DEIF - CASE

I 2012 designede og implementerede C3 Consulting et træningsforløb i kulturel bevidsthed for ledere hos DEIF med det formål at forbedre deltagernes globale ledelseskompetencer. 12 ledere deltog i efteråret 2012 i et dynamisk træningsforløb bestående af 3 moduler for at lære mere om, hvordan de leder kulturelle forskelle i en global forretning.

Formålet for DEIF var at forbedre ledernes interpersonelle kompetencer inden for kulturel bevidsthed, motivation og kommunikation for derigennem at gøre deres ledelse mere effektiv i deres globale hverdag hos DEIF; til dagligt arbejder de med både lokale og regionale DEIF-organisationer samt eksterne partnere i mere end 40 lande.

C3 Consulting designede i samarbejde med DEIF et træningsforløb med et kulturelt perspektiv på de tre områder kulturel bevidsthed, motivation og kommunikation. Træningsforløbet integrerede både ledernes daglige opgaver og udfordringer i DEIF.

Peter K. Fröhlich, Senior Department Manager, DEIF A/S:

“Træningsforløbet med C3 Consulting har givet mig en bedre forståelse af kultur, og hvordan jeg skal forstå og navigere i tværkulturelle samarbejder med kolleger og forretningspartnere.

Efter dette træningsforløb forstår jeg nu, at begge parter i et tværkulturelt møde har brug for og har pligt til at forstå hinanden for at forbedre kommunikation og samarbejde.

De kulturelle værktøjer, som C3 Consulting gav os, er nemme at bruge og meget effektive i mit daglige arbejde.”

Hans Sønderskov Uhrenholt, Executive Manager, HR, DEIF A/S:

“Den kulturtræning og de værktøjer, som C3 Consulting gav os, har både været meget nyttige og inspirerende. Jeg bruger de kulturelle værktøjer i mit arbejde med vores datterselskaber og synes, de er nemme at bruge i de aktuelle arbejdssituationer, og de kan benyttes i et hvilket som helst kulturmøde.

Det næste skridt i forhold til at udvikle DEIF’s globale mind-set er at distribuere den kulturelle viden og kulturelle værktøjer ud i organisationen globalt. Vi har allerede taget de første skridt til at gøre dette, og jeg håber, at disse initiativer vil motivere og inspirere vores kolleger til at dele viden og forståelse om kultur i endnu højere grad og derved være med til at udvikle DEIF’s globale mind-set.”

Om DEIF:

DEIF er en global leverandør af grønne, sikre og pålidelige energistyringsløsninger til decentral kraftproduktion, marine/offshore og vindmøller. DEIF gruppen har salgskontorer, kompetence centre og træningsfaciliteter på ni hovedmarkeder i Europa, Asien og Amerika, og distributører i yderligere 35 lande.

www.deif.com
 

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev