NYHEDER

21.03.2017

NYT: Træning i virtuelt, globalt samarbejde og distanceledelse

Er samarbejde i virtuelle, globale teams en del af din hverdag?

Eller arbejder du med virtuel ledelse af medarbejdere på tværs af kulturer og lokationer?

Så læs med her om vores to nye typer træning, der kan styrke dine kompetencer inden for hhv. virtuelt samarbejde og distanceledelse.

Træning i virtuelt, globalt samarbejde

Teammedlemmer, der kun sjældent – eller aldrig – mødes fysisk. Forskudte tidszoner. Samarbejde på tværs af landegrænser, kulturer og sprog. Udfordringerne er mange for virtuelle, globale teams.

Men det er mulighederne også, hvis I forstår at udnytte dem: For øget fleksibilitet, for at være tæt på kunder på nye markeder og for at trække på ekspertise fra talenter globalt, uden at rejseomkostningerne eksploderer.

Træning i virtuelt, globalt samarbejde er for jer, der samarbejder i teams eller projektgrupper på tværs af landegrænser, og hvor I primært kommunikerer virtuelt. Træningen hjælper jer både med at tackle de udfordringer, I måske har, og udnytte de rige muligheder, som samarbejdsformen rummer.

Læs mere

 

Træning i distanceledelse

Leder du medarbejdere, der er spredt over tidszoner og landegrænser, og som du kun sjældent – eller aldrig – møder fysisk?

Så har du måske oplevet, at hvor ledelse af medarbejdere med forskellig kulturel baggrund i sig selv kan være krævende, så er kravene til dig som leder bare endnu større, når ledelsen foregår virtuelt.

Træning i distanceledelse er for dig, der arbejder som topleder, leder, teamleder eller projektleder i det globale felt og ønsker at styrke dine virtuelle lederkompetencer. Træningen er skræddersyet, så vi møder dig præcis, hvor du er – uanset om distanceledelse har været en del af din hverdag i flere år, eller det er et helt nyt felt for dig.

Læs mere

 

 

 

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev