LEDERUDVIKLING I KINA - UDTALELSER

Forside - Kundereferencer - Kundecases ud fra produkt - Lederudvikling i Kina - udtalelser

C3 Consulting tilbyder gennem vores samarbejdspartner The Leadership and Coaching Group et globalt lederudviklingsprogram specielt målrettet ledere, der arbejder i Kina.

Læs herunder hvad tidligere deltagere siger om programmet.

Peter Michael Hansen, VP, Secop:

“Jeg kan stærkt anbefale ledere på tværs af kulturer at deltage i jeres globale lederudviklingsprogram.

- Når jeg ser tilbage på forløbet er mine vigtigste refleksioner, at jeg ikke bare blev introduceret til og trænet i nogle ekstremt værdifulde ledelsesteknikker og personlige adfærdsmønstre – jeg fik dem ved hjælp af den meget støttende coaching mellem træningsdagene også implementeret.

Både træningen og implementeringen foregik i et positivt interkulturelt miljø, hvor ”does” og ”dont’s” kunne diskuteres åbent. Forløbet førte mig til det næste niveau i min udvikling. Jeg kan stærkt anbefale erfarne kommende ledere at deltage.”

Christian Olsen, Managing Director, Velux China:

“Igennem det sidste år har jeg lært Jan Vælds at kende som en gennemført professionel person. Det er sjældent at møde mennesker der evner at hjælpe dig med at vokse både personligt og professionelt, men Jan Vælds er en sådan person.

Hans EQSQ Global lederudviklingsprogram er interessant, informativt og inspirerende.”

Jan Engberg, Velux (China) Co.Ltd. , Director of Manufacturing & Purchase:

“Gennem de sidste 8 måneder har jeg deltaget i det globale lederudviklingsprogram organiseret af Jan Vælds` The Leadership and Coaching Group.

Jeg kan stærkt anbefale enhver erhvervsleder at deltage i et sådan program, da det uden nogen tvivl vil udvide indsigten i forskellige personlighedstyper, give en række anvendelige værktøjer og hjælpe med at blive bevidst om egen personlighedstype og personlige mål.

Den viden jeg har opnået gennem dette program har gjort det muligt for mig at fokusere betydeligt mere på min egen personlige udvikling og udvikle mine ledelsesstile.

Resultaterne af dette er en forbedret og mere klar kommunikation, hvilket omvendt gør det muligt for mine kolleger at have et klarere fokus og højne kvaliteten af deres arbejde. Jeg kan allerede nu se effekten i mit daglige arbejde.

Jeg har programmet igennem værdsat Jans meget åbne, personlige og ærlige stil, og jeg har altid følt mig godt tilpas lige meget hvilke typer samtaler vi har haft.”

Annie Liu Shujing, Managing Director Secop, China:

“Efter dette lederudviklingsprogram forstår jeg mig selv dybere og ”læser” mine kollegaer bedre. Jeg føler at jeg nemmere kan ændre stemningen og motivere folk.

Vi anvendte ”High Performance-teamudviklingsværktøjet” til at opbygge ledelsesteamet – det er en fantastisk proces. Fra april 2012 og til nu er vores ledelsesteam blevet meget mere effektivt og samarbejdende.”

Helen Hu Ying, Customer Service Director, Novozymes:

“De vigtigste læringspunkter fra lederudviklingsprogrammet: Styrkede mine ledelseskompetencer i en global organisation, som fx hvordan man påvirker andre, hvordan jeg motiverer mit team, hvordan man bliver mere autentisk og mere effektiv.

Endnu et vigtigt læringspunkt er, hvordan jeg udvikler mine medarbejdere og mit team – at coache medarbejderne, være mere global, være mere effektiv i forhold til at løse konflikter.

I løbet af programmet lærte jeg andre ledere fra forskellige organisationer at kende, og jeg havde stor gavn af netværks-delen. Vi kunne og kan dele vores erfaringer og lære af hinanden.

Coaching-sessionerne er faktisk kernen i programmet. Her kunne jeg dele mine konkrete udfordringer med min coach, som var meget vidende og erfaren, og jeg blev coachet på hvordan jeg kunne løse de pågældende sager og hvordan jeg kunne bruge det jeg lærte i praksis.”

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev