LANDESPECIFIK KULTURTRÆNING - UDTALELSER

Se hvad tidligere deltagere siger om vores landespecifikke træning og workshops.

Forside - Kundereferencer - Kundecases ud fra produkt - Landespecifik kulturtræning - udtalelser

Landespecifik kulturtræning styrker jeres kommunikation og samarbejde med kolleger og forretningspartnere fra et bestemt land, kultur eller region.

Vi kan afholde træningen (face-to-face eller virtuel) som alt fra en enkelt halvdags-workshop til et længere forløb med 2-3 heldags-moduler, og vi skræddersyr altid indholdet af træningen til jeres specifikke behov.

Se herunder, hvad tidligere deltagere siger om vores landespecifikke træning og workshops.

Og læs mere om vores landespecifikke kulturtræning her.

Meget relevant og hands-on træning

"Det var en meget relevant og hands-on træning. Det var rigtig godt at have mulighed for at vende specifikke udfordringer fra vores daglige arbejde og få konkret feedback på, hvordan vi bedst håndterer dem."

Lene Kjær Kirstein, Director, Regulatory Strategy – Træning i kinesisk kulturforståelse for Lundbeck

Jeg fandt den måde, den danske arbejdskultur blev forklaret på, super nyttig

"Jeg fandt den måde, den danske arbejdskultur blev forklaret på, super nyttig, jeg havde ikke indset hvorfor tingene er, som de er – har helt sikkert hjulpet mig med at falde til og forstå hvordan alle arbejder."

Julia English, Design Assistant, Bestseller Sustainability – Workshop i dansk kultur for BESTSELLER

Velstruktureret og fleksibel facilitering

"Udover de to facilitatorers store professionalisme og brede viden omkring ungarsk historie og kultur, så var den største bedrift formentlig facilitatorernes smittende engagement og personlige drive.

Dette blev usædvanlig godt understøttet af en velstruktureret og fleksibel facilitering, der gav tid til refleksion og fokuserede på de enkelte personers læring frem for at fokusere på traditionelle og u-inspirerende gruppepræsentationer."

Lars Drøgemüller Kjeldsen, Project Manager – Træning i ungarsk kulturforståelse for Coloplast

Meget energisk præsentation

"Meget energisk præsentation, og træneren havde tydeligt en stor viden og erfaring. Også et godt mix af øvelser og præsentation."

Tobias, Communications Coordinator, Customer Service & Logistics – Workshop om indisk kulturforståelse for Novozymes

De 'kulturelle coaches' var meget erfarne og åbensindede

"Jeg har boet i Danmark i næsten 9 år, men der var stadig mange interessante facts, jeg lærte under træningen, der gav mig en 'wauw-effekt'.

Jeg kunne godt lide at vi var så få deltagere, at vi havde mulighed for at bringe vores egne erfaringer op under træningen, og de 'kulturelle coaches' var meget erfarne og åbensindede.

Vi var forskellige nationaliteter og det var sjovt at bemærke, at hver af os har forskellige udfordringer; nogle fokuserer på beslutningsprocesser, andre fokuserer på work-life balance... nogle af deres udfordringer var ikke fremmede for mig. Jeg endte med at få min kulturforståelse højnet betydeligt :)"

Ana de Knegt, RA manager, Global Quality, brasiliansk – Træning i dansk kulturforståelse for Coloplast

En rigtig god træner :-)

"Vores træner (Annette) har en meget stor viden på området og et højt energiniveau. Hun VIL helt tydeligt have dig til at forstå sine pointer. Hun er en rigtig god træner :-)"

Henrik Bork Steffensen, Director, Danfoss RH – Kinesisk kulturtræning for Danfoss

Jeg er allerede begyndt at implementere nogle af de ting, jeg lærte, i mit daglige arbejde

"Det var virkelig oplysende! Jeg lærte virkelig noget nyt og det var rigtig godt, at træneren selv var inder – det gav det en autentisk følelse. Og det var et godt mix af kultur set fra både en privat vinkel og en forretningsvinkel.

Jeg er allerede begyndt at implementere nogle af de ting, jeg lærte, i mit daglige arbejde med mine indiske kolleger, og jeg har videreformidlet min nye viden til nogle af mine andre danske kolleger, der også samarbejder med indere."

Louise Mølholt, User Documentation Coordinator – Workshop i indisk kulturforståelse for Danfoss

Meget fin præsentation med relevante emner

"Ethan var meget vidende og gav en meget fin præsentation med relevante emner."

Lotte Groth Ladefoged, Senior Project Manager – Workshop om japansk kulturforståelse for LEO Pharma

En meget god session

"Som inder vidste VJ præcis hvad han talte om, og han delte nogle af sine real-life erfaringer med os på en rigtig god måde. En god blanding af, at vi selv diskuterede i mindre grupper og VJ talte / diskuterede med os. En meget god session."

Anette Holm Jæger, Customer Service & Logistic Co-ordinator – Workshop om indisk kulturforståelse for Novozymes

Træneren var meget åbensindet og inspirerende

"Træneren var meget åbensindet og inspirerende. Andre skikke, andre lande. Det fremstod tydeligt. Stemningen var meget levende."

Anja Fiebing, Variant Configurator Consultant, IT – Træning i dansk kulturforståelse for Danfoss

Det var meget hands-on

"Jeg kunne godt lide, at det var meget hands-on. Gode cases og konkrete forslag til, hvordan problemer kan løses. Ofte kan træninger af den type være lidt fluffy, men denne træning var virkelig god. Jeg kunne relatere den til den konkrete erfaring jeg har fra samarbejdet med kinesiske kolleger. Annette var meget engagerende."

Gitte Esmann, Global Market Access Manager, Global Pricing and Market Access – Træning i kinesisk kulturforståelse for Lundbeck

Jeg er nu langt mere bevidst om, hvordan jeg skal agere overfor indere

"Jeg er nu langt mere bevidst om, hvordan jeg skal agere overfor indere, og jeg er mere bevidst om, hvorfor de handler, som de gør.

Jeg har justeret min kommunikation over for dem, og jeg ved, hvad og hvordan jeg skal kommunikere, hvis jeg har noget, der skal gøres. Jeg har også fået større respekt for, at tingene ikke nødvendigvis skal gøres på 'min måde', men måske på 'deres måde' eller en 'helt tredje måde'."

Simone Hoffmann, Global Category Manager – Træning i indisk kulturforståelse for Danfoss

Godt med en masse eksempler, vi kan relatere til

"Mange hands-on og interaktive diskussioner. Godt med en masse eksempler, vi kan relatere til. Virkelig godt at have Szilard med til at fortælle om Ungarn. Meget vigtigt at understrege, at Danmark tit er det land, der skiller sig ud i forhold til andre lande."

Maria Louise Carøe, Team Manager, Pilot – Ungarsk og kinesisk kulturtræning for Coloplast

Jeg lærte en masse nyttige ting

"Vijay var en rigtig god træner, han gjorde kurset meget levende. Jeg lærte en masse nyttige ting og havde det rigtig sjovt undervejs. Mange tak."

i.V. Michael Bauer, Sen. Manager Customer Relationship Management, Global Services Germany – Træning i indisk kulturforståelse for Hitachi Vantara

En fremragende underviser

"Jeg kunne godt lide underviserens omfattende personlige viden om Rusland og russerne = det var ikke bare teoretisk viden. En fremragende underviser."

Lone Dammand Jørgensen, Linguistic Project Coordinator, Crisplant a/s – Workshop om russisk kultur for Crisplant a/s

Fokus var langt dybere end do's and dont's

"Fokus var langt dybere end do's and dont's – vi lærte ikke bare HVAD forskellene er, men også HVORFOR, hvilket er virkelig vigtigt ift. at fastholde læringen og omsætte den til ændret adfærd."

Lone Brandborg, Senior Director, Clinical Study Management – Træning i kinesisk kultur og globalt mindset for Lundbeck

Kan virkelig anbefales!

"Træneren var meget entusiastisk og hendes passion for træningen kunne næsten mærkes fysisk. Kan virkelig anbefales!"

Hugo Gomes, Project Manager, IT Security – Træning i dansk kulturforståelse for Danfoss

Simpelthen en super must-have træning

" 'Ved jeg, at de ikke ved, at jeg ikke ved det?' – afslørede den grundlæggende forskel i tilgangen mellem forskellige kulturers forskellige mindset. Simpelthen en super must-have træning."

Tamás Kecskés, Planning Manager at Coloplast – Ungarsk og kinesisk kulturtræning for Coloplast

Meget positiv feedback fra deltagerne

"AU Career International er et center, der arbejder med at bygge bro mellem internationale studerende og danske virksomheder. Vi tilbyder hjælp og guidance i karriere-relaterede spørgsmål, og i november 2014 organiserede vi eventen 'Your Future in Denmark', et seminar om dansk arbejdskultur.

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med C3 Consulting og nød gavn af Annette Dahls indsigtsfulde præsentation om struktur og form på den danske arbejdsplads. Vi fik en meget positiv feedback fra deltagerne, der ratede præsentationen allerøverst på vores skala som 'fremragende'."

Ramona Melinda Visan, AU Career International, Aarhus Universitet – Seminar om dansk arbejdskultur for internationale studerende

Kan varmt anbefale Annette og hendes team

"Jeg kan varmt anbefale Annette og hendes team. Jeg har kendt Annette i mere end 4 år og er blevet trænet af hende og hendes team i forbindelse med ledertræning i Kina, hvor Annette også var en af coachene / trænerne.

Jeg har med og fra Annette fået både kompetencer inden for kinesisk sprog, en dyb forståelse af den kinesiske kultur og sammen med det en lyst til at lære mere… Det samme gælder for både adskillige af mine kolleger og nærmeste familie."

Jes Christensen – Forskellige kulturtræningsforløb

Der var mange real-life eksempler og sammenligninger mellem samfund

"Det var interaktivt, og der var mange real-life eksempler og sammenligninger mellem samfund, hvilket er et afgørende element i træninger som denne."

Dávid Szendrey, Validation Specialist, Validation, ungarsk – Træning i dansk kulturforståelse for Coloplast

Rigtig godt gjort!

"Jeg vil gerne sige jer en stor tak for et givende kursus, hvor jeg fik mange brugbare redskaber i min fortsatte kontakt til kinesere.

Ikke mindst vil jeg sige jer tak for en utrolig nærværende måde at undervise på, hvor I gjorde brug af kursisternes historier eller input og ret imponerende kunne huske vores navne og hvor vi hver især havde vores arbejde. Og samtidig havde vi det meget fornøjeligt. Det var rigtig godt gjort!"

Kirsten Haugaard Christensen, RN, MaSciN, Lecturer, International Co-ordinator, Acting Master Co-ordinator, VIA University College – Åbent kursus i kinesisk kulturforståelse

Virkelig god træning

"Virkelig god træning. Jeg lærte en masse i forhold til både Kina og Ungarn. God interaktion mellem træner og deltagere. Setup'et fungerede godt."

Rune Speht Andersen, Planning Manager, S&OP – Træning i ungarsk og kinesisk kulturforståelse for Coloplast

Rigtig god til at pege på forskellene

"Jeg kunne godt lide at træneren var en person fra Indien, der har boet i og kender den danske kultur så godt. Han var rigtig god til at pege på forskellene (og med masser af humor)."

Sonja Duch, Supplier Operation Specialist, Procurement – Workshop i indisk kulturforståelse for Danfoss

Kunne især godt lide informationen om historien og baggrunden for de kulturelle forskelle

"Jeg kunne især godt lide informationen om historien og baggrunden for de kulturelle forskelle ift. Ungarn og Kina, som gav mig en bedre forståelse af, hvorfor anderledes adfærd kan ses og kan forventes – og at lære hvordan man håndterer det upfront.

Først troede jeg at 2 hele dage ville være for meget ... men efter jeg har været gennem træningen – det er det IKKE. Det er tilpas lang tid. Rigtig godt :-)"

Peter Müllejans, Machine Commissioning Project Manager, Department Commissioning – Træning i ungarsk og kinesisk kulturforståelse for Coloplast

Relevante real-life eksempler på forskelle mellem dansk og indisk kultur

"Vijay var en rigtig god oplægsholder og gav relevante real-life eksempler på forskelle mellem dansk og indisk kultur. Det var også godt at han var opmærksom på de kulturelle forskelle inden for vores gruppe og at vi ikke alle var danske, så kulturen hos os også er divers."

Rikke Nielsen, SAP SD Superuser, CSL – Workshop om indisk kulturforståelse for Novozymes

Kan som projektleder give C3 Consulting mine varmeste anbefalinger

"Virksomhederne i Region Sjællands KinaVækst program havde stort udbytte af at høre Annette Dahl, C3 Consulting, give tips og tricks til at begå sig i Kina.

C3’s kulturworkshop var brugbar, fordi den gav virksomhederne nogle helt konkrete værktøjer til både at forstå det kinesiske mindset, men også til at kunne agere i en forhandlingssituation og aflæse mulighederne for et videre samarbejde.

Efter workshoppen skulle virksomhederne på fælles studietur til Kina for at mødes med potentielle samarbejdspartnere, og undervejs på rejsen gav de udtryk for, hvordan de konkrete værktøjer var gavnlige for dem i deres inter-ageren med kineserne. Jeg kan som projektleder give C3 Consulting mine varmeste anbefalinger."

Karin Vith Ankerstjerne, Projektleder, Væksthus Sjælland

Et uundværligt indblik i den kinesiske tankegang

"Kinesisk er et svært sprog at lære, men alligevel har sprogtræningen givet en grundlæggende forståelse for det kinesiske sprog og et godt fundament at bygge videre på, og det har samtidig gjort starten i Kina betydelige lettere, fordi jeg ikke var helt på bar bund.

Kulturtræningen har givet et uundværligt indblik i den kinesiske tankegang, og har gjort mødet med den kinesiske kultur langt mere smertefri end den ellers ville have været. Jeg tør slet ikke tænke på alle de frustrationer der ville være opstået, hvis jeg ikke havde været gennem dette kursus. Det har virkelig hjulpet med til at holde humøret højt!"

Kim Siefert, Indkøbschef, Skamol, Tangshan, Kina

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev