NOVENCO - CASE

Novenco – Global ledertræning

I slutningen af 2012 og hen over foråret 2013 gennemgik Novenco China’s lederteam, med teknologi- og produktionsfaciliteter i Wuxi samt salgs- og sourcing-faciliteter i Shanghai, det globale ledertræningsforløb, der er udviklet af Jan Vælds’ Leadership & Coaching Group samt Annette Dahls C3 Consulting.

For Novenco var formålet med den globale ledertræning at skabe et højt præsterende tværkulturelt lederteam med mere effektive ledere, at styrke lederevner og ansvar, og at have en stærk positiv indflydelse på Novenco’s lederteam i Kina.

Den globale ledertræning bestod af 5 dages træning fordelt på 3 moduler. Modulopbygningen gav lederne mulighed for dels at reflektere individuelt over egen læring, dels at implementere de ændringer, man var nået frem til, i lederteamene.  Udover selve træningen modtog lederne løbende en-til-en-coaching på, hvordan de kunne udvikle deres egne lederevner.

Kunde-testimonials

Alex Peng, Finance Manager, Novenco China:

“Denne ledertræning har hjulpet os til at skabe og udvikle et højt præsterende team på tværs af vores to lederteams. Vi har nu fælles mål, en god dialog, og en meget bedre forståelse af hvordan vi videndeler og diskuterer hvordan vi når vores fælles mål.

For mig som leder har træningen hjulpet mig med at udvikle mine lederkompetencer: Jeg er nu bevidst om mine lederstile og gør mere brug af delegering og coaching, og jeg kan se resultaterne i form af højere motivation hos team-medlemmerne.”

Ada Cheng, Order Handling & Call Off Manager, Novenco Wuxi:

“En af øjenåbnerne for mig har været hvordan man imødegår og håndterer konflikter. På grund af ledertræningen har jeg nu kompetencer og værktøjer til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde, hvor der fokuseres på fælles interesser og løsninger.

For mig er nøglen at forstå mine lederkollegaer, medarbejdere og øvrige kollegaer, ved at vise interesse og stille spørgsmål. Det gælder også for mit eget team; vi har nu et fælles team-perspektiv og fokuserer på ”vi” og ”kan jeg hjælpe dem?”

Bo Jørgensen, General Manager, Novenco Hi-Pres Air Handling Equipment (Wuxi) Co., Ltd:

“Fra et ledelsesperspektiv ser jeg et lederteam der er åbent, selvsikkert, ærligt og som tager initiativ. Jeg ser ansvar i ledelsen; man påtager sig proaktivt opgaverne, frem for at uddelegere. Vi er i fuld gang med at opbygge et højt præsterende team med fælles mål, fælles værdier og en fælles interesse i at lykkes med vores mål gennem dialog, ansvar og samarbejde.”

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev