WORKSHOPS FOR EXPAT PARTNERE - UDTALELSER

Forside - Kundereferencer - Kundecases ud fra produkt - Workshops for expat partnere - udtalelser

C3 Consulting afholder løbende kultur-workshops for medfølgende partnere til udstationerede medarbejdere. 

Programmet for den enkelte workshop tilrettelægges ud fra deltagernes interesser og erfaringer, fx: Hvor stor erfaring har deltagerne med kulturen i udstationeringslandet? Er de lige ankommet, eller måske snart på vej tilbage til hjemlandet? 

Ofte arbejder deltagerne med, hvilke kompetencer de tilegner sig gennem hverdagen som udstationeret – og hvordan de nye kompetencer kan bruges både personligt og karrieremæssigt fremover. 

Lyst til at sætte mål – og komme i gang med at forfølge målet 

To af deltagerne på en expat partner workshop afholdt i Tianjin, Kina, fortæller om deres udbytte af workshoppen:

Hanne Fogh, Tianjin:

”Når man er expat spouse sker der meget let det at tiden bare løber. Man bliver familiens service og omsorgsperson, hvilket er en meget vigtig opgave, men man glemmer sin professionelle identitet, og det kan give mange frustrationer.

I C3 workshoppen arbejdede vi med vores identitet, vores ønsker, vores talenter, vores muligheder osv., og jeg tror vi alle gik der fra med lyst til at sætte personlige mål på kortere og længere sigt, og komme i gang med at forfølge målet.”

Britta Møller Larsen, Tianjin:

"Jeg synes mødet var meget inspirerende og berigende. Som expat-hustru kommer jeg nemt til at glemme mig selv, og her fik jeg sat mig selv mere i fokus. Ved de forskellige øvelser skulle jeg sætte mig selv i centrum og finde betydning i det jeg gør i min hverdag her i Kina.

Det er en god øvelse i at bevidstgøre for mig, hvad min rolle er i Kina, og hvordan jeg kan styrke mine ressourcer og skærpe min bevidsthed om de erfaringer, jeg tilegner mig her, som kan optimere mine kvalifikationer til, når jeg vender tilbage til Danmark igen."

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev