samtidig meget personligt

"Jeg havde fornøjelsen af at have Annette Dahl som konsulent på den kulturelle forberedelse inden min udstationering til Kina. Annette skræddersyede et endags træningsprogram til min kone og mig, som vi stadig taler om, fordi det var professionelt, relevant og samtidig meget personligt.

Annette har dybtgående viden om den proces, det er at flytte til et nyt land – i dette tilfælde Kina, og Annette har en nede-på-jorden-tilgang der gør det nemt at etablere en god kontakt og hurtigt skabe en åben dialog.

Jeg kan kun anbefale det til alle, det måtte være relevant for – at deltage i Annettes kulturelle forberedelse, hvis chancen byder sig. Jeg ville gøre det igen!"

Jimm Feldborg, Director, Global Projects & Planning, Grundfos Management A/S

Udstationering til Filippinerne: Virkelig velforberedt og informativt

"Jeg tror faktisk det var en af de første gange, C3 organiserede træning på filippinsk kultur, men det var virkelig velforberedt og informativt :-) "

Hans Ole Steensig, General Manager, Grundfos IS Support & Operations Centre Philippines Inc.

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev