VESTAS - CASES OG UDTALELSER

Vindmølleproducenten Vestas leverer vindenergi globalt og har service- og projekt-sites, forskningsenheder, fabrikker og kontorer verden over.

C3 Consulting har siden 2006 løst en bred vifte af opgaver for Vestas’ forskellige forretningsenheder både i og udenfor Danmark.

Læs mere om nogle af de forskellige typer træning, vi har leveret:

Tværkulturel teambuilding

I forbindelse med Vestas Technology's udvikling af en ny vindturbine i Kina lavede C3 Consulting et tværkulturelt teambuilding-forløb for det nye teknologi-team. Forløbet var med til at sikre, at det tværkulturelle team kom hurtigt i gang, og at arbejdstempoet blev højt.

Feedback fra team-medlemmerne:

Dette har accelereret vores arbejdstempo

"C3 Consulting har spillet en stor rolle for den succes, vi har haft med udviklingen af vores nye vindturbine i Kina. C3's meget intensive kulturtræning- og teambuilding-forløb har haft ekstremt stor betydning for, hvor hurtigt vores nye teknologi-team blev dannet.

Dette har accelereret vores arbejdstempo. Team-medlemmerne refererer ofte til C3's forløb som en af nøglebegivenhederne i deres opstart og netværksdannelse i Kina."

Egon Hygom Poulsen
Chief Project Manager
Vestas Technology

Et fuldstændig nyt perspektiv på værdien af et multikulturelt team

"Global Teamudvikling er et professionelt træningsforløb, der giver et fuldstændig nyt perspektiv på værdien af et multikulturelt team, får de potentielle konflikter i det internationale samarbejde, integration og kommunikation frem i lyset, og giver løsninger til hvordan man kan agere med succes i den tværkulturelle kontekst.

C3 har gjort en stor indsats i forhold til at designe workshoppen med levende øvelser og diskussioner, der understreger vigtigheden af at bruge teamets styrker og kompromiser til at opnå Teamets Mål."

Vivian Deng
Professional, People & Culture
Vestas Wind Technology (China) Co., Ltd Beijing Branch

Til toppen

Kulturtræning på tværs af Rusland, Spanien og Danmark

I forbindelse med at Vestas opførte en ny fabrik i Ulyanovsk (Rusland) og medarbejderne på Vestas' fabrik i Daimiel (Spanien) skulle samarbejde med deres nye russiske kolleger omkring træning og viden-overførsel, leverede C3's Rusland-specialist Helena Drewes:

  • træning for de russiske medarbejdere med fokus på interkulturel kommunikation + Vestas' værdier,
  • russisk kulturtræning for de spanske medarbejdere,
  • interkulturel træning for projektlederne i Danmark,
  • og 1:1 interkulturel coaching af den spanske fabrikschef.

C3's 4R-model var en rød tråd gennem alle de forskellige træninger, hvilket gav Vestas' ansatte en fælles platform til at styrke kommunikation og samarbejde.

Projektleder hos Vestas Max Lehmann siger om træningen:

"Jeg har samarbejdet med Helena i Rusland / Ulyanovsk omkring kulturtræning for de nyansatte russiske medarbejdere og ledere med det formål at forberede dem på Vestas-træning i Europa / Spanien og Rusland.

Helena har også trænet spanske medarbejdere / ledere for at forberede dem på den russiske kultur, og hun har coachet fabrikschefen, så han er forberedt på mulige kulturelle udfordringer i Rusland ifm. ansættelse, organisationsopbygning og opbygning af ledergruppen.

Under kulturtræningsprojekterne har Helena leveret en høj præstation i forhold til at organisere, planlægge og følge op på træningen, og hun har fået en meget positiv feedback efter træningskurserne.

Helena har et højt performance-niveau, er fleksibel og har en meget seriøs tilgang i forhold til altid at sikre kvaliteten af og detaljerne i træningen. Helena har virkelig gode træningskompetencer og hendes personlige attitude og samarbejde med lederne og mig er meget positiv og på et højt niveau."

Max Lehmann
Project leader, Training
Technology Transfer Projects & Training
Blades PE, Vestas Wind Systems

Til toppen

Kinesisk kulturtræning

Gennem årene har en lang række forskellige leder- og medarbejdergrupper fra Vestas deltaget på vores skræddersyede forløb i kinesisk kulturtræning.

Sagt om træningen:

En utrolig positiv oplevelse for alle vores deltagere

"Kulturtræningen har været en utrolig positiv oplevelse for alle vores deltagere. Annette formår med sin oprigtige entusiasme at smitte alle andre med lysten til at arbejde med Kina. Kurserne er altid strukturerede og gennemtænkte og matcher målgruppen.

Jeg har specielt været tilfreds med evnen til at undgå udtalelsen af ”do’s and don’ts”, og konstant fokusere på årsagerne og forståelsen for kulturelle forskelle. Og netop Annettes fokus på ligheder og ting der binder mennesker sammen på tværs af kulturer, har været en af de store gevinster for os. Hvor paradoksalt det end måtte lyde.

Der er materiale til alle i form af mapper, og opfølgningen på kurset er meget konkret og brugbar. Opgaverne er gode og meget lette at forstå. Når tilgangen til opgaven er ligetil er det let at komme i gang med opgaverne og det giver en afslappet men seriøs atmosfære.

Annette er en meget imødekommende person, der med sin åbne facon indbyder alle til at stille spørgsmål. Der tages ofte udgangspunkt i cases fra den virkelige verden og gerne fra kursisterne selv, hvilket gør emnet mere nærværende. Med sin erfaring og evne til at formidle den har vi kun positivt at sige om kulturtræningen som Annette leverer."

Ulrik Christensen
VP Production, Factory Manager, Tianjin, China
Vestas Control Systems A/S

Til toppen

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev