NYHEDER

12.03.2020

Vi kan hjælpe jer med at afholde møder og events virtuelt

I disse Corona-tider bliver meget arbejde flyttet over i det virtuelle rum.

Men for mange er videomøder, telekonferencer og live-streaming en ny verden. Hvilke teknologier er de bedste at bruge? Hvordan leder man et møde, når mødet bliver afholdt virtuelt?

Kontakt os endelig, hvis I har brug for hjælp til at afholde jeres møder, events, workshops etc. virtuelt i stedet for helt at aflyse dem. Vi har masser af erfaring med den slags i C3, hvor vi allerede har flyttet mange af vores kommende workshops, træningsforløb mv. over i det virtuelle rum.

Kontakt os på e-mail kontakt@c3consulting.dk / tlf. 6017 0817 hvis I har brug for hjælp.

Vi kan også lave et træningsforløb til jeres team eller virksomhed i, hvordan I bedst samarbejder på distancen. Læs mere her.

Vidste du, at al vores interkulturelle træning også kan afholdes virtuelt?

Hvis du eller din organisation har behov for interkulturel træning, så kan vi levere alle typer træning til jer i en virtuel udgave – altså uden at I behøver mødes face-to-face. Og det gælder træning for både enkelte ledere / medarbejdere, for teams og for større grupper.

Et virtuelt træningsforløb er langt fra bare en "virtuel kopi" af et traditionelt face-to-face-træningsforløb. Når vi designer et virtuelt træningsforløb for jer, trækker vi på en omfattende viden om, hvordan I lærer mest effektivt i netop det virtuelle rum.

Tilsvarende har trænerne på vores virtuelle forløb selv stor hands-on erfaring både med at arbejde globalt og med at levere træning virtuelt til kunder spredt over hele kloden.

Vil du vide mere? Så se artiklen her med svar på de mest typiske spørgsmål, vi får om træning leveret virtuelt.

Vil du have inspiration til jeres virtuelle samarbejde?

Hvis virtuelt samarbejde er nyt for dig, så er her lidt inspiration til at komme i gang:

> I blogindlægget her giver vi en intro til 7 redskaber, der kan styrke jeres virtuelle samarbejde – flere af dem har en gratis-version.

> I blogindlægget her kan du læse om 3 antagelser som du bør udfordre, hvis du vil have succes med dit samarbejde på distancen.

> I videoen her giver en af C3's specialister i virtuelt samarbejde, Line Mørkbak, tips til hvordan du holder gode videomøder. Line har for nyligt bidraget til C3's nye bog "Global Perspectives" med et kapitel om netop virtuel kommunikation og samarbejde.

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev