NNIT - CASES OG UDTALELSER

NNIT er en af Danmarks førende it-serviceleverandører. NNIT har hovedkontor i Danmark og desuden kontorer i Kina, på Filippinerne, i Schweiz, i Tjekkiet og i USA.

C3 Consulting samarbejder løbende med NNIT omkring udvikling af kulturel intelligens, tværkulturel teambuilding, landespecifik kulturtræning og forberedelse af medarbejdere og familier, der skal udstationeres.

Se tre eksempler herunder.

Workshop om kulturel intelligens

"Annette/C3 gav os virkelig noget at tænke over og arbejde med. Hun hjalp os til at se værdien af, at vi er bevidste om begrebet kultur og kulturens betydning i forhold til samarbejdet på tværs.

Vores team samarbejder dagligt på tværs af kulturer og vi har nu fået fokus på at udnytte de kulturelle forskelle og se muligheder frem for begrænsninger.

Annette var som facilitator på workshoppen rigtig god til at fokusere på hvordan kulturforskelle kan bruges i praksis og endnu vigtigere - give os nogle konkrete redskaber vi kan bruge i vores daglige arbejde."

Birgitte Rask
International HR Consultant, HR International
NNIT A/S

Kulturtræning for udstationerede

"Da vi skulle udstationere en medarbejder + familie til Kina henvendte vi os til C3. De dage familien havde sammen med Annette gjorde virkelig en forskel i deres forberedelser.

Forløbet gav dem svar på rigtig mange spørgsmål, hjalp dem til en større forståelse af, hvilke udfordringer der kan opstå når man flytter ud, og gav dem konkrete redskaber til at tackle disse udfordringer. "

Birgitte Rask
International HR Consultant, HR International
NNIT A/S

Teambuilding i dansk-kinesisk projektteam

NNIT, der har hovedkontor i Danmark, har et datterselskab i Tianjin, Kina. Da et nyt it-projekt skal startes op, skal tre nye kinesiske kollegaer til oplæring og uddannelse i en længere periode i hovedkontoret i Danmark.

I forbindelse med projektets opstart har C3 Consulting leveret en tværkulturel teambuilding-workshop. Workshoppens fokus var udveksling af kulturelle forskelligheder samt foretrukne måder at kommunikere og arbejde i teams på.

"Den kulturelle workshop gav et godt afsæt for vores samarbejde i projektteamet og både danske og kinesiske kolleger har udtrykt stor tilfredshed med workshoppen."

Tanja Nørgaard Troelsen
Projektleder
NNIT A/S

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev