OPTIMER JERES GLOBALE KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE

Har I udfordringer i samarbejdet med globale partnere og kolleger? Vil I have maksimalt udbytte af jeres internationale udstationeringer? Eller ønsker I at geare jeres ledelse til at navigere globalt?

C3 Consulting kan hjælpe jer

Vi træner ledere og medarbejdere, teams og hele organisationer i at kommunikere og samarbejde globalt. Vi skræddersyr træningsforløb, så de 100 % matcher jeres virksomheds og den enkelte deltagers behov. Og vi tager ansvar for jeres læring, så I bringer den nye viden i spil og får skabt stærke resultater.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Se alle produkter

Træning i kulturforståelse og globalt mindset

Skærp jeres kulturforståelse. Få et globalt mindset. Og øg effektiviteten i jeres globale aktiviteter.

Læs mere

Landespecifik kulturtræning

Optimer samarbejdet med globale kolleger og forretningspartnere. Minimér misforståelserne. Maksimér udbyttet.

Læs mere

Udstationering

Forbered den udstationerede medarbejder og familie, så udstationeringen bliver en succes for både familie og virksomhed.

Læs mere

Derfor gør vores træning en forskel

LÆS MERE OM C3 OG HVORDAN VI ARBEJDER

Hvorfor skal du vælge C3 Consulting?

Måske ved du, at I har brug for interkulturel træning – men hvorfor vælge C3? Det kan vi give dig mange grunde til. Se de 6 vigtigste.

Læs mere

Vi tager ansvar for jeres læring

C3 laver træninger og workshops, der skaber synlige og langsigtede resultater hos jer. Læs hvordan vi sikrer effekten af træningen.

Læs mere

Mød vores trænere

C3 Consulting trækker på et stort netværk af interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Mød nogle af dem her.

Læs mere

Nyt fra C3 Consulting

SE ALLE NYHEDER

Mød vores nye trænere

06.06.2023

Vi udvider i C3 konstant vores netværk af højt kvalificerede interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Også de sidste par år er der kommet nye til. Geografisk har de specialistviden om Danmark, Ukraine,...Læs mere

NY WORKSHOP: Bryd jeres bias

28.03.2023

Lær, hvad bias er, og hvorfor vi alle har bias. Identificér de ubevidste bias, der er på spil i jeres daglige arbejde. Og få enkle redskaber og metoder, der minimerer de negative konsekvenser af bias, så I træffer bedre...Læs mere

The Third Culture Kids’ Intercultural Business Toolkit – an Interactive Programme in 4 Modules

28.02.2023

As more and more people live and work across national borders, there’s also a sharp increase in the number of ‘Third Culture Kids’ (TCKs). Simply put, TCKs are people who have grown up between cultures and, for example, for large...Læs mere

Ny viden og inspiration

SE ALLE BLOGINDLÆG

Svar på 4 typiske spørgsmål om mexicansk forretnings- og arbejdskultur

14.08.2023

Har du forretningsforbindelser i Mexico? Er du leder for mexicanske medarbejdere? Eller samarbejder du på anden vis med personer med mexicansk baggrund? Så dyk ned i blogindlægget her, hvor du får indblik i forretningskultur,...Læs mere

QUICK TIP: Hvad snerydning i en svensk provinsby kan lære dig om at træffe gode beslutninger

10.08.2023

I den svenske provinsby Karlskoga er der typisk sne om vinteren. Og den sne skal ryddes væk, for at folk kan færdes sikkert på gader og stræder. Snerydningen foregik i mange år i følgende rækkefølge, fastsat af byrådet, der...Læs mere

7 tips til et godt samarbejde på tværs af generationer

05.06.2023

Vi bliver ældre og ældre. Selvom den gennemsnitlige levealder stadig varierer stærkt verden over, så er tendensen klar. Ifølge data fra WHO er den forventede levealder globalt øget med over seks år på bare to årtier – fra 66,8...Læs mere

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev