NYHEDER

25.10.2018

Styrk jeres medarbejderes globale kompetencer på en fleksibel og omkostningseffektiv måde

Vi har relanceret vores online læringsforløb GLOBAL STEPS på en ny platform med masser af nye funktioner, der styrker deltagernes læring.

Har I medarbejdere spredt over hele kloden? Og har I behov for at styrke deres globale forretningskompetencer, men ikke tid eller budget til at samle alle til et face-to-face-kursus på jeres hovedkontor?

Så er vores online læringsforløb GLOBAL STEPS en oplagt løsning for jer.

Masser af nye funktioner, der styrker jeres medarbejderes læring

Kort fortalt er GLOBAL STEPS et 6-ugers virtuelt, faciliteret læringsforløb, som styrker deltagernes globale forretningskompetencer.

I løbet af de 6 uger arbejder deltagerne med 3 konkrete udfordringer, der tager afsæt i den enkeltes egne globale opgaver. Deltagerne kan hente inspiration til at løse udfordringerne i læringsvideoer og andet online materiale.

GLOBAL STEPS bliver faciliteret af en erfaren interkulturel træner, der skyder forløbet i gang med et fælles kickoff-webinar, giver feedback undervejs på de løste udfordringer og runder af med et fælles afslutnings-webinar.

Vi har relanceret GLOBAL STEPS på en ny platform med endnu flere funktioner, der styrker jeres medarbejderes læring, fx:

  • Flere muligheder for dialog med de øvrige deltagere
  • Bedre overblik over, hvor langt den enkelte deltager er i forløbet
  • Ubegrænset adgang til platformen min. et helt år efter forløbet er afsluttet, så deltagerne altid kan vende tilbage og genopfriske forløbets resultater

Forløbet foregår 100% online, så jeres medarbejdere kan deltage fra hvilket som helst sted på kloden. Og vi optager begge forløbets webinarer, så ingen går glip af noget, hvis det ikke lykkes af matche webinarerne med alle deltageres kalendere eller tidszoner.

Hvad får jeres medarbejdere ud af at tage GLOBAL STEPS?

GLOBAL STEPS udvikler jeres medarbejderes globale forretningskompetencer gennem et unikt læringsforløb, hvor deltagerne både får høj motivation (løbende sparring fra en interkulturel træner og de andre deltagere) og høj fleksibilitet (alt foregår online og i hver deltagers eget tempo, så det nemt kan passes ind i en travl hverdag).

GLOBAL STEPS giver jeres medarbejdere:

  1. En skærpet kulturel intelligens – så de bliver bedre til at undersøge og udforske såvel egne som globale kollegers kulturelle antagelser og forventninger.
  2. Metoder til at justere egen arbejdsstil, så de opnår effektive resultater i hverdagens globale samarbejder.
  3. Evnen til at udvikle kommunikationsstrategier, hvor de opbygger tillidsfulde forretningsrelationer til globale partnere.

Undervejs får jeres medarbejdere en håndfuld knivskarpe redskaber, der er lige til at putte i værktøjskassen og tage frem, hver gang de skal navigere i en international eller global arbejdssituation.

Hvornår er GLOBAL STEPS relevant for jer?

I kan køre GLOBAL STEPS som internt forløb for hvilken som helst gruppe medarbejdere eller ledere i jeres virksomhed – fx for en enkelt afdeling eller med deltagere på kryds og tværs af markeder, niveauer og organisatoriske siloer.

I kan også køre GLOBAL STEPS som et individuelt forløb for en enkelt leder eller medarbejder, eventuelt kombineret med målrettede 1:1 coaching-sessioner.

Nogle eksempler på, hvornår GLOBAL STEPS er relevant:

  • Jeres afdeling har medarbejdere fordelt i selskaber over hele kloden, og I ønsker at opgradere deres kulturforståelse på en fleksibel og omkostningseffektiv måde, der er let at skalere.
  • I vil give en ny, global projektgruppe fælles værktøjer og et fælles sprog til at håndtere sager, hvor kulturforskelle indgår, og dermed styrke kommunikation og samarbejde.
  • C3 har tidligere lavet interkulturel træning hos jer, og nu ønsker I at introducere et par nye medarbejdere til de samme kulturelle værktøjer, fx 'Den kulturelle detektiv' og '4R-modellen'.

Ovenstående er eksempler. Der er masser af andre situationer, hvor GLOBAL STEPS kan skabe værdi for jer. Kontakt os for at høre mere!

Hvordan kommer du videre?

Close X

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.

By signing up, you'll also get a free chapter from our book 'Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures'.

Køb vores bog

Global Perspectives: A Practical Guide to Navigating Across Cultures

 "My copy of this book will be placed close to me on my office shelf – next to only a handful of other truly inspiring books I have read."
 -  Mette Bjerrekær, Group Vice President, GRUNDFOS

Køb hos WilliamDam.dk  Køb hos SAXO  Køb hos iMusic*

*) Anbefalet hvis du bor uden for Danmark.

Er du interesseret i at købe et større parti bøger eller vil du vide mere om bogen? Så klik her.

Nyhedsbrev