NYHEDER

04.04.2016

Vi fejrer 10 års jubilæum!

C3 Consulting blev etableret i 2006. Hvad har ændret sig siden da? Og hvad har netop ikke ændret sig? Vi trækker linjerne op!

Det er her i april 10 år siden, Annette Dahl besluttede at tage springet og starte som selvstændig.

På de nye visitkort, der dumpede ind af brevsprækken, var Freelance foredragsholder erstattet af Indehaver af C3 Consulting.

C3 var en realitet!

Det har været 10 spændende, travle, udviklende, hårde, lærerige, udfordrende og alt i alt forrygende år!

Vi er rigtig stolte over det, vi har skabt. Og vi glæder os til at lave interkulturel træning, der virkelig rykker noget, i mange, mange år fremover!

Et kæmpestort TAK til alle I kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere, trænere, praktikanter, venner og familie, der var med til at gøre det hele muligt.

Mange ting har ændret sig

Mange ting har ændret sig siden 2006. Her er et par stykker:

♦ Hvem vi er

2006:

Annette Dahl stifter som nyuddannet kandidat i kinesisk C3 Consulting. Hun driver C3 som en-kvindes-virksomhed og varetager selv alle opgaver.

2016:

Annette Dahl er adm. direktør og cheftræner i C3 Consulting ApS, der nu trækker på et stort, globalt netværk af interkulturelle trænere, coaches og landespecialister. Mød nogle af vores trænere her.

♦ Hvem vi hjælper

2006:

Annette Dahl holder et kursusforløb for Danfoss: C3s første kunde (som vi stadig laver masser af træning for – tusind tak til Danfoss for et langt og givende samarbejde!).

2016:

C3 leverer interkulturel træning til en bred vifte af kunder på tværs af alle brancher og sektorer, og vi fungerer som strategisk partner for en række af Danmarks største virksomheder. Mød nogle af vores kunder her.

♦ Hvad vi hjælper med

2006:

C3/Annette Dahl er selvstændig Kina-ekspert og laver træning i kinesisk sprog og kinesisk kulturforståelse.

2016:

C3 leverer interkulturel træning til ethvert behov, vores kunder måtte have – fx træning i globalt mindset og kulturforståelse, tværkulturel teamtræning, global lederudvikling, interkulturel executive coaching, expat træning samt træning med fokus på hvilken som helst kultur, land eller region verden over. Læs mere om hvad vi hjælper med her.

Andre ting holder vi fast ved

Andre ting har ligget i C3s fundament lige fra begyndelsen. Det gør de stadig. Og det har vi ikke tænkt os at rokke ved!

De vigtigste ting er:

♦ Hvordan vi arbejder med træning

Vi oplever desværre, at en del af de ressourcer, der bruges på kurser og efteruddannelse, er spildte – det lærte bliver aldrig implementeret, men ender som endnu en kursusmappe, der samler støv i reolen. Det gør vi alt for at undgå!

Det er afgørende for os, at vores interkulturelle træning giver mærkbare resultater. Derfor er vores træning altid skræddersyet, ikke bare til den enkelte organisation, men til den enkelte deltager. Derfor fokuserer vi skarpt på, hvordan den nye viden kan omsættes til kompetencer. Og derfor arbejder vi med en række kulturelle modeller, der er kraftfulde og samtidig enkle at anvende selv i en travl arbejdsdag. Læs mere her om, hvordan vi sikrer effekten af vores træning.

 

♦ Hvordan vi arbejder med kultur

Hvordan en organisations ledere og medarbejdere forstår og håndterer kultur og kulturforskelle har stor betydning for, hvad organisationen får ud af sine globale aktiviteter. Derfor er vi meget bevidste om, hvordan vi arbejder med kultur, når vi laver interkulturel træning.

Vi mener, at al kulturforståelse begynder med selvforståelse. Vi anerkender, at kulturelt betingede misforståelser kan skabe frustrationer – men tror på, at når du har lært at håndtere udfordringerne, er næste skridt at lære, hvordan du kan udnytte de mange muligheder, der også ligger i kulturelle forskelle. Og vi insisterer på at give en forståelse af de enkelte kulturer, der når langt ud over stereotyperne. Læs mere her om, hvordan vi arbejder med kultur.

 

♦ Hvordan vi arbejder i det hele taget!

Vi laver interkulturel træning, fordi det er vigtigt. Og fordi vi elsker det!

Vi VIL simpelthen have det sjovt, når vi går på arbejde. Det håber – og tror – vi på også kan mærkes i den træning, vi leverer.

Og så er vi vilde med at fortælle om, hvad vi laver i C3. Hvis du vil høre mere om det, så kontakt os for en snak. Vi giver gerne en kop jubilæumskaffe samtidig!
 

De bedste hilsner fra hele C3 teamet!

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev