PRAKTIK HOS C3 CONSULTING

Forside - Om C3 Consulting - Praktik hos C3 Consulting

I C3 Consulting er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede studerende til samarbejde omkring praktik, projektarbejde eller specialeskrivning.

Vi forventer, at næste ledige praktikstilling er i efteråret 2020.

Vi har endnu ikke opslået den konkrete praktikstilling, men send en mail til kommunikations- og administrationsansvarlig Anne Katrine Skovenborg på aks@c3consulting.dk, hvis du måske er interesseret i at ansøge – så giver vi dig besked, når vi opslår stillingen.


Læs herunder, hvad tidligere praktikanter siger om praktikopholdet hos C3 Consulting.

Testimonials

Phoebe, MA student, Linguistics:

"I feel very fortunate to have been C3 Consulting's intern during the Fall 2018 semester. Throughout the internship, I worked on projects that created real, tangible value for the company, which was exciting and motivating.

Anne Katrine and Annette are knowledgeable, experienced, and a joy to work with. They made me feel valued and appreciated, and they cared about my development, including me in projects they knew I would be interested in.

The projects I worked on required thoughtfulness, creativity, and a good understanding of language and communication, and I received advice and support whenever I needed help or had questions.

It was quite special to work for a smaller Danish company that partners with businesses of all sizes, including large, international organizations. Through trainings and interviews, I met many interesting and dedicated professionals working across industries and roles. It was especially important for me, as an American, to gain a better understanding of Danish workplace culture, and this internship gave me a unique and varied experience that I couldn't have gotten anywhere else.

I was a bit apprehensive at first about working from home, but I really enjoyed the flexibility it gave me. It also sharpened my time-management skills, which I appreciate now that I am writing my M.A. thesis."

Phoebe Berke, internship period August – December, 2018

Nina, MA-studerende, Culture, Communication and Globalization:

"Jeg var i praktik hos C3 Consulting fra september til december 2017. Gennem hele forløbet følte jeg, at Annette og Anne Katrine så mig som en ligeværdig og værdsat del af virksomheden, og jeg fik ansvar for udførelsen af mange forskelligartede og spændende opgaver.

Samtidig har praktikforløbet givet mig en indsigt i, hvordan mine akademiske kompetencer kan bruges i praksis, hvilket har været meget lærerigt.

Hos C3 fik jeg i høj grad muligheden for at have medbestemmelse på, hvilke opgaver jeg skulle varetage. Jeg ville især gerne udvikle mine færdigheder indenfor sprog og skriftlig kommunikation, og mine opgaver bestod derfor bl.a. både af korrektur- og oversættelsesopgaver og udarbejdelse af blog-indlæg baseret på interviews med kunder og interkulturelle trænere. Derudover har jeg researchet på og lavet anmeldelser af bøger om dansk og nordisk kultur og lavet opfølgninger på kulturtræninger.

Udover at være involveret i de daglige opgaver hos C3 gav praktikken mig også et eneståenede indblik i, hvordan professionelle konsultenter arbejder med interkulturel træning. Jeg har i løbet af praktikken været med flere af C3’s interkulturelle trænere ude hos virksomheder, hvor jeg for alvor fik en forståelse for, hvordan man får interkulturelle samarbejder til at fungere. Det har været en utrolig lærerig oplevelse for mig, og har også givet mig inspiration og kontakter, som jeg har brugt i forbindelse med mit speciale på studiet.

Alt i alt har praktikken hos C3 været en berigende oplevelse, hvor jeg har udviklet mine kompetencer og fået nye erfaringer jeg kan bruge fremadrettet. Som praktikant har jeg følt mig utrolig godt taget imod og er hele vejen igennem blevet mødt med åbenhed og hjælpsomhed af de andre medarbejdere. Jeg vil derfor til hver en tid anbefale en praktikplads hos C3 Consulting."

Nina Bejer Jørgensen, praktikperiode september 2017 – december 2017

Naja, BA-studerende, Antropologi og Kinastudier:

"Jeg havde fornøjelsen af at være i praktik hos C3 fra september 2016 til januar 2017. Praktikperioden har været en øjenåbner, jeg ikke ville have været foruden i mit studieforløb.

Fra den første uge i praktikperioden kom jeg til at varetage vigtige og spændende opgaver, der kunne udfordre mig fagligt. Eftersom jeg særligt ønskede at arbejde med skriftlig kommunikation, fik jeg under praktikken bl.a. mulighed for at skrive flere blogindlæg på baggrund af interviews med kunder og interkulturelle trænere.

I løbet af praktikken fik jeg desuden et unikt og inspirerende indblik i, hvordan professionelle konsulenter omsætter deres teoretiske viden til løsninger, der er konkrete og brugbare for medarbejdere i virksomheder og andre institutioner. Når man som mig tidligere kun har opholdt sig indenfor universitetsverdenen, har det været virkelig sundt at opleve, hvordan den daglige drift faktisk foregår i en privat virksomhed. Du får simpelthen din egen faglighed sat i perspektiv ved at se, hvordan dine styrker og kompetencer kan sættes i spil i praksis.

Fordelen ved en lille virksomhed som C3 er desuden, at du bliver inddraget som en vigtig og ligeværdig medarbejder og løbende får mulighed for sparring med resten af C3-teamet. "

Naja Morell Hjortshøj, praktikperiode september 2016 – januar 2017

Tine, BA-studerende, International Business Communication:

"Min praktikperiode hos C3 Consulting strakte sig fra februar til juli 2016. Jeg blev taget utrolig godt imod, og jeg følte mig velkommen i virksomheden fra dag 1. Jeg havde lavet en deltidsaftale med C3, således at jeg kunne passe mit studie i virksomhedskommunikation og skrive min bachelor sideløbende med praktikken. Det fungerede rigtig godt, fordi C3 gennem hele perioden har været meget fleksible og hensynsfulde.

Som praktikant hos C3 har jeg følt mig som en meget værdsat del af den lille virksomhed. Jeg fik hurtigt meget ansvar og blev inddraget i beslutninger. Det har betydet, at jeg gennem hele praktikken har følt, at Annette og Anne Katrine satte pris på min arbejdskraft og lyttede til min mening.

Hele min praktikperiode har været præget af stor variation og bredde i mine arbejdsopgaver. Jeg har fået lov at prøve kræfter med de ting, som jeg har beskæftiget mig med på min uddannelse, og har både været med til kulturtræning, lavet interviews, kundecases, blogindlæg, oversættelser, opfølgninger, research etc. Dette har i høj grad motiveret mig, fordi der altid var nye og spændende udfordringer at tage fat på. Samtidig har det betydet, at jeg har udviklet mig meget, og nu er en masse erfaring rigere, som jeg kan skrive på mit CV og bruge i et kommende job.

Alt i alt har praktikken givet mig to dejlige bekendtskaber, styrket mine kulturelle og kommunikative evner, givet mig masser af erfaring, et lærerigt indblik i en meget spændende branche og en lyst til at fortsætte med kommunikativt og tværkulturelt arbejde. Jeg vil til enhver tid anbefale en praktikplads hos C3 Consulting."

Tine Rosser, praktikperiode februar 2016 – juli 2016

Frederik, MA-studerende, Informationsvidenskab:

”Jeg var i praktik ved C3 Consulting fra september 2015 til februar 2016. Det var en meget lærerig periode, hvor jeg både fik afprøvet mine egne kompetencer i praksis og samtidig fik et indblik i, hvordan en moderne og global konsulentvirksomhed arbejder.

Jeg føler, at praktikopholdet har givet mig en god ballast, som jeg kan gøre brug af, når jeg for alvor skal ud på arbejdsmarkedet. Det har desuden udviklet mine evner til at omdanne teoretiske kompetencer til konkrete løsninger.

Jeg oplevede, at jeg som praktikant ved C3 blev taget alvorligt, og at de andre medarbejdere lyttede til mine ideer og input. Det var motiverende for mig at være en del af en lille konsulentvirksomhed, hvor jeg, via de arbejdsopgaver jeg udførte, spillede en central rolle i at få ting til at lykkes.

Det har været utrolig spændende at deltage ved kulturtræninger rundt omkring i Danmark. Her fik jeg set slutresultatet af alt det bagvedliggende og grundlæggende arbejde, som jeg selv var med til udføre i løbet af min praktikperiode.

Det er fedt, at det som praktikant ved C3 er muligt at være med til så mange forskellige ting, som tilfældet er. Ved nogle af de arbejdsopgaver, jeg blev stillet overfor, oplevede jeg at være på hjemmebane, mens jeg ved andre opgaver var nødt til at tilegne mig ny viden. Dette gjorde, at jeg løbende udviklede mine egne kompetencer.

Mit praktikophold ved C3 står tilbage som en positiv og berigende oplevelse. Dette både på grund af de erfaringer og indsigter jeg har fået gennem forskellige arbejdsopgaver og den varme og åbenhed, jeg blev mødt af fra C3's andre medarbejdere.”

Frederik Søgaard Kjær, praktikperiode september 2015 februar 2016

Sine, MA-studerende, Kinastudier:

"Jeg var i praktik ved C3 Consulting i foråret 2015. Jeg følte mig som en vigtig og værdsat del af virksomheden lige fra allerførste møde og frem til den sidste dag.

Gennem hele praktikperioden fik jeg det fulde ansvar for mange forskellige, spændende og vigtige opgaver. Nogle opgaver havde jeg allerede erfaring med, og andre var helt nye for mig. Her var både Anne Katrine og Annette meget behjælpelige, hvis jeg skulle i gang med opgaver, som jeg ikke havde prøvet at løse før.

Jeg var i høj grad med til at bestemme, hvilke slags opgaver jeg skulle beskæftige mig med. Da jeg interesserer mig for sprog, fik jeg lov til at arbejde meget med forskellige aspekter af den skriftlige kommunikation såsom at skrive blogindlæg, oversættelser, korrekturlæsning osv. Man kan altså være med til at præge typen af arbejdsopgaver, alt efter hvad man interesserer sig for, og hvad man er god til.

Da C3 Consulting ikke har faste lokaler, arbejdede jeg hjemmefra, hvilket ikke var fremmed for mig som universitetsstuderende. Det styrkede derimod mine evner til at arbejde selvstændigt og til at strukturere min egen hverdag. Udover arbejdssted er arbejdstiderne også meget fleksible som praktikant ved C3 Consulting, og jeg kunne derfor nemt passe mine studiejobs ved siden af praktikforløbet. 

Jeg ser tilbage på min praktik ved C3 Consulting som en meget fri og fleksibel periode, hvor jeg havde muligheden for at afprøve og udvikle mine akademiske færdigheder i praksis. Det var et rart, trygt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, som jeg varmt kan anbefale enhver, der ønsker en praktikplads med søde medarbejdere, forskelligartede opgaver, en masse at skrive på CV’et og en høj grad af medbestemmelse."

Sine Falk Mikkelsen, praktikperiode februar 2015 – juni 2015

Sign up for our newsletter

Want inspiration on how to work effectively across cultures? Then sign up for our newsletter to get expert advice, easy-to-use tools, and updates on C3 delivered straight to your inbox.