FIBERLINE COMPOSITES - CASE

Fiberline Composites var i 2009 i gang med at etablere produktion i Kina.

I den forbindelse afholdt C3 Consulting en række halvdags-workshops i kinesisk kulturforståelse hos Fiberline – først for ledelsen, derefter for andre medarbejdergrupper, der ville få kontakt med kinesiske kolleger og samarbejdspartnere.

C3 Consulting fungerede desuden som løbende sparringspartner for Fiberlines Kina-ansvarlige projektleder.

Se udtalelsen om samarbejdet herunder.

Viden, som er svær at opnå på andre måder...... i tide

"Det har været en fornøjelse at høre Annette sætte ord på de udfordringer, der, selv efter mange års erfaring med Kina stadig kan undre.

Vi har været glade for at blive undervist ud fra hendes dybdegående knowhow om Kina. Hun har kunnet give svar på spørgsmål, som ellers er vanskelige at få besvaret, også om man så selv har haft fødderne solidt plantet i Kina og har rig mulighed til at spørge kineserne selv.

Både under et kursus for ledelsen og i almen sparring har hun kunnet bygge teori og praksis sammen til et seriøst og ikke mindst praktisk brugbart indhold for både den erfarne og den nye i kinesisk kultur.

Vi har fået et indblik i kompleksiteten i den indfaldsvinkel, der kræves for at få succes i Kina. Det er i en forståelse af kompleksiteten og den nødvendige praksis, at man ruster sig til at undgå de mange berygtede kinesiske faldgruber.

Personligt har undertegnede nydt den røde tråd, der går igennem hele Annettes koncept: Det kan godt være der er kulturelle forskelligheder mellem kineserne og os, men i bund og grund er vi egentlig som mennesker meget ens - og de forskelligheder, der rigtignok findes, kan ofte bruges konstruktivt.

Hvis man er åben og lader sig smitte af Annettes begejstring får man en positiv indfaldsvinkel og et nuanceret billede af Kina og kinesere – og det er noget, der flytter på de praktiske resultater.

Alt sammen viden, som er svær at opnå på andre måder...... i tide."

Søren B. Jensen
General Manager
Fiberline Composites (Tianjin) Co.,Ltd.

www.fiberline.com

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev